Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 28.04.2013.
15:03
Beta A
Predstavnicima Srba sa severa Kosova sam rekao da sam spreman da na eventualnom referendumu pitanje bude u njihovu korist i da glasi "Da li ste za briselski sporazum ili ne", kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
Nedelja 28.04.2013.15:52
Ja nisam nikog cuo da spominje rat.Kakvim nas ti to ratom plasis.Da li su ti u Briselu rekli da ce Srbi doziveti novu "Oluju".Bez obzira bilo rata nebilo ti si izabran da branis teritorijalni integritet i suverenitet Srbije u cijem je sastavu KIM.Da li ces isto tako da kazes da nebranimo zemlju ako se u nekom drugom delu Srbije pojave slicni problemi.Kakva je to politika.Dok mi docekamo da Srbija ekonomski ojaca ostadosmo bez drzave.
Nedelja 28.04.2013.18:46
Te pretnje ratom, najopasnije je licemerje nasih vlastodrzaca. Tu se nadovezuju na sve one silne NVO i "borce" za ljudska prava. Sve sto NATO unisti, pobije, spali, porobi i opljacka, to je - "kolateralna steta"(zlocinacka kovanica koju je NATO i izmislio za masovne idiote po svetu)! To je - "realnost"(idiotski termin za sve i svasta sto je u sluzbi lazi i nepravde). Cak i kada neko drugi na Balkanu zazvecka oruzjem prema Srbiji ili u njoj protiv nje, taj na to ima pravo i niko ne postavlja pitanje da li je to demokratija!
Nedelja 28.04.2013.18:58
Daciceva pretnja nekom siptarskom "olujom" je jos jedno priznanje o tome sa kim u svetu imamo posla. Kosovski Albanci bez NATO podrske nikakvu vojnu akciju nisu u stanju da izvedu. Svakako ne protiv naoruzanih Srba koji bi se, naravno, branili! A sta je NATO? To je batina upravo tog Zapada u cije nas institucije guraju. EU je njen politicki predvodnik, na celu sa SAD. Da li je to ta demokratija? Da li je to ta civilizacija? Da li je samo za Srbiju namenjen epitet varvara ako se lati oruzja, cak i onda kada je prinudjena da se brani kako zna i ume? Dacic je tim pretnjama samo dokazao o kakvom se to drustvu radi! Brka se tehnoloski konglomerat sa pojmom civilizacije! To su svetske siledzije!
Nedelja 28.04.2013.19:07
Ima u svetu odgovornih intelektualaca koji uvidjaju slicnost izmedju savremene SAD-EU diplomatije i nacisticke diplomatije izmedju dva svetska rata. Ovde pojam diplomatija stavljaju pod navodnike, jer se ni o kakvoj diplomatiji tu ne radi. Radi se o brutalnoj sili koja krci put zahtevima i ucenama zapadnjaka prema manjim i slabo naoruzanim drzavama. Nastup njihovih diplomata neodoljivo podseca na osion i arogantan nastup Joakima fon Ribentropa, Hitlerovog sefa diplomatije, koji je godinama mucio i ucenjivao evropske drzave svojim "ponudama" po principu "uzmi ili ostavi"! Ovom novom hitlerizmu danasnjice potrebno je pruziti otpor. Otpor je neophodan, jer ako siledziji popustis, trazice jos!
Nedelja 28.04.2013.16:54
i PONOVO ti znaš šta je u "njihovu korist"... i PONOVO ti uzimaš sebi za pravo da rešavaš VEKOVNI sukob i problem... al' aj' da ga rešavaš u našu korist - pa da čovek i ne kaže... al' da ti, posle svih laži, igraš za neprijatelja ? E pa to je strašno...
Nedelja 28.04.2013.18:21
Igra taj za neprijatelja jos od 2008.godine, od kada je zavrbovan. Zali Boze sto to vecina naroda nije uocila! Pogazio je sve zakletve koje je davao, i onu u crkvi pred krstom i onu nad Ustavom svoje Otadzbine! Ovakvima se nikada vise ni u cemu ne moze verovati!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)