Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 17.01.2013.
12:56 >> 19:46h
B92, Beta A
U Višem sudu u Šapcu počelo je suđenje Branislavu Peranoviću, osumnjičenom za ubistvo Nebojše Zarupca u centru za odvikavanje od droge "Sretenje".
Četvrtak 17.01.2013.13:18
против наркоманије се тешко бори и ако желите да има ефекта тј да се особа стварно одвикне и очисти морате да будете сурови, нема ту лепог и лаког начина за оздрављење (можда једино лак начин зараде у том случају). када се неко навуче на дрогу , једини лек да се он веже за дрво (да не би повређивао и себе и друге) и дати му само воду месец дана да се очисти ...сзрово знам ... нема алтернативе ...
Četvrtak 17.01.2013.14:02
Svakodnevno balansiranje istine i lazi,dobra i zla traje koliko i covecanstvo.Na prvi pogled kao da promena i nema.Medjutim,razlika je u tome sto se nekad znalo sta je greh,sta je zlo, a danas ti pojmovi su relativizovani,i to nam je nasa demokratska borba dala. Svestenik Branislav Peranovic je dobar covek i iskren Svestenik. Mi smo navikli na razne zanatlije pa i sami participiramo u religijskom folkloru,po svom minimalizmu i pasivnsoti.Svako gleda svoja posla. Onda se pojavi Svestenik koji daje odgovor vremenu u kojem zivimo,ali ispostavi se da nam nedostaje sluha za takve ljude. Od svega mi bi samo da presudimo,po osnovu sopstvene zlobe,ne znanja,ne vaspitanja,povrsnosti....
Četvrtak 17.01.2013.17:41
Ovaj covek je ubica i to je kraj price koliko je dobar svestenik. Drugo,ovo sto se desilo nije nista nenormalno..isto bi se desilo da ste dali mehanicaru da operise coveka..ne zna on to, potrebno je dugogodisnje iskustvo za rad sa ljudima,posebno zavisnicima. Trece,u tim centrima je bilo najmanje zavisnika. Ja sam bisvsi zavisnik. Izlecio sam se u rehabilitacionom centru Raskrsce u Novom Sadu. Pre 2 godine sam zavrsio program,upisao fakultet (zavrsavam ga) i radim kao volonter u tom centru tako da pricam iz,sto se kaze prve ruke. Nema sanse silom iskoreniti ovaj problem. Potrebna je specijalna nega!,pokazati coveku da vredi,da je voljen,da pripada negde i hrabri ti ga da se menja.
Petak 18.01.2013.11:42
Zajednica je sučesnik što je on nečovek? Što je nosio i hranio zver u sebi? Što je puštao tu zver da se naslađuje onima koji nisu močni da se odupiru iskušenju?
Subota 19.01.2013.12:38
..Sram ga bilo,jos ce neko pomisliti da u nasoj zemlji,koja je tekovina krvave i teske istorijske revolucije,ima ljudi koji se,daleko bilo,drogiraju. A lepo smo obecali ,niko ne sme da vas bije... I sta sad,ispade da smo zbog ovog coveka prekrsili dato partijsko obecanje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)