Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 08.03.2013.
14:26
Telegraf A
Srpski potrošači toliko su osiromašili da svaki dan u radnji ostave najviše do 300 dinara, kažu za Telegraf u Privrednoj komori Srbije. Za tu sumu kupujemo hleb, mleko, jogurt i eventualno neku mesnu prerađevinu, poput jeftinijeg parizera.
Petak 08.03.2013.16:31
Nije bitno toliko sto narod nema hleba da jede, nego je bitnije to sto trgovine gube na zaradi svake godina sve vise!!!
Petak 08.03.2013.23:53
Saljem svake godine oko 10 000 Evra godisnje. Znam familija mi je moram da pomognem,ali ne razumem kako se nasa vlada ophodi prema nama iz dijaspore. Da bi izvadili pasos,potrebno mi je da preletim oko 1200 km u jednom smeru i da cekam ceo dan. Svugde u svetu pasos se mose izvaditi pismenim putem izuzev Srbije! Glasanje je posebna prica! Takodje mi je potrebno da preletim 1200 km u jednom smeru da bi glasao! Nasi ljudi su istaknuti strucnjaci u svetu,i u Australiji u kojoj zivim, ali nasa vlada da se potpuno onemogucila ,da bilo kako ucestujemo u bilo kakvoj politickoj aktivnosti u Srbiji,mogucnost investiranja u Srbiju nam je smanjila na minimum!
Subota 09.03.2013.00:01
Nase strucno obrazovanje i nase iskustvo koje je priznato u svetu, Srpska vlada jednostavno ne zeli, a osnivanjem nove vlade,sa ministarstva dijaspora presli smo na kancelariju! Nova Srpska vlada nije zelela ni da nam da tri mesta u parlamentu. Ovde dolaze predstavnici, te kancelarije ( mi ih zovemo jagnjece brigade) koji nisu zainteresovani ,ni za investicije,ni za prenos strucnog iskustva u Srbiju,niti da se poveze dijaspora sa maticom Srbijom.Isklucivo su zaintresovani za neki posao za koje mogu da dobiju sopstvenu korist. Jedini izuzetak su Srpske Dveri,za koje nam je nasa vlada prakticno onemogucila da glasamo na Djurdjevdanskim izborima!
Subota 09.03.2013.00:16
Resenje za Srbiju je samo jedno! Ukinuti te nesposobne politicare i stranke koje su rak rana Srpskog drustva! Uvesti direktnu demokratiju. Predsednik ,Premijer i 100 clanova parlamenta. Agencije se moraju ukinuti!Svaki ministar moze da ima sam dva pomocnika. Ministri i Premijer rade za jedan evro godisnje. Sto drzava napravi vise od nacionalnog prihoda u odnosu na proslu godinu, isplatiti im 3% od profita. Umesto da se placaju skupi izbori, za taj novac svakom domacinstvu kupiti kompjuter i povezati ga u mrezu! Ministra za ekonomiju izabrati jednog Branka Dragasa ,koji je dokazani svetski strucnjak za ekonomiju, cije su sve ovo gore navedene ideje njegove!
Nedelja 10.03.2013.07:55
treba da se upadne u taj mentalitet života sa 20 hiljada dinara mesečno, kako mnogi žive, gde je sve "zabranjeno", sve je za nekog drugog. Gde je život jednoličan, unapred isplaniran do zadnjeg dinara, gde nema nikakvih ekscentričnosti, gde je svaki neplanirani izdatak ravan bankrotstvu. gde se nose iste stvari godinama, gde je radost kada se dobije stara odeća... I onda naiđu preizborne kampanje, kada se obećavaju kule i gradovi, a mnogi su prisutni na glasčkim mestima samo zbog dnevnica.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)