Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 29.04.2013.
21:02
Beta A
Povratak zemnih ostataka kraljice Marije u Srbiju je istorijski dan, ne samo za porodicu Karađorđević, već i za celu zemlju, ocenili su premijer Srbije Ivica Dačić i patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej.
Ponedeljak 29.04.2013.21:40
Sada mi je jasno zasto nemaju vremena da se brinu o zuvima, mnogo vremena i paznje posvecuju kostima. Ovaj Tacic je nekao mudriji postao, posle potpisa, steta sto tako nije razmisljao pre.
Ponedeljak 29.04.2013.22:28
Kažu da je ovo istorijski dan za celu zemlju ? Koju ? Ja na slikama ne vidim obeležja Srbije ?
Ponedeljak 29.04.2013.22:31
na slikama se jasno vide grb jugoslavije, jugosloveni, komunisti, žandari koji su tu da biju Srbe, službin Patrijarh, i par nebitnih likova ? Gde su Srbi u celoj priči ?
Utorak 30.04.2013.01:09
Tacno. I inace, u zadnje vreme, pogotovo nasa (avaj, izborima proglasena) srpska vlast, kad god pomene tu svetu rec "Srbija", rado bih priupitao - a na koju to Srbiju misle? Na Republiku Srbiju ili na briselski patrljak od Srbije!
Ponedeljak 29.04.2013.22:40
'Dačić je ocenio da povratak ostataka kraljice Marije predstavlja akt nacionalnog pomirenja i učvršćivanja jedinstva cele zemlje.' On je identičnu ocenu dao za Briselski sporazum. Koje nacije i koje zemlje? Kraljica Marija nikada Srbijom vladala nije, niti Srpskim narodom a Jugoslavije hvala Gospodu Bogu više nema. Ima samo onih koji žele da se britanska obaveštajna služba na čelu sa lobijem najviše masonerije učvrsti u Srbiji po svim vertikalama - u vlasti i na tronu. Ovo je priprema za ustoličenje britanskog oficira Ace Trbe. Svaka vrsta glorifikacije Karadjordjevica je sve beznadežnija lobotomija čeonog režnja Srpskog nacionalnog bića. A Srbija nema većih neprijatelja od Engleza.
Ponedeljak 29.04.2013.22:48
Molim vas da mi ne zamerite, ali neko bi rekao da ste i vi iz Vesti Online dobili nekog Vučića ili bar Dačića. Pa ja čekah neki članak o Drugom srpskom ustanku evo već dva dana a ono ništa. Priznajem da mi sad postaje jasno, jer Cveti su ipak srpski praznik a i Drugi veliki ustanak sadrži prefiks 'srpski' a ne jugoslovenski. Ali posmrtni ostaci Kraljice Marije, u tudjini znane kao Maria of Yugoslavia, se redovno ponavljaju dok vesti sa farme tako često stižu da bi neko pomislio kako ste postali Znanje Imanje. Ili je to ubogost i neznanje? Hajde, ne ljutite se na starog i nedostojnog Kodžu.
Ponedeljak 29.04.2013.23:58
Vlast nas tretira kao kretene. Odricu se srpske teritorije , stavljaju granicne rampe, potpisuju sporazume u kojima se daju atributi kosovskoj drzavnosti, a kazu kako to ne znaci da priznaju Kosovo.Kazu "necemo vise da srbi ginu u ratovima" kao da nam neko preti ratom ili je mozda Srbija u ratu koje potpisom hoce da prekinu i tako nas "spasu". Sramota. Vise uopste ne slusam i ne citam sta Dacic Vucic i Nikolic pricaju. Njih treba ODMAH smeniti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)