Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 30.12.2012.
20:58
Beta A
Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da će spomenik pripadnicima OVPBM u Preševu biti uklonjen do 17. januara, za kada je u Briselu predviđen nastavak dijaloga Beograda i Prištine.
Nedelja 30.12.2012.21:10
Bagra siptarska hoce da nas navuce da igramo njihovu igru. Prvo nas provociraju spomenicima, a onda misle da ce drzava da posalje vojsku da im ubija civile i da odrade scenario za okupaciju juzne Srbije. Kako da ne. Svi, cak i americka ambasada ih osudjuje i njih, i albanski nacionalizam koji dolazi iz Albanije. Albanci ne shvataju da im je ranije poslo za rukom da nas izrade jer smo mi bili malo gluplji, a svetsko stanje je u tom trenutku odgovaralo njima. Stvari se menjaju, istorija se pise. Treba igrati sa siptarima sah mudro, a ne potcenjivati ih. Znaci do 17tog.
Ponedeljak 31.12.2012.00:20
добро јутро грађанине , али само да знаш они ништа не би урадили без мига американаца, тако немој да те занесе лажни националин талас ове жуте владе ... а ствари се НЕ мењају још не. ико што сам говорио тек ће најгора времена доћи на нас.као што нато није могао да уђе на Космет без рата, тако ће север бити отргнут од нас малим ратом, тај ће рат више бити поребан нашим политичарима као ето супротставили смо.и скопиће договор кога ће се само србија придржавати а они као и сваки договор кршити...
Nedelja 30.12.2012.21:35
Неможе Дачић ништа да руши, него закон. С друге стране, споменик се није сам поставио, ако ово није законито онда мора да се одговара.
Ponedeljak 31.12.2012.00:22
12 година дос крши закон , тако да не видим што он не зажмури .. ко што је досада жмурио и није само један споменик и питању има их најмање ДВАДЕСЕТАК... МНОГО ПОСЛА ЗА КОМУНАЛНУ ПОЛИЦИЈУ АЛИ ДА ОНА ЈЕ СТРАНЧКИ ОБОЈЕНА У .... жуто --....
Nedelja 30.12.2012.22:22
Kako stvari stoje,od strane Srbskih vlasti prepusteni smo po ko zna koji put da tumaramo i cekamo sta ce se dogoditi.Kao drugo:spomenik nije podignut preko noci,zasto se nije odmah na pocetku reagovalo?Cutali su dok je spomenik pravljen i sada je naravno problem mnogo tezi,neznam samo gde se u doba gradnje spomenika nalazio ministar UP,ili njegov zamenik ili bilo ko od odgovornih za takve stvari?Nas politicki vrh je prespavao mnoge stvari do sada,videcemo i kako ce Dacic da zavrsi ovu stvar jer vec predhodnim hapsenjem,momaka koji posli da stvar rese sami,pokazao slabost i zainteresovanost za sam dogadjaj.O drugim siptarskim provokacijama da i ne govorimo.
Ponedeljak 31.12.2012.00:13
пуца празном пушком , наравно да ће ићи , па још ће и д аполети ...
Ponedeljak 31.12.2012.03:07
Taj spomenik je nebitan kad se uzme u obzir koliko u presevu ima spomenika ovk koji su davno napravljeni a prozapadna vlast nije reagovala, ovo je sad smjesno. Sa albancima suzivota nema, amerikanci ce do zadnjeg momenta podrazavati albansku politiku prosirenja, sva ostalo je zamazivanje ociju naivnim srbima! Dokaz da se albosi spremaju za nesto je srbijanska zastava naopako i na pola koplja na opstini preseva! Dacic i Nikolic meni sve vise lice na reinkarnacije nekih ustasa i najgorih srpskih neprijatelja, fakticki nas vuku u zagrljaj anakonde eu integracijama! Ima i dosta toga dobrog u njihovim izjavama ali sve to pada u vodu sa njihovim postupcima! Ova vlada ce nas dokrajciti cini mi se
Ponedeljak 31.12.2012.03:47
Samo odlaze i mulja nesto.Sta se vise ceka?Dao si im dovoljno sanse da ga sami sklone.Ocigledno da nece,tako da rusi!
Ponedeljak 31.12.2012.07:54
Jos Daci daje rok? Pitam se ko jos radi tako!Moramo priznati da smo mi ipak najhumanija nacija na ovoj planeti,niko kao mi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)