Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 09.05.2013.
14:55 >> 16:54h
Beta A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić položio je venac na spomenik Neznanom junaku na Avali, povodom 9. maja, Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Obeležen je i Dan Evrope nizom manifestacija širom Srbije.
Četvrtak 09.05.2013.16:59
""Ako ste vi mogli da savladate beskrupuloznu vojsku Hitlerove Nemačke, možemo i mi da obezbedimo bolji život onima za čiju slobodu ste dali živote", upisao je Nikolić u spomen knjigu. " ???? jel' neko obavestio ovu budalu KAD je podignut taj spomenik, i ŠTA on simbolizuje ?
Četvrtak 09.05.2013.18:48
Prespor je njemu RAM za takvu percepciju. Ipak, nije se mnogo presao prijatelju. Masoni su podigli taj spomenik, masoni nas uvukli u II Sv.rat a i on im sluzi iako mu neko ne bi dao ni grobljem da upravlja. Nego, pomislim za momenat da taj Topalovic nekako namerno to radi. Da nije otisao na 'neznani' spomenik Neznanom junaku, neko bi rekao da bi povodom 'oslobodjenja od fasizma' morao da polozi cvece u Kuci smeca jer kao dobri evropski cetnik na Ravnu goru sigurno ne bi smeo da ode. Ovako je jos jednom pozdravio i Jevreje i Palestince.
Četvrtak 09.05.2013.21:00
Aleksandar tzv kralj je minirao deo srpske istorije i grad Z(h)rnov da bi se ulizao svojim masonskim gazdama i podigao je ovaj spomenik. O danasnjem nepismenom preCedniku nema smisla vise trositi reci. Mene blam i sramota kad ga vidim..Izabralo ga 20% najnepismenijih i najkorumpiranijih srbistanaca i on umislja da je neko i nesto. Ostace upamcene ove godine u istoriji.. Pricace se za 200god i sa podsmehom pominjati jedan bivsi narod koji je izabrao grobara sa falsifikovanom diplomom da mu donese napredak.. Srbija ce nestati
Petak 10.05.2013.00:32
Po svemu sudeci, on je morao da zrtvuje Zrnov sto ce nesto kasnije uciniti i sa 'svojim' narodom - Srbima. Po masonskom ucenju na najvisu tacku u okruzenju je morao da postavi masonski hram. 'Spomenik neznanom junaku koji je konceptualna kopija Solomonovog hrama, Kefrenove piramide i Grobnice cara Kira. Dajem ti link knjige 'Masonski simboli u Beogradu', pogledaj strane 83 i 84 i videces fotografije masonske ceremonije koju vodi Kralj Aleksandar sa srebrnim cekicem u ruci - glavnom alatkom masona. Na drugoj je uslikan zrtvenik na istom mestu u istoj prilici: http://www.scribd.com/doc/34105094/Zoran-Lj-Nikolic-Masonski-Simboli-u-Beogradu
Petak 10.05.2013.00:19
Jeste Micko. Zrnov je bio jedan od najvecih srednjevekovnih utvrdjenja u Srbiji. Istoricari pricaju da je njegovo masonsko rusenje bilo jedno od najvecih kulturnih divljastava XX veka. Ono sto Hitler nije radio tudjim narodima, ovaj je uradio svom. Kada je minirao Tvrjdavu, prisao mu je jedan stari profesor Beogradskog univerziteta i rekao mu: 'Kako vas nije sramota da unistite jedan od najvecih srpskih spomenika kulture u Srbiji, Srpski srednjevekovni grad Zrnov?'. Aca mason mu je na to seretski odgovorio: 'Srpski kazete? Ja sam sve vreme bio ubedjen da je turski'. Nije Toma diploma ni jedini ni prvi srpski grobar.
Četvrtak 09.05.2013.17:32
A zašto nije klečao kao pre neki dan u Izraelu dok je polagao venac? Zar su naše žrtve manje vredne?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)