Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 21.11.2012.
10:20
Beta A
Tužilaštvo Srbije za ratne zločine pokrenuće pet predmeta za zločine nad civilnim stanovništvom tokom akcije hrvatske vojske i policije "Oluja" 1995. godine, najavio je tužilac Vladimir Vukčević u intervjuu Novog magazina.
Sreda 21.11.2012.10:38
Dok god idemo prema EU i NATO-u, nece Rusija i Kina nista da naprave.Samo nesta zagrebu, ali nikako da zakopaju dublje.Zasto bi podrzavali mazohiste? Jasno je sad svima da svet ne pociva na nekoliko stubova, cak ni nesvrstanih nema nigde, samo dva sveta, a mi cemo da odlucimo svoju sudbinu pripajanjem jednom od njih.Do sada smo isli onima koji nas samo ponizavaju i okradaju. Firme o kojima lazu zuti i sad ovi nikad nece da dodju, posto im je kriza vaznija i njihov covek tamo gde vlada ima udela, tamo gde nema odose u Kinu.Onaj koji misli jos da mozemo da sedimo na vise stolica, grdno se vara.Uvek se govori kako nas je istok zaj...ao.Ne mi smo uvek njih zaje..ali sa svoji sirokim dup...om..
Sreda 21.11.2012.10:58
Cisto kao Suza dize optuznicu i da opet obruka Srbe i Drzavu,kao sto je protiv Silajdzica izgubio a Namera je mu bila da ukalja Narod i da im se ruga!Sa Jurisicem ista Scena samo sto su njega pustili iako je osudjen na 12 Godina zatvora a o Siptarima da ne pricam!!
Sreda 21.11.2012.11:12
Da vam pomognem ovo je anestezija za narod da se malo primiri naravno da od ovog nece biti bukvalno ništa
Sreda 21.11.2012.11:30
Ma svi to ovde znaju... Mi smo izgubili sve, vi ste dobili sve, zasluzeno, moram priznati - igrali ste od pocetka kako treba, majstorski vukli poteze i zasluzili sve sto ste dobili u krvi. Da li je to pravedno? Pa naravno da nije, ali ko kaze da svet mora biti pravedan... Snalazljivi dobijaju sve dok budaletinama, sto smo u ovom slucaju mi, ostaje da presipaju iz supljeg u prazno. Uzivajte, vi ste svoje blagostanje zaradili, i tako sve do nekog sledeceg rata...
Sreda 21.11.2012.11:47
Nisam Hrvat pogrešna adresa ali mogu da se složim sa tim što si napisao . Prosto je tako oni su radili mi vec 20 god imamo vlast nesposobnu da razmišlja duze rok od nedelju dana . Možda naši političari ponekad gase dobro trenutne požare ali kad dodje neminovano zemljotres se izgube potpuno Našu elitu bi okterisao kao lažljivu prema narodu i nesposobnu bez plana ili sa potpuno pogrešnim. Kad dodju u ovakvu situaciju onda je narod šokiran naravno a rezultat nije mogao biti drugačiji .
Sreda 21.11.2012.12:26
Ne postavljaju li ih upravo ti za koje ti kazes da smo trebali njima da idemo.Iako ne na vreme, SVE IM JE PONUDJENO,ali oni ne prestaju.Zasto? Ti sam razmisli , ali evo moje mislenje..Zato sta znaju mentalni sklop komsija i nas Srba, znaju da bi im radili probleme sa savescu i ne bi pristajali na ono sta rade drugima kao nase KOMSIJE.Slicno kao i u drugom svetskom ratu. Pre dolaska u neku zemlju dobro prouce oni mogucnosti koje ih tamo cekaju. Srbi su mali Rusi i uvek ce biti duhovan narod.Zato i imas ovakvu melankoliju iako se radi protiv srbskih interesa. Narod ne moze da veruje da je to moguce.Da bar imamo i malo otpora u sebi.
Sreda 21.11.2012.11:25
Ne pokreci ti vise nista, ti si za procesuiranje kao i tvoj gazda Tadic. Robija.
Sreda 21.11.2012.12:26
Ovo je samo za unutrasnju politicku upotrebu. Od toga nema nista kao ni od lanjskog snega inace postoji velika mogućnost da se podizanjem optužnica protiv Gotovine i Markača srbijansko pravosuđe ponovo izblamira kao u slučaju Jurišić, Ganić, Divjak, Purda itd. I zar nismo porucili Hagu da nivo saradnje stavljamo na tehnicki nivo, prema tome kako cemo sad da trazimo nesto od tog istog Haga???

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)