Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Subota 29.12.2012.
16:08
San A
Dramska spisateljica Biljana Srbljanović najgrublje je izvređala akademika Dobricu Ćosića nazvavši ga zlim, pritupim i alavim starcem i krvopijom, i poručila da mu treba zabraniti da govori, piše dnevna novina San!
Subota 29.12.2012.16:39
"Биљана Србљановић је рођена 15. октобра 1970. године у Стокхолму, у Шведској. Дипломирала је драматургију 1995. године на Факултету драмских уметности у Београду, где данас ради као предавач. Од средине деведесетих година, њених пет од укупно седам драма преведено је на двадесет страних језика и изведено у преко педесет позоришта у Европи и Америци.Удата је за Габријела Келера, бившег амбасадора Републике Француске у Београду. Против ње је 2012. године била поднета кривична пријава због куповине кокаина, а након нагодбе са тужилаштвом о донацији 200.000 динара у хуманитарни фонд, није кривично гоњена" LDP ......... Sve govori !!!!!
Subota 29.12.2012.17:28
Samo su dobro placeni da budu antisrbi..... pa kao svi koji ne znaju sta ce sa parama a dosadno im ... prelaze na drogu...!
Subota 29.12.2012.17:44
Некада,у старо добро време они који су радили против своје државе бивали су стрељани.Нема тог новца за који би српски патриота радио против своје земље и народа.
Subota 29.12.2012.18:20
Patriote su u to vreme bile prve u borbenim redovima pa tako i hrabro izginuli ....... ostalo je ovo sto vidis danas - genetika je cudo..! Tako da ondasnji "podrumski heroji" sada imaju pokolenja koja su za $ izmileli hrabro iz svojih rupa, jer su sigurni da su u vecini ..... Varaju se !!!
Subota 29.12.2012.16:44
Ja dozivljavam Cosica kao najveceg srpskog pisca na prelazu iz 20. i 21. veka u 19vek. On nije nacionalista vec nacista i rasista koji je trovao srpske mozgove mrznjom, a iz mrznje se samo zlo radja. Nikad dobro, kao sto biva iz ljubavi. Steta sto takvim ljudima ne izrastaju ocnjaci i kandze, da ih narod lakse prepozna, a ne da naseda pa osudjuje i sebe i svoja pokoljenja na posledice koje ostavlja vladavina mrznje. Inace, ja nisam liberal, blagi i umereni sam nacionalista, da se razumemo, ali vidim ostatke mentaliteta koji su Cosic i sl. usadili narodu, i cesto se grozno i turobno osecam, bas kakav je i Cosic, koga cak i siptari i ustase citiraju kako bi nas vredjali, i nazivali lazovima.
Subota 29.12.2012.17:54
Неким особама треба забранити да твитају кад претерају са кокаином.
Subota 29.12.2012.18:10
Od narkomanke ne trba ništa drugo očekivati..Terapiju kojom se leče ovako posrnuli u kampu u Crnoj reci trebalo bih da prođe i ova narkomanka, za dobro nje i njene porodice.
Subota 29.12.2012.18:15
Bubuleja, sve si tačno rekao, još samo da zgužvaš onu alu... petodinarku u ruci ! Ovi mladi se ne sećaju Bubuleje! Vrlo pravičan čovek.
Subota 29.12.2012.18:35
hahaha ... setio si se Bubuleje ... bravo .... bogami ,dodje mi da zguzvam ovu ne-alu...... a cini mi se i da mogu , kad vidim sta se desava oko nas..!
Subota 29.12.2012.18:19
A ti si kucka nevaspitana i bezobrazna , kad mozes ovako govoriti o coveku koji je duplo stariji od tebe. Bestidnice jedna, on je samo rekao nesto sto ti neces nikada shvatiti. On je mislio za sutra ove drzave , a ti prostakuso sto si priglupa niko ti nije kriv. I jezik za zubima jer si prosta kao prostitutka.
Subota 29.12.2012.18:24
Evo, student sam pa da prozborim par... Nista lepse ne procitah u srpskoj prozi od VREME SMRTI a da li je pomenuti pisac ista od pobrojanog od tih podguznjaka kao drogirana spisateljica... ne znam i necu time da se bavim. Videh puno zavisnika i znam kakav pakao od zivota imaju kad se olade pa stoga i ne cudi ta zestoka mrznja koju u sebi nose.Jos veci problem vidim u organima reda koje to zlo ne sasecaju nego im i medije cine lako dostupnim.Dobrice, ime ti sve kaze, budi BLAGOSLOVEN, ove nakaze nemaju puta nazad, jace je to zlo od njih
Subota 29.12.2012.18:25
Građaninu srbija , ja tebe doživljavam kao najveći ološ i budalu došljačku koja je došla u srbiju da truje srbiju i srpski narod ko si ti bagro jedna da srpskog književnika i akademika nazivaš nacistom i rasistom odi u tvoju hrvatsku pa nazovi onog pravog nacistu Krlježu da vidiš kakoćeš završiti u kantu za smeće ,jebo te onaj ko te napravi tako blesavog i dođe u srbiju da pustaš tvoj smrad i zagađuješ srbiju ,budi srećan da srbija nije imala tvog Tuđmana jer bi sigurno završio u nekoj oluji ili u jami ,tisi verovatno neki narkos kao i ova tebi slična Srbljanovićka tkave kao tebe i nju trweba pod hitno najuriti iz srbiju i očistiti državu od ološa i smrada,,
Subota 29.12.2012.22:01
Ако си мислио да је твоје јужњачко порекло неки капитал и оправдање за глупости које си одвалио дебело се вараш. Много би лакше поднео да си задрта Хрватина. Лакше бих те и разумео. Овако се само питам шта смо ми Срби Богу криви да се оволико будала рађа међу нама.
Subota 29.12.2012.19:23
Ја сам у Њемачкој завршио историју, славистику и међународне односе и намјеравам да се вратим за Србију. Сву своју снагу и знање ћу искористити да допринесем добро и вратим отаџбини понос и слободу. То исто жели више од 90 % мојих пријатеља са факултета. Формира се образована, организована, млада и поносна српска интелектуална елита која ради само на рушењу издајничких структура у Србији. Нашу земљу воде тренутно неспособни људи иза којих стоје паразити запада ( стране банке, корпорације, фондови и на врху обавјештајне службе) које нам пију крв и раде на нашу штету. Доста је! Зато подржавамо политику ДВЕРИ јер једини имају прави рецепт против ове окупације! Придружите се! За живот Србије!
Subota 29.12.2012.21:26
Није ме брига шта пише Србљановићка, има можда неке своје фрустрације. А, поготово не могу дозволити да се од Ћосића прави светац, Ћосић је у рату био комесар а, звали су га сикирица јер је четнике сикирицом убијао. Пре неку годину је правио промоцију своје књиге у Паризу у сали Андре Малро; по завршетку приче о књизи дошла су питања и ми смо га питали да ли је ова горња тврдња истинита? Он је скочио сав блед и рекао: јесте и да поново до тога дође, ја бих опет четнике убијао сикирицом. То је рекао пред око триста особа. Ето, па просудите.
Subota 29.12.2012.22:32
Građaninu srbije, đubre jedno sada mi je jasno zašto reka Toplica smrdi kada sam pre dvadadesetak dana prelazio preko mosta u Žitorađu da od takvi kao što si ti izrode i gade ,ti mora da si od onih četnika iz konđželj koji su pobili i poklali više topličanina od Hitlerovih nemaca , e vidiš Ćosić je bio partizanski komesar i tamanio četnike očito da ih je malo potamanio kad vas još ima ,gade i izrode zbog tebe i tebi sličnih moramo i mi srbi da se stidimo jer među nama ima i takvih srba gadova poput tebe FUUJ
Subota 29.12.2012.23:36
Птице из истог гнезда, да не кажем штале, црвене буржоазије. Блазирана, размажена ћурка поганог језика (писменија варијанта ЈК), дипломатско дете и лажни самозаљубљени дисидент, из хобија родољуб и Србин. Српски коров однегован у југословнско-комунистичко-дедињском духу. Обоје не заслужују коментар и било какву пажњу, али авај. Чанак, ЈК, НВо бабе,Чеда. Биља...талог плива по површини,што је показатељ српског пада.
Nedelja 30.12.2012.00:59
Leyla, zipa sto sam ti nactro liniju na qurcu, aj dodji da zavuces jednu i onda mozes da nastavis ono sto najbolje radis....fukso :)
Nedelja 30.12.2012.06:32
ja ne znam sto se ona uposte javlja ona nema ni trunka morala da govori cosicu on je za tu narkomanku svetac i moze da samo nauci od njega sta je moral i prave vrednosti zivota! drolja je mala rec ona je nesto gore posto pored toga sto ej drolja ona je i narkomanka ona je clan ozoglasene LDP koi svi znamo ko to finasira i ( UCK narko kartela zajedno za NATO koi nam je bacao uranijum ) i ja ne znam sto uposte 10 posto sto kenjaju protiv Srbiju ne idu odavde tamo gde misle da ce da im bude bolje pravac tamo i vise se nikad nemorate vratiti ...ali ne ide to tako vi ste ovde po zadatku za to ste placeni zatoa i samo kenjate!
Nedelja 30.12.2012.07:39
Prepiranje oko studenata... Kao i ove studente što ovde završavaju čeka bilo kakva šansa. I da se učlane u neku jaču partiju, krenuli bi od početka, od slugeranjstva i lepljenja plakata. Studenti koji imaju studiraju u inostranstvu i primaju stipendije, bar imaju pomoć, većina naših nea nikakvu. Pogledajte ko se ugnezdio po našim studentskim domovoma, sve sami Crnogorci sa lap-topovima. Za naše nema mesta.
Ponedeljak 31.12.2012.16:11
NEMAM NAMERU DA DISKUTUJEM KVALITETE D. COSICA, ALI BEZ OBZIRA NA ISTE OSTRO OSUDJUJEM NELJUDSKE, NECIVILIZOVANE, PA I ARHAICKO-BRUTALNE NAPADE NA D. COSICA I TO OD STRANE JEDNE NAVODNO EMANCIPOVANE I OBRAZOVANE GRADJANKE, KOJA SE JE INACE NE PO PRVI PUT ISTICALA SLICNIM IZJAVAMA U RAZLICITIM KONTEKSTIMA. STETA ZA KULTURU JAVNE RASPRAVE U INACE I U OBLASTI KULTURE UGROZENE SRBIJE. ZIVOJIN DACIC Nemacka

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)