Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 11.02.2013.
09:11
Beta A
Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) i predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić odbacio je navode o povezanosti predsednika te stranke i predsednika Vlade Srbije Ivica Dačića s ljudima iz kriminogenih struktura, i ocenio da je reč o aferama čiji je cilj udar na rejting SPS-a.
Ponedeljak 11.02.2013.09:33
Narode,,, Dok su svi tajkuni i lopovi koji su opljackali Srbiju u zadnjih 10 godina protiv Dacica kao sto je Djilas i ostala mafija,, to znaci da ga se plase i da im on smeta iz nekih razloga i hoce da ga uklone sa tog polozaja.. DACIC mora ostati na tom mestu i na toj poziciji i da VUCIC pored njega bude jaci u toj zapocetoj borbi protiv lopova i tajkuna. VUCICU i DACICU nastavite zabocetu cistku i ocistite Srbiju od Djilasa i Miskovica,Tadica, Dulica i ostalih lopova. Tadic je sve znao i cutao. Znaci on je isti mafijas on im je cuteci stitio ih i vrecu im drzao. A onaj ko krade i onaj ko vrecu drzi su isto krivi..
Ponedeljak 11.02.2013.09:42
Narode, od pada Milosevica samo je rastao kriminal i br lopova.. Lopovi su se krili iza politickog imuniteta i krili se iza prica i zlatnih obecavanja narodu o lepsem zivotu a u stvari otimali su od naroda do poslednjeg dinara.. Prodavali im fabrike i radna mesta.. Gde su sad oni Srbski giganti, fabrike..To su Tadiceva mafija pretvorili u eure i stavili na svoje bankovne racune.. I sto je najgore kao u Titovo vreme napravili veliku razliku od Beograda do Vranja.. Beogradu sve a Vranju sta ostane. A Beogradjani cekaju da dobiju papriku i ostalo povrce iz Vranja po bagatelnoj ceni.. Neka bedni vranjanci rade danonocno na poljima za dzaba.
Ponedeljak 11.02.2013.09:33
I onda je mrmot...Molim vas,nemojte mi više vredjati intiligenciju...
Ponedeljak 11.02.2013.09:49
Treba podrzati ovu zapocetu borbu protiv ovih lopova sto su u zatvoru i ostatak strpati u Zatvor.. Sto Tadic nije nista uradio po tom pitanju nego im je sve dozvolio da rade sta hoce..
Ponedeljak 11.02.2013.09:56
Nisam zato da sta je Dacic uradio.. Ali sta se desilo nista.. Nije Dacic sa tim ostetio Srbiju i ovaj put mu treba pogledati kroz prste samo da se Vucic podrzi da do kraja itera sto je zapoceo da se Djilas i ostala mafija nesetka po BG nego da se smesti tamo gde im je mesto..
Ponedeljak 11.02.2013.10:00
I ti bi a i svi mi mogli biti najbogatiji Srbi kad bi nam neko dao u nepovrat milionske kredite kao Miskovicu.. A Djilas je radio sta je hteo.. Imao je odresene ruke.. Pa svi vi ste ovde , citao sam protiv DS. PA JEL VI HOCETE PROMENE U SRBIJI ILI NE.????? DALI JE PO VAMA ISPRAVNO STO TO STA JE VUCIC ZAPOCEO'????
Ponedeljak 11.02.2013.10:05
Ja zivim u Svajcarskoj i imam svajcarsko drzevljanstvo. Ali me boli sta se tamo desava i kako taj narod ni kriv ni duzan ispasta. Moja deca se uspesno skoluju u Svajcarskoj ali ja bi bio nasrecniji kad bi oni doneli odluku da se vrate u Srbiju. Da mi jednog dana kazu " tata evo tebi ovi svajcarski pasosi a mi odosmo u Srbiju" Oni isto prate sta se tamo desava. Ali ako se ovako nastavi u Srbiji jos vise mladih ce bezati na zapad

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)