Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 28.03.2013.
09:03
Srna A
Režiser Emir Kusturica najavio je da će snimiti film o trgovini ljudskim organima na Kosovu i Metohiji. Kako kaže, piše scenario za film o preprodaji ljudskih organa na Kosovu "što je najstrašnija istina koja se godinama skriva".
Četvrtak 28.03.2013.09:17
По Емиру се види колико смо велик народ.
Četvrtak 28.03.2013.09:38
Postovani Gospodine Emire. Bilo bi mi jako drago da osnujete fond za finansiranje tog filma. Meni licno ,ali znam mnoge Srbe koji bi drage volje pomogli finansijski i tako postali mali deo ove vase epohalne ideje. Sve nas boli ova neistina, i propaganda koja se nadvila nad nama,i ja vas molim kao coveka da i nama omogucite da budemo mali deo ovog vaseg projekta. U nadi da ce mo uskoro videti broj ziro racuna ,na koji mozemo da uplatimo novac,zelim vam sve najbolje u vasem privatnom zivotu, kao i u stvaralastvu.
Četvrtak 28.03.2013.10:24
Нисам ни сумњао ко ће "имати петљу" и снимити филм о геноциду(како другачије оквалификовати насилно вађење органа из заробљених Срба?!) над српским народом КиМ!То само може таква људина као што је г.Емир Кустурица!Било би корисно споменути и оне јаднике,њих 60-ак,побијене у Б.Броду (почетком рата у БиХ од стране хрв."зенги"!) којима су такође извађени органи али и да се у филму појаве (макар тренутно!) преживели дечак из "жуте куће" и Немац Јохан,чиме би филм добио на вредности.Још ако наше министарство културе случајно помогне овај изузетно користан пројекат,онда стварно има наде да свет сазна истину о дешавањима на Балкану!Нека му је Бог на помоћи!
Četvrtak 28.03.2013.12:46
"Ne želim da branim ničije zločine, pa ni srpske, ali neshvatljivo je da bilo ko može da uporedi događaje u Drugom svetskom ratu sa onim što se događalo u ratovima u bivšoj SFRJ",' Onda ih snimi. U NDH i na Kosovu se odvija genocid nad pravoslavnim Srbima i traje vekovima. Zuta kuca iako monstruozna je na zalost samo manja posledica. Koliko se Zutih kuca desilo samo u Jasenovcu? Sem toga, zlocini preprodaje organa uvek mogu da se svale na kriminalce osudivsi pojedince dok genocid ne moze. Sto je najtuznije, najpoznatije filmove o genocidu u NDH je snimio 'Hrvat' Lordan Zafranovic (Okupacija u 26 slika, Krv i pepeo Jasenovca, Pad Italije ...). Nasi su uvek bili zauzeti ocrnjivanjem cetnika.
Četvrtak 28.03.2013.12:49
Kasno Marko (Kusturica )na Kosovo stize.Kritikuje neke predhodne rezisere,a i sam nije bolji,a tek sada se opametio i ugledao priliku da bi se o njemu opet pricalo,kao najboljem.Mozda ce on taj film i napraviti i nagradu dobiti ali je to sve kasno.Dugo je i Kusturica spavao,nazalost nije on sam.
Petak 29.03.2013.14:52
Bravo majstore,za sve što kažeš i uradiš.Ti si pravi neimar i pravi srpski potomak,iskonski sin svog roda i naroda.
Petak 29.03.2013.16:25
Браво господине Емире. Дао бих Вам предлог да за глуму шиптарског доктора који вади србске органе позовете Ричарда Гира. Ја верујем да би одлично одглумио кољача и србомрсца.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)