Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 28.12.2012.
16:39
Vijesti A
Jedan italijanski sveštenik izazvao je revolt nakon što je objavio članak u kojem stoji da su žene delimično krive za ohrabrivanje porodičnog nasilja zbog toga što ne čiste kuću i ne kuvaju kako treba i zbog toga što nose preusku i provokativnu odeću. "Da li je moguće da su muškarci svi odjednom poludeli?"
Petak 28.12.2012.17:57
zene tuce njihov jezik.mozda bi bolje bilo da se nekad strpe dok se supa ohladi pa onda kusat.
Petak 28.12.2012.21:38
markomi, voljela bih da zbog ove tvoje izjave i tebe neko istuce, mislim da bi to bilo zasluzeno. Proslo je vrijeme kad su zene morale muskarcima ulaziti u volju, samo oni to jos nisu shvatili.
Subota 29.12.2012.12:25
Не оправдавам насиље али мислим да жена,прије свега,мора бити жена а не пропагирати неку равноправност у породици и друштву!Мушкобањасте феминисткиње су својим "саветима" и довеле до пораста броја развода а и насиља у породици!Стара пословица каже:договор кућу гради...!Увек неко мора попустити,нешто и прешутити...не мора се баш на сваку одговорити и ето мира у кући!Паметне жене знају како са мужем треба поступати а ако ни то не помаже,зна се.Развод!Не теба заборавити ни (истина ретке!) мужеве,не склоне насиљу, који свашта трпе од својих жена!Ко ће њих заштити?!
Subota 29.12.2012.14:06
Sto to znaci "pametne zene znaju kako treba sa muzem postupati" , jesu li muzeve neuravnotezene osobe pa mi zene moramo paziti. To je nenormalno. Kad god mi nesto smeta odgovoricu muzu, ali ce i on odgovoriti meni. Ne misim na viku i svadju, vec na artikulisanu komunikaciju. Ja ne zazirem od muza niti on od mene, a o svemu zajednicki odlucijemo. Ne mogu da zamislim da sa svojim muzem ne mogu o svemu da pricam i da moram nesto da precutkujem. Sto se tice razvoda, nisu razlog feministkinje, vec su konacne zene postale finansijski nezavisne od muzeva (mada nazalost ne sve), pa ne moraju iz ekonomskih razloga da trpe muza.
Subota 29.12.2012.15:36
Под "паметне жене" подразумевам стварно паметне јер има и оних које би опонашале насилне мужеве (није све у физичком насиљу,мада и таквих жена има!) и малтретирале мужеве до изнемоглости!Нормално,има бракова где се цивилизовано понашање подразумева као и поверење.Ипак мислим да су којекакве мушкобањасте феминисткиње лоше утицале на доста жена и само им створиле проблеме у животу.Није довољна само економска независност за престанак патњи нестрених жена.Треба ту и помоћ и разумевање породице и друштва јер сама не може пуно направити.Нагледао сам се жена које лете с посла кући да би неком "момчини" удовољиле а оставити га не могу јер "забога,шта ће речи село,комшилук,родитељи...Свако добро!
Petak 28.12.2012.20:53
Ако тебе неко пребије због ове изјаве, оћеш рећи да си сам крив?
Petak 28.12.2012.21:32
Ne mogu da vjerujem. Zene bude najgore muske nagone!!!! Zar oni svoje nagone ne mogu da kontrolisu. Smatram da nas LJUDE kontrolisanje nagona rezlikuje od zivotinja, ali izgleda da muskarci nisu mnogo evolucijski napredovali. Jasno je da su nesposobni, ali zene nisu duzne da im kuvaju, peru, neka konacno pocnu sami o sebi da vode brigu. Dajte zene, postavite muskarce na ono mjesto koje zasluzuju. Svijet bi bio mnogo ljepse mjesto da se zenama da vise vlasti. Ovako, oni hoce da zene uposle cuvanjem djece, kuvanjem spremanjem kuce, kako bi nesmetano mogli da upropaste sve oko sebe.
Subota 29.12.2012.00:01
ha ha ha,usle ste u nase pantolone i sad trebamo mi vase suknje da nosamo.a po tvom misljenju jos i djecu da radjamo.daj muskarci pruzimo zenama ono sto zasluzuju.ako su poedinci upropastili, nisu svi.
Subota 29.12.2012.06:38
Mi cemo zene uzeti ono sto nama pripada same, ne trebate vi nama nista da pruzate. Muka mi je vise od toga da gledam oko sebe sposobne pametne, odgovorne zene koje vrijedno rade kako u kuci tako i na poslu, puno vise od muskaraca, a oni takvi kakvi jesu-nesposobni dobijaju unapredjenja i vise su placeni, Cast izuzecima, ali uglavnom je ovakva situacija u vecini firmi, Ako se slucajno i desi da neka zena i napreduje u poslu, isti muskarci iz zavisti pocnu da pricaju da je zena to postigla preko kreveta. Sramota
Subota 29.12.2012.10:19
svako ima pravo na ono sto mu pripada.ima zena koe su zasluzile pohvalu ali ima i preko kreveta ili?tacno je da nepravde ima pa bilo na poslu ili u kuci i sjedne i druge srane.nismo samo mi muskarci crna vrana kao sto smo navikani.ako nas cestite usporedjues sa onim koi nisu,odma nam se izvini.mi znamo da volimo..
Subota 29.12.2012.11:01
za sve muskarce: voljela bih da se par dana stavite u nasu kozu i da probate da izadjete na kraj sa svim onim sa cime se zene srijecu svakog dana, pocev od toga da vas posmatraju kao seksualni objekat, da vam se daju komplimenti na izgled (nama to ne treba, zasto muskarci misle da nam to prija, ali je to nacin na koji nas muskarci degradiraju), da vam se natovare sve obaveze na poslu, (koje nekim cudo dodju na sto zene jer je to garancija da ce posao biti zavrsen), da vas ceka kucni posao, da ucite sa djecom, da ih vozite na treninge, na druge ajktivnosti, da se pobrinete da u kuci nista ne fali, pocev od hrane do dr. stvari.TEK onda bi ste nas mogli razumjeti
Subota 29.12.2012.12:05
nije bas svugde tako ima i nas muski koi to isto rade pa se i ne zalimo.a tko razumie nas?a da nije nas muski kako bi se bebe radjale,i to netreba zaboravit.svi mi imamo pozitivnu i negativnu stranu.nisamo crni ko sto vele vjeruj meni moj anjele.
Subota 29.12.2012.12:33
Слажем се с тобом!Како има жена које до положаја долазе "преко кревета",тако има и мушкараца (истина у мањини!) а они који не могу тако,подмите парама и опет смо на истом!Непобитна је истина да је свет неправедан према женама и о томе не треба полемисти.Тако је у целом свету!
Subota 29.12.2012.08:34
Žene jesu krive za nasilje nad sobom, ali samo zato što to trpe i dozvoljavaju. Treba da se reaguje prvi put kada muškarac podigne ruku na ženu, tako da je skoro više ne diže.
Subota 29.12.2012.14:13
znate li sto je strasno, sto ovakve izjave daje predstavnik crkve koju su do sada potresali brojni skandali vezani za pedofiliju. bolje da pripaze na sebe

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)