Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 27.12.2012.
00:07
Beta A
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović je izjavio da predsednik Srbije građanima mora reći istinu o Kosovu, i procenio da će konfuzija u vladajućoj koaliciji dovesti do izbora 2013. godine.
Četvrtak 27.12.2012.00:41
Politicar bez morala uvek zavrsava kao kriminalac! Cedomire Jovanovicu da imas stida i morala povukao bih se iz politike !
Četvrtak 27.12.2012.01:18
On samo prenosi mislenje ambasadora.Ima njih vise u Srbiji, njihovo vreme ce nakon zadnjeg nemackog NE da ne bude vazno.Posto anglosaksonski san nece da spasu niti arapske investicije. Srbija mora ka BRIKS-u da bi prezivela.NATO tj pojedine clanice EU i US da se tuze pred sudom u Moskvi ili Pekingu posto nisu imali dozvolu SBUN kad su bombardovali.Kad se to otvori jednom Iraku, onda to treba i Srbija da iskoristi.Na pocetku simbolicno, svet se menja.
Četvrtak 27.12.2012.01:12
Cacka SNS mecku namerno dok mu raste rejting.Ambasadori su nervozni jer je moguce da SNS igra dvostruku igru i kupuje vreme. U svakom zlu ima nesta dobra.Raste rejting i demohriscanima. Sloboda je veca da i DSS i Dveri imaju mesta u medijima sta da kazu, ono sta je bilo nemoguce u doba SKOJevske vladavine.Posle novog nemackog NE, okrece SNS glavu prema istoku.Narod ce da dobije u iducih nekoliko meseci bolju sliku o stanju u EU, kako bi znao sta zaokruzuje. Sad ce jos da pohapse nesta manjih riba kako bi propevale javno.Velike ribe idu na tapetu posle izbora, a pre ce da budu isprane izbornom kampanjom.Anglosaksonci guraju u EU, a Nemci nikad nisu hteli Srbe..
Četvrtak 27.12.2012.01:13
"dužnost političara nije da laže društvo koje kasni za vremenom", kojem je egzistencija ugoržena, koji je "ekonomski u srednjem veku". Kako je to onda samo ceda ,uspeo ekonomski da bude u 23 Veku..... bez dana "rada" ....???? cedo,cedo ... ne vrsis duznost kako treba ili uopste nisi politicar ...... pricace buduca pokolenja o tebi vise, nego o Savi Savanovicu predposlednjem Srpskom vampiru...!
Četvrtak 27.12.2012.02:25
Koliko se da primetiti svi se nadaju nekim izborima kao recimo ovaj poltron na slici, ali za neke ajde da kazem da je u redu da se nadaju ali sta hoce ovaj i cemu li se to nada kao i onaj Djiki. Oni su ubedjeni da ce na tim izborima glat pobediti. Neke stvarno treba jako lupiti po glavi da bi se prenuli.
Četvrtak 27.12.2012.08:29
Čedina platforma "Платформа о Косову није добра јер нас конфронтира са албанском страном и делом света од кога зависимо...". Prema ovome, šta je izjavio, njegova je platforma da damo sve šta se od nas traži, jer od njih zavisimo. Šta oni još sve traže i šta će još tražiti, možda dođu ispted Čedine kuće i njegovih pristalica, da naprave granicu. Imamo pravo da budemo patrioti i da ne damo svoje. Hrvati nisu dali ni komadić mora i Prevlake, a ovi bi prodali više od pola Srbije, radi svog sebičnog mira.
Četvrtak 27.12.2012.08:57
Треба и Чеду разумети јер, ако дође до нових избора, он више неће имати ни једног посланика.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)