Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 16.04.2013.
02:29

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Kad je poželeo da ispriča istinitu priču i napiše knjigu Veselin Dželetović, autor romana "Srpsko srce Johanovo", ni slutio nije da će se roman prevoditi na više jezika, a od njega mnogi poželeti da naprave film. To je istinita priča o Nemcu Johanu Vagneru koga je Dželetović upoznao 2004, na razvalinama srpskog groblja u jednom kosovskom selu, i tako saznao za neverovatnu životnu istinu.
Utorak 16.04.2013.03:27
tako su vadili organe..zivim ljudima vadili bubrege pluca i srce umirali u najtezim mukama i bolu, Koferce se kezi ko zaba na vodu i smije rukuje se sa Tacijem..pravi dil..da pobiju ono sto je ostalo...evropa se smije budali..ceka ga evropa, puna srece,je...em je ime joj se zatrlo zbog nje je mnogo majki zakukalo i jos ce.Dacic oslepeo za evropom.(.evropa ili smrt) jos albanija nije dosla do Knez Mihajlove ali je blizu..sve za evropu koji majmun vodi drzavu,da covek place od muke
Sreda 17.04.2013.13:03
I posle ce da me pitaju otkud opet nova Srebrenica i posle ce da se pitaju zasto smo se svetili Hrvatima za 2 sv rat,ovo ce se vratiti Albanskom narodu isto kao i Handzar diviziji u Srebrenici kao i ustasama,osveta ce biti strasna mi znamo cekati oteto je prokleto!
Utorak 16.04.2013.05:35
Gospodine Dacicu,Nikolicu,Vucicu! Procitajte ovu istinitu pricu i setite je se kada se budete rukovali sa Tacijem! Nadam se da ce te i vi ubrzo sanjati crkvena zvona!
Utorak 16.04.2013.07:10
Следећи пут кад се несретно сретну да јој да ову књигу, и да је пита јел то ЕУ правда, и нек је пита нек замисли како би њој било да јој ваде срце живој из њедара. Ако има петљу.
Utorak 16.04.2013.08:22
Nije da ne verujem, ali mi je prica malo nerealisticna. 100% su otimani Srbi i vadjeni organi. O tome nema polemike. Ali u ovu pricu ne verejuem. Previse je fantasticna. 1. Albanci sigurno nisu vrsili popis otetih (bas zbog dokaza). 2. Johanu sigurno niko nije rekao odakle potice organ. 3. Nemoguce da u nemackom internetu ne postoji bas nista o njemu (ukljucujuci nase stranice). A ako je sve ovo istina, onda je jos strasnije od same price pasivnost nase vlade da se od ovoga ne napravi tuzba za najveceg odmetnika koji je "slucajno" premijer otete teritorije Srbije. Skupiti sve svedoke dok su jos zivi i da se sudi onom kasapinu!!!
Utorak 16.04.2013.08:36
Da li je bas sve ovako ne znam, ali cinjenice ostaju da su tada vrsena najbrutnija ubistva i organi svercerskim kanalima isli u svet...koliko god slusam citam i gledam o nekim ratovima sirom sveta mislim da je ovo na Kosovu najgora moguca stvar...zameram nasima na vlasti sto nisu ostali nepokolebljivo pri stavu da se sa ovim zlocincima nema sta pricati...tek da su i oni koji su kao ostali normalni i u zelji da naprave mir na tom prostoru resili da istraze sve to pa da se pristane na pregovore...ovako oni nista ne priznaju teraju po svome a mi na sramotu celog sveta koji ce ovo saznati pristajemo da sa njima sedimo za stolom...Znam da ce Kusta snimiti film...najezice se i kamen...
Utorak 16.04.2013.10:04
Ух,ову причу сам читао у широј верзији још пре 10 година ,у "Трећем оку",када је књига тек изашла.Тада је Дик Марти почео своју истрагу.Ово је страшно!!!!Сви ми Срби треба да памтимо трагедију која је задесила наше сународнике на светој Српској земљи . А за све оне које не верују у ову причу ,рећи ћу само да свака ћелија у људском организму памти(ћелије срца посебно) ,а ћелије мозага су централни компјутер у организму повезане и са космосом.
Utorak 16.04.2013.10:56
Заклела се земља рају...Све ће изаћи на чистац,само полако!Ако Бог да,Куста ће снимити филм о дивљацима и њиховим спонзорима и нека свет види (ипак су они на западу у информативној блокади!) шта се стварно догађало на КиМ.
Utorak 16.04.2013.12:16
JUČE IDEM S POSLA I BAŠ O TOME RAZMIŠLJAM, ŽIVIM MIRNO, RADIM, U 6. SAM MJESECU TRUDNOCE, I DOK SAMA HODAM ULICOM U JEDNOM TRENUTKU ME STREPNJA PROĐE, OVAJ GRAD JE TAKOĐE PUN ŠIPTARA, ŠTA AKO I OVDJE POČNE TAJ PRIKRIVENI ZLOČIN? ŠTA AKO ME NEKO PRESRETNE, ZAUSTAVI I ODVEZE U NEPOZNATOM PRAVCU. RANIJE SE NISAM BOJALA. ČITAJUĆI OVE STVARI SHVATAM DA NIKO NIJE SIGURAN. NAŠI LJUDI NISU IMALI KAKO DA SE BORE S TIM. JEDINO SU MOGLI DA PRODAJU ŠTA IMAJU I POBJEGNU GLAVOM BEZ OBZIRA. KO ZNA KOLIKO GODINA UNAZAD SE TE STVARI NA KOSOVU I METOHIJI DEŠAVAJU.
Utorak 16.04.2013.15:46
Grozno.......a sa kim i zasto ova nasa bezvezna vlast pregovara? Puj, sram i stid ih bilo!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)