Subota 5. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Sreda 06.03.2013.
01:46
D. N. Petrović - Vesti #Commented 45 and 46 rows # #Changed code from 45-46 A
Do eskalacije sukoba na severu Kosmeta moglo bi doći već ovog proleća i to bez obzira na rezultat briselskih pregovora predstavnika Beograda i Prištine - Ivice Dačića i Hašima Tačija!
Sreda 06.03.2013.02:47
nelogichno bi bilo da trenirane ubice napadaju civilno stanovnishtvo, ovaj njihov oficir mora da se seti da smo mi srbi prijateljski narod sa afrikancima i to decenijama, on potiche sa kontinenta dje su engleski potomci kupili robove i odvodili ih na velike plantazhe i iskorishchavili, nek pogleda dzango film, regizer tventin tarantino je poslao svetu poruku koja zvuchi, mi nismo il ja nisam vash rob, zashto se uzdizhu u hrischanstvu ako sprovode tuzhnu nepravdu, znachi krivo im je shto nijesu 98/99 dovoljno pobili i josh su zhelnji vishe krvi, znachi Srbija i Srbi im josh smetaju, albanski lobi dobro ih placha sa parama od droge iz afganistana, ako cela amerika nestane mene nije zhao
Sreda 06.03.2013.04:37
Jedno pitanje za svo one koje jos uvek misle da Rusija "pomaze" Srbiji: A gde je odgovor Rusa na ovu akciju? Gde je njihova borbena brigada? Zasto ne zapitaju Amere kakav je STVARNI smisao ove akcije?
Sreda 06.03.2013.07:26
A, zašto bi to Rusi pomagali zemlji koja nije u zajednici nezavisnih zemalja? Što bi pomagali zemlji koja je iz UN problem Kosova prebacila u Brisel. Zašto bi pomagali zemlji kojoj je put u EU bezalternativni i koja ne bi "preživjela" bez EU.Nemačka, ključni strateški partner Srbije prema definiciji Alaksandra Vučića [1], veoma jasno je, rečima njenog ambasadora u Beogradu Hajnca Vilhelma, skrenula pažnju da je, između ostalog, uslov za dobijanje datuma i članstvo Kosova u UN, i ta tačka mora da uđe u dnevni red pregovora između Beograda i Prištine. I treba li još razloga???Ko je ovde lud? RUsi ili mi?
Sreda 06.03.2013.08:05
Znaci slazemo se da nam rusi ne pomagaju. A mislis da nikolic moze da bira dali da prizna kosovo ili ne???? Nema izbora-desice se ono sto zeli zapad a ne ono sto zele politicari srbija a pogotovo ne ono sto zeli narod. A posto zna da iz rusije stizu samo prazne reci KAO i 1999 jasno mu je da nema izbora. A ja tvrdim da rusima pase sto se desava na kosovu jer SAD i Rusija iza paravana geopolitici zajedno rade. a vi se samo nadajte rusima.
Sreda 06.03.2013.09:23
Normalno da će se desiti, šta želi zapad, al to ne znači da trebaš u tome uživati i da trebaš leći na rudu bez otpora. Otpor je moguć upravo sada kad je zapad u najlošijoj poziciji. Sirija je primjer da se može boriti.Jednostavno treba reći da nam EU nije prioritet i da možemo i na drugi način opstati.Ali problem je što narod koji je jako politički neobrazovan uopšte ne razmišlja šta ga čeka kad ode Kosovo. Vojvodina je u stvari glavna meta.
Sreda 06.03.2013.07:35
NIKOLIĆ PROTIV USTAVA U skladu sa vremenski veoma sabijenim rokovima nemačkog strateškog plana, predsednik Srbije Tomislav Nikolić 4. marta daje izjavu bez presedana. Sa jedne strane, on ukazuje da „Srbija ima plan za rešavanje kosovskog problema i nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije”. Sa druge, međutim, on je dodao da je Srbija spremna da prizna insitucije nezavisnog Kosova, uključujući vladu, ustav, vojsku i policiju, što je protivno Ustavu Srbije, ali da se vlada opredelila za takvu politiku zato što smatra da će je građani podržati kroz promenu Ustava. Nikolić je doslovno izjavio: „Mi, po Ustavu, ne bismo smeli da prepoznajemo Kosovo kao nekakvu specifičnu teritoriju izvan
Sreda 06.03.2013.07:39
autonomije, ali smo u Rezoluciji (Rezoluciji Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji od 13 januara 2013. godine – A.F.) predvideli, računajući da će nam građani to odobriti kroz promene Ustava, zato što su naši građani spremni da se taj problem jednom konačno reši Ti si svakako PROPAGANDA Njemačkih i Američkih interesa u rođenoj zemlji, tako se više ne javljaj u vezi Rusa. Dok ima takvih u Srbiji , a ima ih previše ne očekujte ničiju pomoć. Ni Bog nam neće pomoći jer smo bijednog karaktera i kukavice, a takvim se zna šta slijedi-skini gaće.!
Sreda 06.03.2013.06:13
Nisu samo Americki interesi u Srbiji vec i desavanja u Makedoniji ,a sve ukupno se odrazava na izbore u Albaniji !
Sreda 06.03.2013.07:49
Sto neko ne pomisli da su ti oklpnjaci za Albance, Srbi su za amere u ovom trenutku poslusna nacija i dali su sve sto su hteli... Siptari su ti koji su se previse opustili i polako preuzimaju stvari u svoje ruke, pa nije Dacic za dzabe toliko hvaljen a Albanci kritikovani od strane Amera... Uostalom poznato je da Ameri posle svakog rata ostave jedno skriveno bure baruta koje po potrebi aktiviraju a ziv primer je RS. to je Americko remek delo...
Sreda 06.03.2013.08:40
Ovih se dana puno piše o Severnoj Koreji i ja sam pomislio da to Ameri spremaju ofanzivu na njih, a oni sa toliko brugada spremaju ofanzivu na 30 hiljada Srba na severu. Velika sila, koja želi da trenira strogoću nad srpskim narodom. Sada će se videti, 'ko je vjera, a ko nevjera'.
Sreda 06.03.2013.09:31
Pa nama se sve ovo i desava za to sto smo se opredelili za Ruse a albanci za Amere ,ne razumem sta to treba da radimo da dokazemo da pitamo amere da nas bombarduju jos jedno 3-4 meseca cisto radi dokaza. hm Nego niko ne zbori o pravom problemu svi pljampaju niko ne radi DECU TREBA PRAVITI 2012 godina dotakli smo dno 65 hiljada beba 103 hiljade umro ispod 66 hiljda nismo sisli od posle drugog svetckog rata.... Holandija i Belgija zajedno imaju manju povrsinu od srbije a imaju 28 miliona stanovnika zajedno. Da nas ima 30 miliona eeee da nas ima, vi kako hocete a ja cu sigurno ako bog da imati vise od dvoje ,jedno upravo stiglo. Neka nam bog pomogne braco Srbi, mada slaba vajda ako sami sebi..
Sreda 06.03.2013.18:29
за то што немамо наталитет то првенсвено захвали прво стандарду који нам је много "бољи " него деведесете , јер много "боље" живимо а друго за тај наталитет првенствано захвали женском роду јер за годину дана има 150 000 абортуса у србији, само да се разумемо не кривим обичне људе већ систем , (друга је прича да србији одговара толико абортуса је за ђабалука добија гомилу матичних ћелија које вреде једно мало богатство)
Nedelja 10.03.2013.11:52
Odgovor na ovu provokaciju moze samo Vucic i Nikolic da uz pomoc vojne sile Ruske Federacije,odgovori. Znaci na njima je ne da se pederisu kako EU nema alternativu,i pozovu Putina za vojnu pomoc protiv Americkih i Albanskih zlikovaca.Dosta je bilo zajebavanja.Amerikanci hoce silu da primene i silom se moze samo odupreti.nesposobnost nasih pregovaraca je dostigla vrhunac gluposti i praznih prica.
Utorak 12.03.2013.11:57
USA demonkratija je ponovo preuzela proverene metode. Kao sa indijancima. Polovinu pobiti, polovinu u rezervate zatvoriti. Drugo im je uspelo ali za ono prvo ponovo se vracaju na mesto zlocina, da isprave gresku.
Petak 15.03.2013.15:06
Dok je bio ziv jedan covek, nije bilo ovakvih sranja i bespilotnih letelica u vazduhu, bili su samo MiG-ovi i dezurne pare.
Nedelja 17.03.2013.12:23
Da su naši političari pametni kao što nisu i da su Srbi na Kosmetu pametni kao što nisu, nebi im smetalo i milion Američkih brigada i tenkova..Naime samo treba da primene metod koji su Šiptari primenili prema Srbiji pre otimanja.Znači: građanska neposlušnost, traženje ljudskih prava na život i na slobodu, režija trovanja dece, podizanje Srpske zastave na svakom mestu. Grafiti: hćemo slobodu. Naprviti geta, okružiti se, organizovati "OVK" odnosno "OVS" (oslobodilačka vojska Srba) Za to je potrebno vreme i strpljenje. Da li ga oni imaju ili hoće stalno da ih hranimo na kašičicu. Dragi Srbi sa Kosova, potrebno je Srce i stomak da se stekne sloboda.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)