Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.01.2013.
13:04
V. Tasić - Vesti A
Komisije za dodelu nacionalnih penzija ponovo je zasedala u ponedeljak i ovog puta, kako kažu, na završnom sastanku utvrdila konačan spisak 50 dobitnika nacionalne penzije. Na spisku se naknadno našao Miki Jevremović, koji je posle sedam zahteva konačno i dobio nacionalnu penziju, ali je zbog njega sa spiska ispao Dejan Đurović, voditelj i dugogodišnji promoter ozbiljne muzike.
Petak 18.01.2013.08:01
Ma ljudi kakve bre nacionalne penzije... To treba ukinuti. Ti pevaci se sile mlate lovu po inostranstvu i po koncertima, sile se svuda po hotelima, putovanja, garderoba, prave vile pare trose nenormalno, sigurno nisu dosli u penziju u stare dane bez neke ustedjevine a i ako jesu to je njihov problem. sto nisu stedeli,, pa vidite koliko sada ima pevaca i svima daj nacionalnu penziju, pa ode za njih sav budjet drzave za te dzabolebarose a narod koji radi za male plate muci se ceo radni vek i opet minimalna penzija a pevacima treba nacionalna penzija..ko su oni sta su oni zasluzni,, ma dosta sa time..zive na grbaci naroda.
Petak 18.01.2013.08:07
Miki jevremovic sam prica kako je zaradjivao kako je ziveo luksuzno i radio sto nije stedeo,, Treba za koju godinu dati nacionalnu penziju i Kebi da moze da placa alimentacije,,Ko je izmislio to taj nije normalan, A oni jadni koji nemaju ni posao i zive bez sa decom bez ikakve pomoci njih treba pobiti a pevacima treba dati jednu starosnu i jednu nacionalnu, sta su majketi oni doneli za narod i zasluzni.. Zorici Brunclik treba dati nacionalnu penziju, pa niste normalni,, te pare dajte gladnoj deci po srbiji a sami znate koliko je gladnih po srbiji, koji nemaju dinara od drzave a nemaju ni posao..
Petak 18.01.2013.08:11
Drago mi je što je Miki dobio nacionalnu penziju, ali je i uznemirujuće što je odmah pola potrošio na čašćavanje, što govori da mu nije preko potrebna, da mu egzistencija ne zavisi od nje.
Petak 18.01.2013.08:19
pa naravno ,, njima placaju na svakim gosovanjima,, puni su snage, nisu nista radili ceo radni vek osim pevanja i oni i dalje rade i zaradjuju, a oni koji su ceo zivot grbacili i ostali bez zdravlja i sad sa minimalnim penzijama a pevacima guraj u djep,, to je uvek bilo ko ima daj mu jos a ko nema nedaj mu nista neka crkne,, ali zasto te pare nedele porodicama koji nemaju nikakva primanja a koliko je njih u srbiji,, Zalosno i bedno,, TREBA DA BUDE SRAMOTA I JEVREMOVICA I BRUNCLIK I SVE OSTALE PEVACE KOJI PRIMAJU I TRAZE NACIONALNE PENZIJE.. SRAMOTA.. DAJTE I KEBI DA PLATI ALIMENTACIJU I CECI DA DA RATU ZA KRIMINAL STO JE POKRALA PARE,, TREBA DA SKUPI..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)