Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 30.11.2012.
14:02 >> 15:25h
Beta A
Funkcioneri i pristalice Srpske radikalne stranke (SRS) su ispred zgrade predsedništva Srbije zapalili i iscepali zastave EU, SAD i NATO i Kosova zbog oslobađanja Ramuša Haradinaja pred Haškim tribunalom i pozvali predsednika Srbije Tomislava Nikolića da podnese ostavku zbog "izdajničke politike".
Petak 30.11.2012.14:24
БРАВО РАДИКАЛИИИИИИИ !!! ЖИВЕО НАШ ВОЈВОДА ШЕШЕЉ И ДА НАМ ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СЕ ШТО ПРЕ ВРАТИ. БИЋЕ ТОМА МАЊИ ОД МАКОВОГ ЗРНА ТАДА.
Petak 30.11.2012.20:54
Poštovalac sam SRS-a, međutim, ogromno sam zatečen količinom ogorčenja prema aktuelnoj vlasti. Valjda je očigledno da naša Vlada pravi zaokret prema Rusiji. Nerazgovetna je ova današnja priča Radikala, posebno ako znamo da su sasvim kohabitirali sa kvislinzima iz DS-a. Koliko do juče DS je pravio u kontinuitetu nesagledive štete državi Srbiji i narodu, pa nije bilo ni promil nezadovoljstva od strane SRS u odnosu na tu prethodnu vlast. Teško je razumjeti ovoliko veliko iznenadno ogorčenje u odnosu na aktuelnu Vladu!?
Petak 30.11.2012.15:41
"Tomo ustašo, podnesi ostavku" - Svašta čovek od radikala može da čuje i očekuje.Pa ne može čovek u isto vreme da bude i četvički vojvoda i ustaša.Može samo da bude vojvoda prodane duše, isti kao onaj koji ga je i imenovao i dodelio mu vojvodsko zvanje gramatu.
Petak 30.11.2012.17:11
томо је изгледа имао само једну жељу да буде председник србије,жеља му се обистинила,али преварио је гласаче, преварио је србски народ.ето обија му се о главу,после свега овога тома ће бити 0 у политичким водама као и његови предходници типа тадић,шунатовац,михајловић,драшковић &CO...,oн то сада добро зна и нема где него само да гура напред па докле стигне, да ДА оставку неће смети,покушаће да погура цео мандат,ал не верујем јер за србију долазе све гора времена,па ће правити исте грешкеко и бота што је још горе он нема СТАВ (STAND) да каже западу доста, још један пример како пролази особа која се много ослања на енглезе и по ко зна који пут енглези заврну на нашу штету
Subota 01.12.2012.00:03
Bravo za radikale a sve vas na vlasti i one koji su tek sisli sa iste,bog ce kazniti najvecom kaznom da vas sopstveni narod osudi(pitanje je da li ste i deo ovog naroda po onome sta radite)Tomo,Vucicu ne manja se nacionalnost i ideje kao gace svaki dan.Mislio sam da je izdaja Seselja samo zamajavanje ociju ostalim strankama i da ce te posto dodjete na vlast ponovo krenuti stazama radikala ali sam se debelo prevario.Zivio nam vojvoda Seselj i da se sto prije vrati iz Haga i neka je vjecni pokoj Slobi za sve sto je ucinio i spasio Srbe preko Drine od unistenja.Sad ce ovi beogradjani da kazu da smo mi iz druge drzave ali nema veze.Zivjeli svi Srbi sirom svijeta i bog da vas cuva.
Subota 01.12.2012.07:08
Radikali bar nešto rade nekakav oblik protesta postoji, ali nekim koji nose transparente, bolje bi bilo da se okrenu polaganju ispita.
Ponedeljak 11.02.2013.20:22
Eto pa mi vise nismo normalan narod.Mi se necemo nikada sloziti.Eto ti sad jedan cisti Srbin predsednik Srbije pa ustasa e svasta narode pa niste normalni...Tadicu niste smeli nista da kazete a cisti hrvat predsednik Srbije bio 8 godina.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)