Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 03.04.2013.
16:55 >> 21:08h
Beta A
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija suočena s dva podjednako katastrofalna rešenja - prihvatanjem i odbijanjem veoma lošeg rešenja za Kosovo - a da vremena nema, jer će vlast morati da odluči u narednih tri do četiri dana.
Sreda 03.04.2013.17:08
Јасно је сам да од ЕУ ни по цену живота не одустају, уцена су преговори а ових дане ће београд да смишља у чему да попусти како би преговори на било који начин успели, Косово постати правцата држава а како то народ да не примети, вероватно ће ових дана неког да ухапсе како би народу замазали очи и то све због ''ДАТУМА'' од којег нема ништа !!!
Sreda 03.04.2013.17:15
Sad je shvatio da je preterao, gazde se ljute. On moze da bude pripraven na ustupke, mi dajemo ustupke vec dvadeset godina.DOSTA JE, OVAKO VISE NE MOZE. 6.April, Beograd.
Sreda 03.04.2013.17:26
Odlicna je ova prica za ushi EU:Kao mi cemo se isjeci ako ne udjemo u EU a ovamo nastoji da inplementira djelove iz Rez:1244SbUN! Kad nastupa ovakvim tonom, ne moze da se naljute siledzije iz EU a ni Siptari ne mogu napraviti pogrom, polako se situacija razvodnjava u korist Srbije. Samo da sacuvamo slogu i odrzimo kontinuitet u istrajavanju nasih interesa!
Sreda 03.04.2013.21:16
Ocigledno je da se nas politicki vrh odlucio da ne prihvati ucjene i zamrzne pregovore do daljnjeg. Govorenje o pristupanju i zaljenjem za datumom je dimna zavjesa. Vucic je pokazao da je odvazan i razborit. Od sjutra pocinju svjetski mediji i blejaci da napadaju njega i Nikolica!!! Ameri i Sipci stupaju na scenu...bice zestoko! Najvise nam je podvalio DS i Tadic radi situacije u koju je sada zapala ova vlada.
Sreda 03.04.2013.17:35
PA PODNESI OSTAVKU ako ne mozes da izdrzis pritisak. A ako imas dilemu sta da radis useli u svoj stan podstanare pa im onda daj vlasnistvo nad tim delom tvoga stana. PA DOK BUDES RAZMISLJAO O PODSTANARIMA STA DA RADIS , JAVICE TI SE I OVO SA DRZAVNIM OBAVEZAMA KAKO DA SE PONASAS.
Sreda 03.04.2013.18:49
U srpski hardver ubacen je tako dobar program, da ga nikakav nacionalni virus ne moze srusiti. To mogu uciniti samo oni koji su pisali taj program.
Sreda 03.04.2013.19:02
Vucic mi djeluje kao da se plasi sopstvene sjene, samo sto ne zaplace, jednom rjecju placipi.ka, nije on kalibar za ovo vreme... ma jel moguce da medju 10 mil. srba nema mudrog coveka za ovo vreme koji bi reko e pa sad je dosta.... dokle mislite da nas je..te, a da mi to dopustamo.......
Sreda 03.04.2013.20:56
Sta mislis, braticu, da nije pobeglo iz Srbije, pod komunistickom okupacijom, 4 miliona Srba i njihovih potomaka, da li bi iko ikada cuo za ovog lika koji nema dana radnog staza? Na zalost, malo je ostalo buntovnika u Srbiji koji mogu da povedu narod. Vecina u Srbiji su posteni, ima i dovoljno pametnih ali..prvi se boje a drugi se povukli u izolaciju. Nikad Srbija nije imala goru vlast u teskim vremenima kao sto su ova !
Sreda 03.04.2013.20:09
Ovaj je ili previse naivan ili radi po zadatku zapada. EU, druze vucicu, nestaje za par godina. Posle toga, datum mozete macku o rep. Zar da te se potomstvo stidi ? Da li znas da ce Srbi vecno mrzeti i prezirati i sve koji nose tvoje prezime ? Bas kao sa Brankovicima (iako oni nisu izdajnici). Dzaba ti sve pare i vlast ako te niko iskreno ne bude voleo.
Sreda 03.04.2013.21:28
Gospodine Vucicu. Gledao sam Vas veceras na televiziji. Puno ste pricali ali malo toga kazali. Jedino sto je ocigledno je, da cete prihvatiti plan Pristine u nadi da ce Srbija dobiti datum za pocetak pregovora sa Evropskom unijom. Zbog toga ste dramatizirali situaciju u smislu, ako vlada odbija plan onda ce Srbija biti totalno izolirana od svijeta. Mislite stvarno da ce zapad prestati ponizavati Srbiju ako prihvatite plan Pristine? Mislite stvarno da ce zapad ikada postivati Srbiju ako Vlada Srbije ne postiva svoju zemlju? Jadno je gledati kako Vi sa placljivo otuznim glasom tvrdite da je Srbija mala, jadna, slaba i da samo Evropska unija moze spasiti Srbiju. Ne gospodine Vucicu: Samo srps
Sreda 03.04.2013.23:18
НИКАД У ЕУ, ЕУ ПУЦА ПО ШАВОВИМА, КИПАР БАНКРОТИРА, СЛОВЕНИЈА ЈЕ БЛИЗУ, СВИ ШТРАЈКУЈУ САМО МИ ХОЋЕМО ТАМО ПО СВАКУ ЦЕНУ.ДОСТОЈНИ СВУДА А БЕЗ ДОСТОЈАНСТВА НИГДЕ ПО СВАКУ ЦЕНУ.
Sreda 03.04.2013.23:49
Удаљавање од ЕУ није никакво зло, већ напротив, а оно друго што намеравате да учините може вас коштати скупо да скупље не може бити.
Četvrtak 04.04.2013.01:00
Ljudi, VOL nije jedini portal ali ovde ima barem 50tak ljudi koji kazu ono sto misle ili sto im je na dusi. Ima jos mnogo slicnih gde se isto ponavlja iz dana u dan. Ja sam najiskrenije politicki neutralan, ali... Odrastao sam uz Slobu, prijavio se pre roka da sluzim vojsku zbog njegovih stavova (i vecine tada), zatim 5.oktobra izasao na ulicu, glasao za Kostunicu kao on je o.k., proziveo demokrate da bi mi sada vucic pricao neku pricu.. Postujem svakog od njih. Nazalost vecina je na funkcijama iz koristi a ne iz ideologije. Vucic se trudi da ispostuje sto je rekao ali ne moze... Ne verujem da je nesto od nekog uzeo ili dobio. Dacic je znak ?... A sta smo mi u svemu tome? I sta cemo uraditi?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)