Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Ponedeljak 15.04.2013.
13:01

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Haški tribunal je najavio izricanje prvostepene presude lideru radikala Vojislava Šešelju za 30. oktobar 2013. godine, dan pred Šešeljevu krsnu slavu, Svetog Luku. U domu porodice Šešelj ovu vest su dočekali rezignirano.
Ponedeljak 15.04.2013.13:04
VOJVODO dace Bog da nam nam se vratis i da svoju slavu slavis sa najmilijima, OJ SESEJU OJ SESELJU SRPSKI SPASITELJU
Ponedeljak 15.04.2013.13:41
Istog smo misljenja a kad VOJVODA dodje kuku lele ovim lopovima sto su kobajagi nekakva kradljiva vlast do sad bi nas VOJA izasao da nisu na vlasti u Srbiji ovi sto jesu upravo oni mu nedaju da dodje ali ima boga i on ce uskoro doci da jednom za svagda rastera tu lopovsku bagru i da sa svojom porodicom proslavi svoju krsnu slavu
Ponedeljak 15.04.2013.18:21
Strashna prica!!! LJUDI...VOJA JE ZIVA LEGENDA!!! U dvadeset prvom vijeku da drze covjeka 11 godina pod istragom radi govora mrznje i slicnih gluposti!? ON JE UNISTIO TE LJUDE U SUDU I NJIHOVE OSNIVACE IZVRNUO NEZAPAMCENOM RUGLU!!!
Ponedeljak 15.04.2013.16:39
Hoce hoce...promenice on znas kad! SRS je dobila 2-3% na izborima, da nesto rade, videlo bi se... Uostalom...cetnicki fanatik je sve najgore pricao o Djindjicu!
Ponedeljak 15.04.2013.21:38
djindjic..jel to bi onaj sto je molio nato da Srbiju bombarduje sto duze da bi on zajahao sto lakse ? Jel to onaj sto je isporucio IZABRANOG predsednika nasim neprijateljima ? Jel to onaj sto je prodao okupatorima celu Srbiju ? Jel to onaj cija je udovica danas jedna od najbogatijih zena u Srbiji ? Jel to onaj sto se slizao sa raznim olosima iz komunjarskih dana i ostavio ih na svim vaznim polozajima ? Jel to onaj sto nikada nije otvorio dosijee Ozne, Udbe, DB, BIA-e ? ..necu dalje..to 011 mi sve govori..Tipicno beogradistanski, za par evra vise ste se prodali..Beogradistan je mesto iz kojeg najveca zla dolaze Srbiji i gde okupator zaseda i vlada vec 70god
Ponedeljak 15.04.2013.18:55
Sad ne znaju sta i kako da rade kad on izadje, cela Srbija se trese, sve izdajnike i placenici pa koliko ja vidim minusa ovdje rekao bi pa cak i deo naroda koji su birali ove placenike.....strah je njima pa se bojim da ce ipak nesto biti strasno da se njemu desi, ili ce ga stvarno osuditi na ta 28 godina ili ce ga otrovati jer su vec pokusali da ga ubiju... ali vjerujem u Boga, mi Srbi smo upravo svi Advokati, od kada se mi Srbi branimo od svega i to je nevidjeno!!! Daj Boze da se Vrati nas Heroj!!!
Ponedeljak 15.04.2013.17:28
...ako ga (poput generala Perisica)puste na slobodu, a narod ga u srbiju kao herija slavi on da ce izglega da je pomenuti general nije bio u zatvor nego u privremen slkoniste TATOa.
Ponedeljak 15.04.2013.13:45
Seselj moze mnogo da reaguje cak i sada, ali treba da shvati da nije sam, i da narod mora da zivi, dakle po meni on bi trebao da udruzi Srpske patriote prave i moze da deluje zesce sa istim po pitanju prevremenih izbora. Bilo kako bilo, pitanje je koliko zapravo on ima uticaja na SRS trenutno u Srbiji i mora da shvati da SRS nemoze sam da menja stvari, jer je nekada brojala do 100 poslanika a sada nema ni jednog, za 20 godina je propao SRS nazalost. Sujete su prevladale u SRS-u a ne realnost. Realnost je da je prava opozicija poput SRS-a, Dveri i ostalih van parlamenta. Pitanje je jedno: Da li SRS uopste zeli ujedinjenje opozicije van parlamenta radi prevremenih izbora, ili im ovo odgovara ?
Ponedeljak 15.04.2013.15:05
SRBIJA CEKA SESELJA - DA VRATI DECIJE DODATKE KOJE JE UKRAO ZAJEDNO SA KOMUNISTICKIM DIKTATOROM MILOSEVICEM! Ujedno cekaju ga i taksisti i profesori kao i citava omladina Srbije kojoj se usro u zivot time sto je izazvao bombardovanje.Kao coveka mi ga je zao i kao Srbina pod uslovom da nije zapravo Hrvat kao sto se prica.
Ponedeljak 15.04.2013.15:13
tata ti je hrvat majmune, americke ambleme postavljas a kazes da si srbin. fali ti jos jedna SESTICA sotono, a omladina srbije da ima mozga kao sto nema, treba da slavi heroje a ne pedere razne cede i draskovice parade ponosa. MAMU VAM JEBEM IZDAJNICKU ZA MENE JE PONOS BITI SRBIN I BRANITI SRPSTVO, A NE DA SE KOLJEM U BULJU
Ponedeljak 15.04.2013.18:41
Od svih Srba koji imaju komp. meni replicira coban sa koeficijentom inteligencije 55.Jebi ga.Jes ti onaj prvi stihoklepac?Kako ide ona pesma Oj Seselju...? Ha,ha,ha... koji si ti moron.
Ponedeljak 15.04.2013.17:12
...gospodine, zaboravimo kradje i mrznje, jer prema izadju srbiju to su sitnice, srbija nije provocirala rat 1999 nego albanski teroristi koji je Zapad uklucujuci NATO zlocinacki bimbadova podrzava samo da bi na KiM postavili bazu ratnog huskaca.
Ponedeljak 15.04.2013.16:52
...na muci se poznaju JUNACI, da je dr.V.Seselj bio ka B.Tadic-franceti odavno bi bio na slobodu, ali posto je u pitanju je 'istina' kojom u Hag dr Seselj iznosi,to za NATO agresore ne ide pod kapu, either way, dr.Seselj will bi for ever Srbian hero.
Ponedeljak 15.04.2013.17:33
Gdje su sad nevladine organizacije za ljudska prava, Soros, humanirarci ala Kandicka, Biserko, One u crnom,itd. što sisaju pare iz budžeta Srbije i stranih mentora, a i ovi na vlasti kvislinzi, da kažu kako se tako ne može. A i Hjuman i Amnesti, po njima je sve u redu ! Ne samo ovoga, već i općeg stanja dolazi REVOLUCIJA od ugnjetenih i poniženih, a tada i pravda koja će biti po mjeri naroda.
Ponedeljak 15.04.2013.18:53
ISTINA O SARAJEVSKOM HRVATU. "Vojislav Šešelj nije nikakav četnički vojvoda. 1998. Momčilo Đujić ga je razvojvodio ostavivši komentar koji dovoljno govori o Šešelju: "Uzimam mu titulu vojvodsku, jer ovde nema ni Srbina, ni čoveka!" Vojislav Šešelj dovoljno se izblamirao septembra 2005. sa neprikladnim rečnikom koji nikome nije prijao, a reči koje koristi u samim naslovima svojih knjiga, su dovoljni.Zapravo bio je veran član KPJ-a, a kada su ga na jednoj anketi iz 1983. upitali koje je nacionalnosti, rekao je da je Jugosloven!Pocetkom 1988 u porti manastira Ljubostinja Draskovic,Komnenic i Popovic uce Seselja kako se krsti po pravoslavnom.On do tada to nije znao." SRBIN?
Ponedeljak 15.04.2013.20:08
Инквизиција. Суд адекватан варварској традицији арогантног дивљачког ''запада''.
Ponedeljak 15.04.2013.21:47
Nisam ga nikada nesto posebno voleo i nikada glasao. Njegovi jalijaski fazoni su mi poznati jos od detinjstva..U prevodu..Njegova socijalna inteligencija je superiornija u odnosu na sve druge politikantcice u srbistanu. Tek sam ga zavoleo kada su ga okupatorski namesnici isporucili njihovim gazdama u hagu. Seselj ce uci u istoriju kao covek sa najduzim sudjenjem (trebalo je okupatoru da smeni dss, dovede ds, dovede sns, sacuva poslusni deo sps itd) i kao primer gde je pao tzv sudski sistem novog svetskog poretka. Kakve god mu mane nasli, obrisao bi na izborima sve danasnje okupatorske namesnike u lopurdistanu ! Znaju to svetski robovlasnici, zato ga i drze zbog verbalnog delikta zatvorenog

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)