Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 10.12.2012.
11:02
Dnevnik A
Premijer Ivica Dačić otvoreno je nakon poslednjeg briselskog susreta sa Hašimom Tačijem poručio da "Kosovo imamo u Ustavu, ali da Ustavni sud ne može da ga vrati u ustavni okvir", uz opasku da je vreme da "utuvimo sebi u glavu da nam je nešto oteto i da gledamo da spasemo šta se spasti može", te da "ako neko ima nešto bolje, neka kaže šta je alternativa". Ovo je izrečeno direktno na adresu Demokratske stranke Srbije, jer smo mi jedina parlamenarna stranka koja drži i do Ustava i do Kosova, budući da su to dve usko povezane stvari – počinje priču za "Dnevnik" potpredsednik DSS-a Slobodan Samardžić.
Ponedeljak 10.12.2012.11:17
Dačić je nepismeni polumozgan koji lupeta takve gluposti da je pravo čudo kako je i dospeo do tog mesta gde je sada.
Ponedeljak 10.12.2012.11:43
Хе,хе изгледа да својим коментарима погађамо у центар јер пљуште минуси ко луди. Шоић је супер геније за Крмачића и Стиропорка, а о Ћирко и да не причамо!
Ponedeljak 10.12.2012.11:49
Нажалост још увек има много комуњара и Милошевићевих следбеника односно неверника.
Ponedeljak 10.12.2012.11:24
Дачић у својим наступима пред тв камерама делује као пијан човек, па му је таква и политика. Узалуд ДСС говори оно што народ осећа и мисли када парадисти на власти то нити чују нити желе да виде већ Народ наркотизују паролом да Европа нема алтернативу. Зашто не кажу господа парадисти да шиптари увелико раде на промени демографске слике у Нишу, Крушевцу, Белој Паланци и по другим градовима Србије тако што своје супруге доводе да се легално порађају по тим градовима и тиме добијају доказ да су они из тих Градова, тј. да ту живе! Жалосно је да многи Срби за новац лажно пријављују шиптаре на својим адресама да би ови куповали по Србији куће и др. Кратко речено: Издајници на власти!
Ponedeljak 10.12.2012.11:28
Не ваља то што смо ми срби наивни и лакоми.Са нашим непријатељима требамо бити сурови.Понекад схватам основе фашистичких организација.
Ponedeljak 10.12.2012.11:37
Уби нас дугогодишња негативна селекција у Народу. Много нас је настрадало у ратовима и што је најгоре по нас код Срба је увек права, витешка, елита страдала у ратовима на првим линијама. Та и таква изворнонационална елита није била само у знању које је поседовала већ у темељним вредностима које је у свом духу носила као наслеђе. То је оно наслеђе садржано у Крсташ Барјаку Бошка Југовића када га Милица зауставља да не иде у бој на Косово. Исти су имали дух и борци, а пре свих пилоти, 1999.године када су знали да иду у сигурну смрт када полете, али и они су ишли за Крст Часни и слободу златну иако је многе петокрака школовала.
Ponedeljak 10.12.2012.11:41
Садашњи парадисти на власти и добар део интелектуалаца који су опијени евроатланским интеграцијама покушавају себе да представе да су они уствари наследници тактике и политичке мудрости Милоша Обреновића који је био вешт у преговорима. То је још слоба почео да форсира, а то раде и ови сада, мада им и Милош смета јер је био и остао СРБИН који се бори за СРБИЈУ, много више од ових парадиста. Време је да се очисти гумно и види имали или нема семена за даље, а семена има и вои људи на КосМету и широм Србије који кажу не НЕ ЕУ еуфорији јесу то семе које ми старији морамо у сваком погледу помагати и одржавати. Нека нам деца науче прво јуначке песме па онда нека слушају шта хоће.
Ponedeljak 10.12.2012.12:52
Склоните овога србождера-усташу-папагаја.Много глупав неки усташа када ништа не уме осим понављања лажи.Вероватно је много пута био понављач у усташкој школи. А и усташки знакови на овом порталу!?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)