Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 04.03.2013.
19:24
Beta A
U aferi sa aflatoksinom u mleku utvrđeni propusti nadležnih državnih organa i da će najmanje četvoro biti smenjeno zbog toga, najavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za RTS.
Ponedeljak 04.03.2013.20:31
Gospodo politicari! Po ko zna koji put ste dokazali da ste nesposobni,korumpirani i nepotrebni Srbiji.Netreba da se smene pojedini funkcioneri,nego treba svi da podnesu kolektivnu ostavku! Stranke su izvor svih problema u Srbiji. Gospodo politicari idite,netrebate Srbiji. Srbiji je potrebna direktna demokratija bez stranaka. Jedini pokret koji vredi nesto su Srpske Dveri!
Ponedeljak 04.03.2013.23:47
Direktna demokratije i izbor max 100 poslanika na narodnim saborima za Narodnu Skupstinu su jedino resenje.Neka partije kandiduju svoje..ne verujem da bi ih vise od 2% iz partija zaselo u Skupstinu.Takva, postena, skupstina, koja ima ugled, postenje i svu vlast, moze onda da plati i japanske ili nemacke cinovnike da vrse izvrsnu vlast u vladi itd.Samo se ne slazem to za Dveri..Kako da znam da su pravi i da nisu jos jedna Sluzbina (ozna, udba, DB) podvala ?Ko se Sluzbi, zaista suprotstavi, zavrsi brzo pod zemljom.Dveri su pokradene na izborima a nigde se nisu stvarno pobunili protiv toga !?? Ne radi sebe, nego zarad prevarenih njihovih glasaca (moja familija) trebali su. Ne verujem im nista!
Utorak 05.03.2013.06:52
Samo 100% nepartijska vlada, onakva kakvu su doveli na vlast Isladjani, sastavljena od postenih, moralnih ljudi, ne korumpiranih koji se "bore" protiv korupcije, a tu fasadu koriste da uniste sve koji jos slobodno i drugacije misle, moze da vrati ljudima nadu i veru buducnost, optimizam i nadu u bolje sutra. A za to treba izaci na ulice, kao sto su svi na Islanduuradili, absolutno svi, a ne gledati turske serije. Ulice su se uzelele Srba. Ostavite jevtine partijske interese, mislite na vasu decu, ne prodajte se za sicu, uradimo nesto.
Ponedeljak 04.03.2013.23:38
Smatram da vladar celog srbistana,gospodin vuciq,uz svesrdnu podrsku svojih 12% srbistanaca koji su ga glasali, treba da posmenjuje sve kafe-kuvarice koje su u javnim i vladinim sluzbama kuvale kafu sa mlekom !!!To je cin terorizma protiv najveceg sina naseg naroda od tite i tadiqija pa naovamo.Ministar Knezeviqi nije kriv..On je mason http://www.youtube.com/watch?v=Rgg4USwUrR0 a takvi su bre mlogo jaki i njih ne sme niko da dira jer je tako vuciqu naredio gazda preko svog ambasadora.Lopurdistan na nivou africkih kolonija sa pocetka proslog veka..I crnci se oslobodise ali lopurdistanci cute i trpe. Negativna selekcija je ucinila svoje !!! Najbolji ginuli i odlazili a podsuknji razmnozavali
Utorak 05.03.2013.06:46
Gde je kraj toj negativnoj selekciji? Kada takvi prevaranti, lazovi, nesposobni, tupavi, koji jedno govore-drugo rade-trece misle dodju na vlast, i rade to sto rade, to sto upravo citamo, i kada svako, iole pametan, koji iole ume da razmislja, dobije neodoljivu zelju da bezi odavde, da bezi jer nista drugo ne pomaze, absolutno nista. Mislim da smo ocevici tog stanja.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)