Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 04.12.2012.
01:05
Lj. Ivanović - Vesti A
U diplomatskoj tašni ruskog vicepremijera Dmitrija Rogozina, koji je prošle nedelje boravio u Beogradu, našla se poslovna ponuda koja daleko prevazilazi običnu trgovinu oružjem.
Utorak 04.12.2012.01:15
Srbi politicari koji ujedno i jedini pisu projekte, zaobilazeci opstine i gradjane su ti koji bi prodali samo malcic du..e ostalih Srba za onu milijardu i po evropskih izmisljenih fondova koje ce posle opet da vraca narod, kako bi pootvrali svoje biznise, pre nego evro lipse. Srbi su narod koji uvek zeli da sedi na dve stolice, i na zapadnu i istocnu.E, pa nece moci ILI JEDNU ILI DRUGU. Ili Coca Cola ili sloboda deci i unucima. Sve one price o ekonomskoj povezanosti su na mestu, sve one price o tome da Cudan istok i Truli zapad nece da ratuju direktno isto stoje. Ali oce da ratuju preko ovakvih kao sta smo mi i ekonomski i vojno. Ponuda Rogozina nece opet da dodje, narod to mora da kaze.
Utorak 04.12.2012.05:09
Ovde nema sta da se ceka i razmislja. Ako se mudro odradi moguc je i veliki ekonomski porast. Kao sto je navedemo, otplacivanje u kontraisporukama. Poljoprivreda bi mogla da bukne time sto bi drzava od poljoprivrednika otkupljivala produkte za isplatu Rusiji, itd. Ovu ponudu treba vrelo dobro razmotriti i ugovor u korist Srbije sastaviti, potpisati i napokon krenuti uzbrdo!
Utorak 04.12.2012.07:36
Dio iz gore navedenog teksta!!!! ===" PREMA PISANJU RUSKOG "KOMERSANTA" Srpska Vlada...."==== Ukoliko se ispostavi da je info. validna i tačna...onda nam napokon dolaze bolji dani! U tom slučaju ova Vlada će ući u istoriju kao spasioci Srpstva i svih vrijednosti naše Nacije!!!
Utorak 04.12.2012.07:52
Zapadnjaci žele da nas porobe i unište sistematski, zajedno sa sve vrijednostima stečenim kroz našu dugu i svijetlu istoriju. Međutim, ukoliko se udružimo sa našiv vjekovnim saveznikom Rusijom koja nas podržava u svakom pogledu...onda je braćo Srbi našoj nametnutoj bijedi došao kraj!!!
Utorak 04.12.2012.07:08
Kasno stize Janko na Kosovo. Ovo je trebalo da se uradi pre bombardovanja Srbije 1999.i pre gubitka Kosova. Ako gledamo na mapu Srbije videcemo da smo na sve strane okruzeni zemljama NATO pakta,medju njima i nasi najveci neprijatelji Hrvatska i Albanija.
Utorak 04.12.2012.10:14
Mozemo kupiti i 100 Miga 29 zadnje generacije. Badava, kad smo zaokruzeni svuda NATO paktom. Masinerija NATO pakta bi to rusila za jedno prepodne.
Utorak 04.12.2012.05:59
bem ti svet i oruzije i ratove vise! Pa dali ima ovome ludilu kraja vec jednom? Srbiji je potrbno: - jake DOMACE firme - dobar zdravstveni sistem - da se stopira GENetsko manipulisanje hrane - itd...... Sta siptarima vredi celo kosovo i velika albanija kad jedva prezivljavaju???
Utorak 04.12.2012.07:56
Bez tog oruzija nema suvereniteta a bez suvereniteta nema ni ekonomskog razvijanja...
Utorak 04.12.2012.08:54
Trebalo bi iskoristiti priliku da se nesto pametno uradi.Nisam Rusofil ali oni nas bar podrzavaju za razliku od ostatka Evrope,koji su oslobodili sve one koji su sirom Balkana ubijali i mucili Srbe,i koji su nas bombardovali 2x u poslednjih 20 godina.Mi treba da shvatimo da bismo tako i tako u EU biti gradjani treceg reda,tako nas i gledaju ali im je vazan nas geostrateski polozaj,a nasa ekonomija ne bi mogla da konkurise zapadnoj .A to smo okruzeni NATO-om jbg jeste zajebano ali nece ni oni trajati dugo,Evropa hoce da se otkaci Amerike ali to malo sporo ide ali ce na kraju doci do toga.Evropa nikada nece zaratiti sa Rusijom jer previse zavise od Rusije,narocito sada kada se zakuvalo na BI
Utorak 04.12.2012.09:40
@Kralj: Nisam ja ni mislio da treba da imamo frku od NATO-a,jednostavno ko ih j..e,oni su se dovoljno pokazali '99 koliki su frajeri.Kod nas je uvek bio problem u politicarima a ne u narodu,mada i mi kao narod nikako da se slozimo oko nekih stvari koje su dobre za nas.Za mene Srbija nema alternativu,i ne treba nam EU,necu pe..re u Srbiji i njihov poremeceni sistem vrednosti,necu da setam sa svojim klincem i da gledam pe..re kako se drze za rucice a ja da objasnjavam svom klincu sta je to...Zato politicari treba da prihvate ovaj predlog da se ne bi kasnije kajali...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)