Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 01.12.2012.
08:12
Beta, Politika A
Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević ocenio je da je Tribunal u Hagu svojim presudama zapravo "obavestio Srbiju da je izgubila ratove devedesetih" godina i ukazao da bi bilo bolje da je postojalo dovoljno snage i samosvesti i da je Srbija sama sudila onima koji su počinili ratne zločine.
Subota 01.12.2012.08:35
Госпон Вукчевић покушава на фињака да оере руке од сарадње са фашистима у Хагу и да аминује унапред да су Срби ратни злочинци једни и јединствени на свету. Демагошки осуди Караџића и Младића што су се скривали од Хага, па је због њих недоступних злочинаца Србија трпела. Прича о равноправности жртава, у реду је то, али нешто заборави да каже а то је да је Србија судила појединцима због злочина, али опет само Србима док ни један суд у Србији не осуди Харадинаја и Тачија због геноцида или макар ратног злочина над Србима! Све сте Вукчевићу учинили да се додворите каси Хага и требало би да Ви и Ваши послодавци у београдским фотељама останете упамћени као стварни издајници свога народа.
Subota 01.12.2012.10:32
crnogorac na najbolji nacin stiti crnogorske nacionalne interese,za ratove koje su predvodili crnogorci i jugosloveni.i posle odvajanja njihove maticne republike ostadose da nam objasnjavaju da smo mi krivi za sve,a i danas vladaju srbijom.da bi srbija i srbi iz srbije bili krivi za bilo sta, potrebno je da srbi iz srbije i autohtoni drzavljani upravljaju srbijom.srbija pod hitno da se odvoji od jugoslavije ,srbije i crnwe gore i njihovih nacionalnih kadrova.tek tada srbija moze ocekivati boljitak.
Subota 01.12.2012.10:36
Opet crnogorac , pa dokle bre vise ! Ojadio nas je u svakom pogledu zajedno sa krvatom Vekaricem ! Nije ni ova vlast prosrpska jer zasto ministar Selakovic ne hapsi ove izdajnike ? Zreli smo za revoluciju!
Subota 01.12.2012.10:36
I DA NE BUDETE NAIVNI,SRBIJA NIJE NI VODILA RATOVE,VODILI SU RAZNORAZNI ZEMLJACI VUKCEVICA I JUGOSLOVENI ZALJUBLJENICI TITOVIH DELA PREKO SRPSKIH LEDJA,BRANECI JUGOSLAVIJU A NE SRBIJU.
Subota 01.12.2012.10:46
Najveci propust Milosevica je bio sto je tvrdio da Srbija nije u ratu i pravdao se belosvetskim hohstaplerima pa Srbija dobi sankcije , bombardovanje , izdajnicku vlast koja je ostavila zemlju u stanju kao posle kuge , sad spominju i neku ratnu odstetu ,...........itd itd.Da je stvarno Srbija bila u ratu sada bi situacija bila mnogo bolja nego ovakva kakva je....
Subota 01.12.2012.10:44
Ovako ja gledam stvari.Nismo mi izgubili ratove vec ti,Bruno i ostali iz prosle vlasti sa Cedom na celu.Vi ste jedini u svetu koji ste isporucili jednog oredsednika drzave stranoj zemlji.Mogli ste reci, ali niste,ne damo ni jednog srbina dok mu se ne zavrsi sudjenje u Srbiji.Medjutim morali ste da ih odmah predate za saku evra koje ste dobili.Bio sam u ratu u Bosni i bilo je zlocina na sve strane i morali ste drugacije da uradite a ne ovako da srozate Srbiju i srbe.Kad neko ne postuje nase zrtve u zadnjih 500-600 godina onda ni mi ne treba da postujemo njihove(uz duzno postovanje istih)Ne znam samo kako se ti i tebi slicni jos uvek nalazite na slobodi?Ako imas imalo obraza ne pojavljuj se
Subota 01.12.2012.10:50
@srbinizbosne:vise u javnosti jer samo izazivas gadjenje i sram za sve pobijene srbe u proslom ratu.Bio sam se zabrinuo da ce te ti i ovi zuti zajedno sa izrodom Cedom poceti sa iskopavanjem Stepe i ostalih ako vam ih Hag zatrazi Gospodine,zao mi je da te tako nazovem ali moram zbog kucnog obrazovanja,molim vas da se vise ne pojavljujete u novinama jer stvarno nema smisla da iritirate sve sa svojim izjavama.Neka vam je na cast i obraz,ako imate,sve sto ste uradili a jednog dana ce sve to biti preispitano.Nadam se vrlo brzo..
Subota 01.12.2012.13:22
Neznam zasto jos uvijek lazete svom narodu,recite istinu,netreba vas Evropa a tako ni cjeli svjet.
Subota 01.12.2012.13:25
Da,da gospodine.Sada su vam drugi krivi.Vrijeme je da podnesete ostavku vi kao i vas kolega Vekaric.Utrkivali ste se ko ce prije da izruci Mladica i Karadzica.Sada vam se citav svijet smije u lice.Povedite i Borisa Tadica sa sobom i ne vracajte se vise!!!!
Subota 01.12.2012.14:06
Doci ce i tvoje vreme da odgovaras zajedno sa tvojim prijateljima za sve sto si nazao ucinio Srpskom narodu. Pokojni Zika bi rekao: u jarecu bradicu te...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)