Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Utorak 22.01.2013.
16:05 >> 18:19h
Beta A
Posmtrni ostaci poslednjeg jugoslovenskog kralja Petra Drugog Karađorđevića (1923-1970) dopremljeni su danas oko 14 sati avionom iz Ciriha u Beograd.
Utorak 22.01.2013.16:27
proklinjao sam vlasti crne gore kada su vratili i pokopali ono smece kralja nikolu tako da ce te me razumeti sto sam protiv ove sahrane u Srbiji, jer po mom misljenju svak ko ostavi svoju familiju, drzavu, narod u nevolji a spasi svoju guzicu i porodicu a sutra sere o patriotizmu je obicno smece. makar za mene. Za mene je NACIJA IZNAD SVEGA. To je moje misljenje.
Utorak 22.01.2013.18:45
Ne vidim niceg spornog u tome da se prenese u Srbiju. Tu i pripada. To kakav je bio i kakvo je njegovo drzanje bilo - druga je tema o kojoj se moze diskutovati. Mi Srbi smo inace poznati po tome da svaki vuce na svoju stranu, pa je tesko naci zajednicko misljenje. Ali, da mu grob bude u mauzoleju Karadjordjevica na Oplencu, to je potpuno u redu i nema razloga da se to sprecava!
Utorak 22.01.2013.18:26
Sin ovog izdajnika je podrzao hapsenje srpskog heroja Mladica ! Nemam postovanja za ovu razvratnu porodicu. Sudice im Karadjordje na Nebu ! Na zemlji ih vidim samo kao poluge okupatora. Vlado, nemas ti blage veze ili si previse pijan
Utorak 22.01.2013.18:58
Овде још увек има много коментатора које су комунисти школовали.
Utorak 22.01.2013.19:00
Jel to bi onaj sto je pozvao sve Srbe da se stave pod Titovu komandu na kraju rata?A njegov sin je danas dao izjavu na tecnom srpskom jeziku???Bas bih to voleo da cujem :D
Utorak 22.01.2013.19:19
Mi nemamo nicim drugim pametnijim da se bavimo,nego da iskopavamo leseve.Pre je bilo galame oko Drazinog lesa,sada je stigao ovaj.Strasno,cime se sve nasa vlast bavi,samo da zataska svoju nesposobnost da nas izvuce iz ove bede.Ovi posmrtni ostaci sluze samo porodici ovog davno izumrlog pokojnika da ga sahrani i nista vise.
Utorak 22.01.2013.19:46
Najveci zlocinci u istoriji srpskog naroda Karadjordjevici polako popunjavaju aleju srpskih dusmana zvanu Dedinje. U srcu nase prestonice vuku se najvece srpske ponornice. Niko ne moze da nas mrzi koliko mi sami. Da podsetimo srpsku demenciju: Ova crnogorsko-masonska banda nikada nije bila srpska dinastija. Ritualnim masonskim ubistvom poslednjeg srpskog kralja Aleksandra Obrenovica (onom po kom Beogradski Bulevar nosi ime), dolaze na vlast i odmah nas uvlace u tri velika rata u kojima gubimo vise od pola stanovnistva, najnaprednijeg i najobrazovanijeg, gajenog pod Obrenovicima. Potom nas kao pirove pobednike iz prvog svetskog (citaj kolonijalnog) rata poptuno unistavaju tako sto nam uzimaju
Utorak 22.01.2013.19:54
i naciju i drzavu, ali zato Srbima katolicke vere daju naciju kako bi mogli da ostvare svoju 'jugoslovensku ideju'. To je prvi put u istoriji covecanstva da jedna nacija posle vojne pobede u ratu izgubi drzavu i naciju. Srbima u Dubrnovinku koji su bili poslednji bastion odbrane Srpstva medju katolicima zabranjuju da se izjasnjavaju kao Srbi. Srbija nestaje sa svih svestskih mapa i samo par godina po pojavljivanju masonskog bratstva 'Jugoslavija' u Beogradu, ovaj srpski grob od zemlje dobija ime Jugoslavija. Posledice svi znate a na Dedinju sad samo fali jos Pavelic.
Utorak 22.01.2013.20:01
Ovom prilikom moram da zahvalim 'nekima' na korektnim i pre svega ljudskim komentarima nasuprot mojim neljudskim. Ti neki su opravdani Siptari kada treba da se 'skrnavi' pokojni Tito i Sloba ali su verovatno dostojanstveni Srbi kada treba da se pravdaju najveci srpski dusmani Karadjordjevici, uzrocnici Tita ali i Pavelica, kome su priznanjem nepostojece hrvatske nacije navukli slovo U na glavu i sto je najgore pustili ga u zajednicku kucu sa nama koju su stvorili. Naravno, to su uradili posto su videli njihove zlocine nad pravoslavnim Srbima po Sumadiji, Macvi, Podunavlju i Vojvodini i prirodno, to je samo deo bogatog opusa sahranjivanja Srpske nacije koji su rezirali. Sram me bilo.
Sreda 23.01.2013.01:22
A sto mi ne prilici? Ja nisam sa njim begao preko Dunava. Molim te demantuj cinjenicu da je pobegao iz Srbije dva dana pre pada najvecih gradova u njoj u toku I.Srp.ustanka a ja cu reci da nisam u pravu. U Majskom prevratu jedino nedelo Aleksandra Obrenovica je bilo to sto je bio raskomadan, po masonskom ritualu. To je sam sebi tesko mogao da uradi. Kritika loze Obrenovica naravno da postojii ali kritikovati Obrenovice naspram Karadjordjevica, je verovatno kao kritikovati Nemanjice naspram Broza. Milana i Aleksandra Obrenovica necu ni da komentarisem, o njima dovoljno govori Srpska drzava toga vremena i njen sveukupni civilizacijski vrhunac.
Sreda 23.01.2013.01:55
3.Ubistvom Kralja Aleksandra Obrenovica i Kraljice Drage nestaje poslednja Srpska dinastija 4. Za samo 15 godina od dolaska Karadjordjevica na presto, Srbija ce izgubiti polovinu stanovnistva. 5.Za samo 43 godine njihove vladavine, nestace nekih 3/4 pravoslavnih Srba sa Balkana. Tim cak ni Turci ne mogu da se pohvale. 6. Odmah po dolasku na vlast Karadjordjevici nam dovode za saveznike nase najvece neprijatelje, Engleze, posto su kako kazes prekinuli nasu saradnju sa Austrougarskom, zahvaljujuci kojoj, kao i Nemackoj, dobismo nezavisnu drzavu i Kraljevinu i najveci deo teritorija kojima su se najvise protivili vidi cuda bas ti Englezi. Iako dvolicne i A.ugarska i Rusija su ratovale protiv
Sreda 23.01.2013.01:59
Turaka, za razliku od Engleza koji su stalno ratovali na njihovoj strani. Oni od tog momenta rade na rasturanju Srpske drzave. 7.U tome i uspevaju uz pomoc Karadjordjevica koji brisu Srpsku naciju i Srpsku drzavu sa svetskih mapa, priznaju hrvatsku naciju, stvaraju Jugoslaviju i u nju uvlace upravo nase najvece dusmane i srbomrsce - Srbe katolike takozvane Hrvate. I to sve samo za 15 godina od kad su se pojavili.8.Od tad svi sem Engleza pa cak i Pariska masonska loza, traze od Karadjordjevica razlaganje Jugoslavije sto on ne da zbog brige za Hrvatima koje je tek stvorio a koji su nas slasno klali po Srbiji u istom ratu, a posto im je dao naciju i pustio ih u drzavu, i 25 godina kasnije.
Sreda 23.01.2013.02:17
To su samo najveci zlocini koje je ova jugoslovensko-masonska dinastija ucinila Srbima i Srpskoj drzavi. O njoj ne pisem ja nego nasi najveci istoricari. Neko bi posle toga rekao da su 'Jugosloveni' najvece zlo koje je snaslo Srpski narod u njegovoj dugoj istoriji i da su ustase i komunisti samo njihove posledice. Ako ja gresim, zelim da se izvinim. Ako grese istorijski podaci, valja ih ispraviti jer nikako ne bi bilo dobro da zasluge odu na pogresnu stranu, danas kada Slovenci, 'Hrvati' i 'Bosnjaci' imaju svoju drzavu podignutu na krvi pravoslavnih Srba, a mi drzavu koja je svakim danom sve manja,
Utorak 22.01.2013.21:22
Karađorđevići su tragedija srpskog naraoda jer su od velike i bogate Srbije napravili Jugoslaviju samo da bi bili vladari na golemu državu, a kada je najteže bilo okupiranom srpskom narodu ostavili ga pokupili zlato i bogastvo i pobegli zlotvorima Englezima,pa sada neka ih izdržava i sahranjuje srpska sirotinja ,njegov sin 20 godina živi u srbiji o trošku država a još uvek nije naučio ni reč srpski za srbiju i srpski narad karaljevina i monarhuja je prošlost,

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)