Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 06.05.2013.
17:39
Beta A
Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je u Beču da će Beograd razgovarati sa Srbima sa severa Kosova da bi zajednički primenili briselski dogovor, i da oni nemaju nikakvog razloga da strahuju da će izgubiti svoje institucije.
Ponedeljak 06.05.2013.17:55
ЧИМЕ ЛИ ЋЕ ИЗДАЈНИК ОПЕТ ДА СЕ ПОСЛУЖИ И СЛАЖЕ НАРОД НА КиМ, НЕ ТРЕБА МУ ВЕРОВАТИ НИШТА !!!
Ponedeljak 06.05.2013.18:29
Nasa Vlada su ispali takve naivcine kakvih do danas ne pamti spoljna politika sirom planete. Rezultate pregovora ce sa tek ukazati nakon pokusaja da ih implementiraju. Tada ce nasi potpisnici sporazuma da se uhvate za glavu, ali bice kasno, jer je ratifikovan sporazum u skupstini!!! To je kapitulacija i onda ce Sipci da krenu u sprovodjenje plana!!! NE ZNAM STA CE TADA DA PREDUZMU DVOJAC DACIC I VUCIC!!!???
Ponedeljak 06.05.2013.22:21
Dvojac Dacic - Vucic citaj kao i dvojac Cvetkovic - Macek! To je ta tzv."demokratska vlast". Bas kao i prethodna koja sve sto je umela u zivotu, to je da samu sebe naziva "demokratskom". Sta kaze srpski premijer? "Mi ćemo razgovarati sa Srbima sa severa..." (???) Pa, rano ste se setili. O njima i o Srbiji ste "pregovarali", ali ni jedne ni druge niste pitali. I odluke ste bez nas doneli! Demokrate! O cemu cete to SADA pregovarati? Necete pregovarati, nego cete naredjivati! E, nece moci!
Ponedeljak 06.05.2013.19:37
...prilike koje ste propustili, nisu krivi srbi sa KiM, nego TiTove jajare, kojim je vise stalo za fotelju nego za srbiju...medjunarodna zjednia je taoc/hostage NATO sile, tako da S.Milosevic ili Dayto i 5 oktomber nisu im bili na put pomoci srbiju, nego TiTovi lokatori koji su navodili stelt/nevidljive avione da rusi srbiju a ti isti jos vladaju srbijom.
Ponedeljak 06.05.2013.19:58
Маааа, неее, откуд им то да треба да стрепе за своју судбину ако их Србија преда ОВК и НАТО!? Па то су хуманитарне организације које су протерале 250 000 неалбанаца, побиле хиљаде цивила, трговале оргнима заробљених цивила, запалиле хиљаде кућа, стотине цркава, порушиле стотине гробаља, хуманитарне организације које омогућавају уредно снадбевање стотинама тона наркотика, конзументе широм света...Па забога, Ивица се све договорио са америчким кером Тачијем (који се толико и пита) о уређењу окућнице касарне Бондстил, коју ОВК зове ''Косова''. Хашима би његове америчке газде за четвртину његовог хуманитарног рада на Космету, да је то радио у САД, осудили на 5000 смртних казни без могућности ...
Ponedeljak 06.05.2013.20:05
...помиловања. Зашто се Срби секирају што их предају на милост и немилост тих зликоваца? Сенилна, пресамићена бабетина у виду Томе, рибоусти Аца и засаљени Ивица ту не виде ништа спорно!? Јесте ли ви људи потпуно полудели, јер такав утисак одајете? С вама нешто није у реду, да ли су вам испрали мозак у неком њиховом Гвантанаму, или је нешто друго, али нисте нормални, то је сигурно.
Ponedeljak 06.05.2013.22:15
Nisu oni ludi, rodoljube, u tome je sva tragika licemernog, zlocinackog i veleizdajnickog drzanja aktuelne srpske vlasti! Nisu ludi, ne treba ih potcenjivati. To je fukara koja nam se kroz istoriju provlaci. Fukara koja lize skute okupatoru, jer ima svoje vrlo konkretne, licne interese. Do sada je takva fukara zavrsavala na djubristu srpske istorije. Red je da doprinesemo da se to i ovoj dogodi!
Utorak 07.05.2013.06:21
Kada necemo izgubiti nase institucije neka Vlada i predsednik sa svom vecinom u skupstini promeni adresu pa neka idu na KIM da zive i rade sa svojim narodom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)