Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 12.03.2013.
02:26
B. Đokić - Vesti A
U hapšenju atentatora na premijera Zorana Đinđića, ključni momenat bilo je privođenje Miladina Suvajdžića, zvanog Đura Mutavi, glavnog logističara zemunskog klana, kažu za "Vesti" Boro Banjac i Mile Novaković, policijski načelnici koji su rukovodili istragom premijerovog ubistva.
Utorak 12.03.2013.09:44
Znali ste vi da ne kazem sta!Srpska policija ne ume da pronadje ukradeni bicikl a kamoli sta drugo.I jedne i druge izdalo je Srpsko prokletstvo IZDAJA!Niti bi danas Zoran bio mrtav niti bi danas Zemunci bili istorija.Prvog su izdali njegovi najblizi a druge njihov najblizi.Ovi sto sebe zovu "Policija" iliti "BIA"(sta god to znacilo) samo su pokupili leseve.Pogledajmo kako je Kenedi "odradjen"... Ni dan danas ne zna se ko ga je ubio a kamoli ko je to naredio.To se zove zavera i cutanje.
Utorak 12.03.2013.14:42
Ne mozes da mesas unutarnje stvari Amerike i ono sta rade drugima.To nikako ne ide.Svako ubistvo oni koriste.Kenedi je imao tezinu, ali na stranu na koju je on vukao tesko da ce Ameri da i sam Yellowstone eksplodira. Zna se kako je i zasto Kenedi ubijen.Imas masu dokaza na SLOBODNOM INTERNETU, samo potrazi, a to da je u US medijska blokada, to mozes da pitas obicne ljude koji se sve vise okrecu alternativnim medijima.Fox i CNN su izgubili vise od trecine gledaoca.Ta informacija je isto dóstupna.
Utorak 12.03.2013.14:06
"Specijalci su promašili kuću. Jer kad smo je obeležavali kod mene u kancelariji, vođa sektora je obeležio pogrešnu. Čuli su specijalce kako upadaju u susednu kuću i desilo se što se desilo" Haha,pricica za mali decu...dajte molim vas,pa zar stvarno neko moze u ovo da poveruje,hapse se dva najtrazenija coveka i pored tolike pripreme vi obelezite pogresnu kucu. TO JE CISTA LAZ!!!! Ovo dvoje ljudi je ubijeno samo zato da ne bi rekli ono sto znaju,a verovatno da su znali kljucne stvari.
Ponedeljak 25.03.2013.23:49
Tako je. Samo o tome se cuti. Likvidacija dva kljucna potencijalna svedoka o vezama tadasnje vlasti sa podzemljem i zajednickim poslovima izmedju pojedinaca sa obe strane zakona - zapostavljena je cinjenica. Po svemu sudeci, Ceda i Beba su glavni inicijatori ove za njih vazne likvidacije, a Ceda je licno izdao naredjenje. I jos nesto, istine radi - streljanje Siptara i Kuma nije obavljeno u Barajevu negu u dvoristu jedne kuce u Meljaku, nadomak Beograda.
Utorak 12.03.2013.17:49
1. Човек који је водио паравојну формацију Маузеровци током рата у Босни 2. Човек који је мењао политичке ставове као чарапе од националисте до европејца 3. Немачки човек, човек Стејт департмента 4. Човек који је био западни плаћеник у свргавању Милошевића 5. Човек који је примио 70 милиона долара у џаковима из Будимпеште за свргавање Милошевића 6. Човек који није изабран за противкандидата Милошевићу јер је био повезан са криминалним круговима 7. Човек који је имао везе са земунским и сурчинским криминалним клановима 8. Човек који је наручио убиство Момира Гавриловића 9. Човек у чијем су обезбеђењу били они који су га наводно убили

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)