Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 07.12.2012.
12:39
Beta A
Tužilaštvo u Poljskoj, a za njim i policija u Švedskoj, poveli su istragu protiv švedskog umetnika Karla Mihaela fon Hausvolfa zbog izložbe slika naslikanih pepelom žrtava nemačkog koncentracionog logora Majdanek u Drugom svetskom ratu, na istoku okupirane Poljske.
Petak 07.12.2012.12:45
За сотоне то је све врста умјетности: Умјетност сликања, умјетност убијања(више врста умјетности), а врхунац умјетности јесте обједињавање свих облика оваквих умјетности након чега настају умјетне геноцидне творевине, знамо сви које су...
Petak 07.12.2012.13:06
Да ли су то они швеђани који нас србе сматрају за дивљаке, убице и свиње? Да ли они то себе сматрају нормалним а нас стоком? Да ли су то швеђанке познате по високом моралу и поштењу?
Petak 07.12.2012.14:42
А ти мислиш да србе треба писати великим словом да би били већи? Ја само Бог пишем великим словом, а сви ми смо прах. Све оно што је добро код нас смо добили од Бога и ту нема никакве наше заслуге, нити је то наша својина! Све што је добро код нас даровано нам је од Бога, а све што је лоше је само наша заслуга! Када бар мало победиш гордост усеби, бићеш ближи Богу. Нећеш постати већи писањем великог слова!
Petak 07.12.2012.15:03
ako ne znas i ne umes da cenis sitne i male stvari u zivotu, kako onda mozes da cenis VELIKE...Bog nije "stvorio" prah vec ziva stvorenja. Nisi mlad ali si jos uvek daleko, daleko od Boga sa tvojom "borbom"!!
Petak 07.12.2012.15:26
Ја нисам ни рекао да сам близу Бога, али ти изгледа мислиш да си ти близу. Ако си читао Библију, ваљда знаш и шта је рекао Бог Адаму: "Са знојем лица свог јешћеш хлеб, докле се не вратиш у земљу од које си узет; јер си прах, и у прах ћеш се вратити." Не знам да ли су за тебе мале ствари срби, па их цениш тако што их пишеш великим словом, али ја се трудим да ценим све и мале и велике, јер су све дате од Бога. Ниси ми јасан са својом теоријом писања вњликим словом и како то утиче да постанеш бољи, али можда и објасниш!
Petak 07.12.2012.18:37
Pismenost = Respekt; Sto se "praha" tice, ziva stvorenja JOS nisu prah postali...pises bibliju i bog velikim slovom...je moje objasnjenje TEBI dovoljno, subjektivno si posesivan ili se poistovecujes sa crkvenim bozanstvom. Verovatno pises samo i patrijarhe SPC velikim slovom, ne bi me iznenadilo.
Subota 08.12.2012.05:43
Добро, пошто људе цениш по правилном писању, бесмислено је објашњавати нешто дубље и више. Вероватно мислиш да си велику ствар рекао тиме што прах није живо биће и да се тога нико не би сетио без тебе. Нормално да се прах не подразумева буквално, већ духовно, у односу на Бога. То је усмерено на људску гордост и уздизање. Ја не ценим људе по правопису, већ по врлинама. Ево због тебе ћу, од сада, све националности писати великим словом, да те то не би иритирало. Било би добро и када би ти, само ради себе лично (не због мене), мало порадио на обуздавању своје гордости и уздизања, јер је "прах" баш због тога и поменуо Бог.
Subota 08.12.2012.05:56
Што се тиче поситовећивања с "божанством" и некакве посесивности, онда се вероватно и онај ко велича игру Роналда поистовећује с њим или можда мисли да игра фудбал исто ко он? За твоју информацију, ја сам грешник ко и маса других. Ја само покушавам да се исправљам колико могу, што захтева и моја вера, и да ширим Божију истину, што је и моја обавеза као хришћанина. Ја не ширим моје теорије, већ учења Светих Отаца и ту нема никакве моје заслуге. Можда ти шириш познавање правописа у народу, али ти не кажем да се поситовећујеш с Вуком Караџићем. Данас је 5 пута више криминалаца међу високообразованим него међу осталим. Овоземаљска знања не чине човека бољим! Само Божији закон то чини!
Petak 07.12.2012.14:53
Srpski umetnici politicke i svakolike drustvene scene gaze kosti sopstvenih predaka svaki dan. Protiv toga nema nikakve istrage ali ima nagrada.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)