Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 14.05.2013.
02:29
Beta A
Bivši pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Srbije Vlastimir Đorđević izjavio je pred Haškim tribunalom da su na Kosovu 1999. bili počinjeni zločini nad Albancima i izvinio se žrtvama i raseljenim civilima. Penzionisani general Đorđević potvrdio je i da je učestvovao u prikrivanju tela ubijenih Albanaca, naglasivši da se zbog toga kaje.
Utorak 14.05.2013.02:39
Haski tzv. tribunal radi punom parom - na anatemisanju Srbije i srpskog naroda. NATO sud ce i ovu izjavu sutra koristiti kao "dokaz"! Da je samo to, ni po jada, nego ce nam se brojni zombiji medju nama popeti na glavu onim opaskama "eto vidis sta smo radili, rekao covek, cak se i izvinio"! Danas bi i kretenima trebalo, valjda, da bude jasno o cemu se tu radi. Toliko puta je pokazano i dokazano, izjavama samih ucesnika i svedoka u toj farsi od "tribunala", cime se sve sluzi tzv. tuzilastvo i tzv. sudije. Najvise bezocnih ucena, podmetacina i korupcije u odnosu na svedoke i optuzene, dokazao je tokom svog sudjenja dr Vojislav Seselj. Inkvizicijske metode nikada ne donose istinu!
Utorak 14.05.2013.02:45
Staljinov tuzilac Visinski i svi staljinisticki procesi lice na malu decu naspram ove NATO inkvizicije. Slabi karakteri, a takvih najvise ima, odlican su materijal za njihovo "dokazivanje" necije krivice. Optuzeni se provuce kroz seriju "toplih zeceva", od licnih ucena i ucena prema porodici, do blagoglagoljivog osmeha obecanja blaze kazne! Jeste ovo 21.vek. Hronoloski jeste. Civilizacijski je ovo - srednji vek! Mracno doba sa mracnim silama! Vek nazadovanja, sumrak casti i prosvecenosti!
Utorak 14.05.2013.03:43
Мајке ти колико ти платили да изјавиш овако нешто? Али искрено ми одговори. Пошто ти вероватно имаш нет у Хагу јер си њихов послушник и бићеш пуштен врло брзо исто као и онај издајник Перишић. Признајете и оно што се није десило само да би добили слободу. Угледајте се на др. Војислава Шешеља сви у комплету.
Utorak 14.05.2013.07:17
Srbija ako hoće da bude u sastavu EU moraće da udžbenicima piše kako je bombardovanje Srbije bilo u njenom interesu. Slavićemo Srbe koji su tražili bombardovanje Srbije i davaće se imena ulica istim (Zoran Đinđić).
Utorak 14.05.2013.07:45
srbija mora priznati da je vrsila agresiju nad balkanskim drzavama cineci najvece zlocine nakon 2 svjetskog rata srbija treba stat pred stubom srama i svako ko bude porekao genocid nad balaknskim drzava treba biti kaznjen kao i u drugim drzavama
Utorak 14.05.2013.09:19
Izdajnik? Kletva ? Covek je rekao sta je bilo, hocete da kazete da nije ? Odakle pune hladnjace leseva u Dunavu i jezerima? Kako vas nije sramota da pisete tako, time dajete alibi i njihovim zlocincima, jer ako ubiti civile sa suprotne strane nije zlocin, onda nije to ni kada to cini druga strana.....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)