Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Petak 05.04.2013.
09:11
Danas A
Nažalost, pregovori Beograda i Prištine su do sada bili neuspešni, ali nadam se da će biti održani dalji razgovori kako bi se postigao sporazum jer bi za obe strane bilo veoma značajno da ostvare napredak na svom putu ka EU", kaže za beogradski list Danas Rajner Štiner, visoki funkcioner nemačkih vladajućih liberala (FDP), poslanik Bundestaga i stručnjak za jugoistočnu Evropu.
Petak 05.04.2013.09:14
ХАХАХАХАХАХАХА за шта нас то спремате па нам дајете такве наслове ??? Србија никада неће прихватити то јер се Слобо борио за Космет за разлику од свих осталих издајица који су долазили после њега на власт. СЛОБОДАН ХЕРОЈ
Petak 05.04.2013.09:17
Докле са тим уценама? Са оваквим текстовима нас немци спремају на коначно признавање Косова. Само помажу овој власти и потурају покојне људе како су они криви за овакво стање.
Petak 05.04.2013.09:22
НЕЋЕ МИЛОШЕВИЋ ДА УСТАНЕ ИЗ МРТВИХ И ДА ПОТПИШЕ ДА КОСМЕТ НИЈЕ СРБИЈА. То је радио ДС а то ради и ова издајничка власт сада.
Petak 05.04.2013.10:20
Само једна исправка . Слобо се није борио . Борили су се обични људи далеко од телевизијских камера. Ови што су сад сад на власти боре се само за своје новчанике .
Petak 05.04.2013.11:33
Pa hebi ga nije borba samo na frontu i po sumama i gorama nego se borba vodi i na drugim poljima. No mi srbi znamo samo za tu vrstu borbe i zato i gubimo svaki rat od 91.
Petak 05.04.2013.10:39
za vas crnogorce je heroj,za srbe velika nesreca. za njegovo vreme nijedan srbin iz srbije nije bio na funkciji premijera,odgovornost za ratove koje su predvodili crnogoci i jugosloveni,vekijodusno je prepustio srbiji,na taj nacin stiteci crnu goru i crnogorrce.herojski za crnu goru,zar ne?
Petak 05.04.2013.10:52
За мене су црногорци исто што и шиптари и хрвати. Срби из Црне Горе су нешто сасвим друго. Али ја нисам ни једно ни друго, ја сам србин са Космета.
Petak 05.04.2013.11:22
Nekom moze da se ne svidi tvoj komentar ali to je potpuna istina da su crnogorci vodili Srpsku politiku a i danas u dobroj meri. Evo ovih dana odobreni Ruski kredit od 800 mil eura namenjen za prugu Valjevo Loznica autonomasi pokusavaju da prusmere na prugu Pazova N. Sad. Ne daju investicije autonomasi u Sumadiju.
Petak 05.04.2013.11:31
Mozda za vas Srbe iz DS ili SNS. Ne govori u ime svih Srba. Milosevic se borio za ocuvanje Jugoslavije sto mu to mnogi (koji su coravi i glupi) zameraju jer ne shvataju da je to bila borba da svi Srbi budu u jednoj drzavi.
Petak 05.04.2013.12:33
ja sam srbin iz srbije koja mi je ovevina i dedovina,a ne ds,sns,dss...srbin yato sto smo se mi srbi iz srbije podelili na ds,dss,sns dozvolili smo tudjincima iz bivsih jugo drzava da rade sta hoce u srbiji. slobodan milosevic je bio crnogorski nacionalista, a ne srpski. napravio je srbiji crnogorsku elitu koja i danas vlada srbijom,a crnu goru njegovi puleni uspesno odvojise.
Petak 05.04.2013.12:01
СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ ЈЕ СРПСКИ ХЕРОЈ, БРАНИО ЈЕ КОСОВО И ПО ЦЕНУ ЖИВОТА, НИЈЕ ДАВАО ДА СЕ ВРЗМАЈУ НАТО ЗЛОЧИНЦИ НА НАШОЈ ТЕРИТОРИЈИ, ОВИ САД ПРОДАДОШЕ СВЕ И ВЕРУ И БОГА И ДОСТОЈАНСТВО И ЧАСТ И ОБРАЗ И СВЕ, ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ЈЕ УПРОПАСТИЛА СРБИЈУ И ПРОДАЛА ЈЕ ЗАПАДУ !!!
Petak 05.04.2013.09:30
DRAGI MOJI NAS nEMCI SMATRAJU ZA iNDIJANCE I TO SE NECE PROMENITI ZA mILION GODINA PRITISCI NA SRBIJU JE NJIHOV INAT I ONI NECE ODUSTATI PA DOLAZI NA RED VOJVODINA PA RASKA PA MEDVEDJA PA VLASI ITD: NEMA POPUSTANJA TA DRZAVA KOJU SU ONI POKUSALI DA STVORE NIKADA NECE DA PROFUNKCIONISE A TO STO MI IMAMO PODRSKU OD NEMACA AUSTRIJANACA FRANCUZA TO NIJE NI U SNU PODRSKA VEC VECITO CETE BITI UCENJENI. TURCI SU SPREMNI ZA EU ALI IM NEDAJU ZATO STO SU DRUGE VEROISPOVESTI TO VAZI I ZA NAS BOSNU CRNU GORU MAKEDONIJU MI MORAMO DOLE DA SE OKRENEMO SEBI.U AUSTRIJI SVESTENIK MORA DA SRPSKU VERONAUKU PREDAJE NA NEMACKOM I TO SU LJUDSKA PRAVA A KOD NAS ALBANAC NA ALBANSKOM MADJAR NA MADJARSKOM PA BOSNJACKI
Petak 05.04.2013.09:52
Ma zasto nam je najteze nista se nece promeniti sveostaje isto taj datum je samo bacanje prasine u oci prosle nedelje sam bio u Sweicerskoj igrom slucaja vozom tolko su vredjali carinarnici i ponizavali siptara sa kosovskim pasosem da me je licno bilo sramota na njegov red.evropa nevoli i ne zeli nas ovamo tacka kraj ali kada im pokazes zube onda razgovaraju puno prijatnije iz interesa.opremati sada vojsku po najboljim standardima ruskom opremom pa da vidis kako razgovaraju i cekati da se u svetu dogode nazalost druga zarista gde ce amerima biti nos razbijen
Petak 05.04.2013.10:32
ЗБОГ ОВОГА ДАНАС СМО ТРЕБАЛИ ВОЈСКУ ОДРЖАВАТИ , ли не бота је под командом американаца уништио одбрамбену моћ земље, исто важи за војску као и за политичаре НЕ ГОЈИ СЕ ПРАСЕ УОЧИ БОЖИЋА!!!!!
Petak 05.04.2013.09:58
zasto neko od nasih politicara ne pozove nemce da svrate do Kragujevca da vide gde su njihovi preci streljali decu i izvodilih ih iz djackih klupa pa to da stave u citanke da njihova deca znaju da su oni zlocinci bili i ostali kako su ti evropljani vadili ljudima zlatne zube pre streljanja pa oni se nisu nimalo promenili to su isti ti nemci samo je pitanje dana kada ce ponovo pokusati svoje monstrumske snove da ostvare
Petak 05.04.2013.11:54
Dobar komentar ! Vuk dlaku menja ali cud nikad ! Svoje snove oni vec odavno sprovode u delo, ekonomsko-politickim zlocinom "EU". Oni su vec na trecem mestu po izvozu oruzja a pre dva dana su u parlamentu potvrdili da ce proizvoditi (DRONE) smrtonosne mini- letilice bez pilota,sa velikim dometom bilo gde na svetu mogu ubijati iz vlastite kuce,kao i robote za ulicnu i blizinsu borbu. Oni nevole jedino Srbe na Balkanu i bice uvek protv kao sto se videlo za vreme rata kao i sada, osim toga prvi su posle USA priznali Kosovo.i
Petak 05.04.2013.12:02
Ček, ček.. Zar Hitler nije zauvijek izgubio Njemačku. To je sad svjetsko dobro. Njemci više nikad ne bi smjeli ni pomisliti na bilo kakvo organizovanje u bilo kakvu zajednicu. Ni "strateški partneri" im nisu ništa bolji. I oni su u (tuđoj) krvi sahranili svako svoje dostojanstvo i zrelost i red bi bio da ih se stavi pod vječiti protektorat. Kakav Slobo. To je mala maca. Više su njemački "milosrdni anđeli" pobili Šiptara nego Slobin režim za deset godina. Neće to tako moći

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)