Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 11.05.2013.
08:03 >> 08:24h
Politika A
Mitropolit Amfilohije izjavio je da nema ničeg neobičnog niti neprikladnog u njegovom govoru na mitingu protiv Briselskog sporazuma kada se molio za upokojenje Vlade i Skupštine .
Subota 11.05.2013.08:25
Ko razume shvatice, pa i nase svakodnevne molbe su usmerene u istom pravcu, da nam se konacno skinu......i dodju posteni, iskreni i moralni ljudi koji ce Srbiju da pokrenu bez datuma, ali svakog dana.
Subota 11.05.2013.10:03
A kad ce popovi prestati da voze dzipove i mecke sa zatamljenim staklima, kad ce prestati da se bogate na sahranama i krstenjima? Kad ce pokazati skromnost i mudrost o kojoj pricaju? Zar je patriotizam u ovakvoj krizi pljackati sopstveni narod? Dokad bre vise vi da nam vodite crkvu? Kad ce prestati skandali vezani za SPC? Gadni su mi svi politicari redom, ali vi ste mi jos gadniji? Tako predstavljate Boga? Zelite da neko umre? Vi niste Bog, pa da imate tu moc da odredjujete ko treba, a ko ne treba da zivi!!! Sram vas bilo!!!
Subota 11.05.2013.10:06
Ова власт у Србији,ништа боље није ни заслужила!Зар скоро исто Николић није изјавио за Ђинђића?!Зар то није био "позив на убијање" а ово јесте?!Сада ће опет кренути напади на цркву (ако су икада и престајали?) ,измишљања изјава шта је речено а шта не.Нека се о томе пише и говори не би ли се заборавило КиМ!?Не би ме изненадило да мали Ивица и његови компањони затраже и одштету за нанети душевни бол;много су осетљиви постали!Различити аршини за идентичне поруке,одлика данашње власти Србији!?Свака част митрополиту Амфилохију и вл.Атанасију!Више њима верујем него поткупљивим политичарима!
Subota 11.05.2013.10:17
Katastrofa.Srbi vi živite još u 20 stoljeću okrenite se budućnosti bolje bi vam bilo sa čim se zamarate bože sačuvaj kad vidim ove gore ne slici sa ovim bradetinama povraća mi se šta pričaju daleko ste vi od hrvatske ima i u hrvatskoj takvi kao tu u vas nažalost idiota.
Subota 11.05.2013.11:52
Drug, sveštenička brada nije nikom u inat puštena, već je praksa koju je sam Bog uspostavio u vrijeme Mojseja i Arona. Isus je nosio Bradu iz istog razloga iz koga su i prvosveštenici i učitelji i prije Isusa, pa i svi poslije, uključujući i rimske episkope (pape). Papa se u jednom momentu obrijao, a rimokatolički biskupi i popovi za njim. Vjerovatno je smetala pri orgijama, ali to je njihov problem. Sad ovi ludi što imaju bradu, a oni potaman što su glat. Možda, ali kome i za kakvu službu potaman, to je pitanje. Ako ti se povraća od hrišćanstva, povraćaj, jebi ga. Samo se suzdrži od vrijeđanja. Nisu katolici samo brade skinuli, još je puno toga uz bradu otišlo. To nije hrišćanstvo i otuda..
Subota 11.05.2013.12:04
.. averzija prema zajedničkim "službama" i bespotrebnim susretima. Prvo, to je grijeh i jeres. Drugo, to nam ne smeta jer mrzimo nekoga, već jer su i ovi naši samo ljudi. Pokvariše se skroz na tim bahanalijama po Vatikanu. Za njih je pećina, post i molitva. Kontaš? Svaka vama čast, vi ste vrhunski ljudi, civilizovani, uglađeni, opeglani i pošteni. Ne biste ni mrava zgazili. Sve je to ok. Samo vi pustite našu hrišćansku crkvu nama, divljim pustinjacima. Sami ste se od nje distancirali. Nit vas je ko otjerao nit vas ko zove nazad. Pa, čemu pljuvanje i prozivke, kad se nismo ni u putu sreli http://www.youtube.com/watch?v=QxcOv4zPoVo
Subota 11.05.2013.12:15
Када једном изађу из Магдебурга можда буду у стању да дају иоле пристојан одговор.
Subota 11.05.2013.12:33
Владико свака ти је на месту. Ко би им у лице иначе рекао оно што треба да им се каже. А та харанга коју агресивно воде против свих који се противе уговору о поклону Дачић Тачи најбоље говори о њима колико су се одаљили од народа и Цркве.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)