Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 23.04.2013.
07:43
Beta A
Srbija ima punu podršku Rusije u rešavanju konačnog statusa Kosova, a sporazum parafiran u Briselu je bajpas do tog konačnog rešenja, izjavio je sinoć premijer Srbije Ivica Dačić.
Utorak 23.04.2013.07:48
Овај Дачић је огрезао у лажима. Нити је то неки бајпас како он каже већ корак до коначног признавања Косова. Нити па Русија подржава ваш став о Косову. Без обзира што причају да је влада стабилна, она ће се урушити. Ево почело је од Вулина.
Utorak 23.04.2013.08:45
У историји српској забележена су имена три издајника, сва тројица са именом - Вук. Кад је Свети Сава уређивао трећу власт у српском народу, Вукан се јавља као издајник. Кад се Лазар борио на Косову Вук се јавља као издајник. Кад је Карађорђе водио устаничку борбу, Вујица се јавља као издајник. У одсудним часовима сви ови вукови показали су се као лисице !!!
Utorak 23.04.2013.09:33
Огрезли су сви којима смо дозволили да их изаберемо и да нас они "воде".Не тако давно(историјски гледано) један премијер је победоносно махао папиром на ком су биле гаранције да их неће напасти,да рата бити неће.Врло брзо се истина показала.Наравно реч је о премијеру Велике Британије Чемберлену који је као наш овај несретник правио договоре са луцифером лично. Кулин капетане, нити иде, нити ће ти доћи; нит' се надај, нити га погледај, храни сина, пак шаљи у војску, Србија се умирит не може.
Utorak 23.04.2013.11:56
Dacic nije u pravu da imamo podrsku Rusije u ovim AKTUELNIM potezima!!! Sinoc je na tu temu bilo rijeci na radiju"glas Rusije" objasnili su da dolazak Premijera uoci ovih odluka moze se tumaciti kao odobrenje od strane Rusije, ali to nije istina i njima je jako zao radi pogresnih koraka koje radimo!!!
Utorak 23.04.2013.08:33
Интересантно како у овим ТВ емисијама, где се говори о потписаном споразуму нема никога ко се противи том споразуму, па да и друга страна изложи своју аргументацију и укрсте ставове о корисности споразума, шта је могла Русија, а шта не, шта је нудила Русија, а шта не.... Овако видимо политичаре који, уз вајкање и пренемагање, бране споразум, без контрааргумената друге стране, која као да не постоји.Сви добро знамо да постоји и да је бројна, као и да није сведена на пар ''минорних'' партија и покрета. Наша политичка елита, иначе, своди друштво на политичке партије и ниподаштава мишљење осталих грађана (већине), осим НВО бабства. Своди се на то ''морало се'' и тачка.
Utorak 23.04.2013.08:45
Мишљење чланства политичких партија није униформно, по овом питању. Такође би волео чути став интелектуалаца, а не само бројних аналитичара и ''аналитичара'', а посебно људи са Космета и оних који нису прихватили ''Косовске'' структуре и оних који су у ''Косовским'' структурама. Посебно би ми било важно мишљење представника Срба са Севера Космета, као и шта Горанци мисле о томе, шта мисле Роми...и да нам коначно ТАЧНО И БЕЗ ФРИЗИРАЊА прочитају и растумаче шта пише у споразуму и шта то значи. Ово је преозбиљно питање да би се о томе чуло мишљење само партија. Ја још не чух шта је тачно било на преговорима и шта су тачно рекли Руси по питању споразума и пута у ЕУ.
Nedelja 28.04.2013.03:23
...Rusi podrzavaju srbiju po pitanju KiM.ale ne da je predajete Albanskim teroristima, kad sve to sto postinges si isplanirao kosovskim srbima, onda ce ti Putin pruzi ruku za dobar poso sto si u Brisel posigo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)