Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 20.11.2012.
14:41
Srna A
Poznate ratne fotografije na kojima mudžahedini igraju fudbal sa odsečenim srpskim glavama u Bosni i Hercegovini snimili su pripadnici brigade "El mudžahid", u kojoj su bili i lideri bande iz francuskog Rubea, koji su devedesetih godina prešli na islam.
Sreda 21.11.2012.01:32
Pisac Jurgen Elsasser jasno kaže da je : " Rat u Bosni I jugoslaviji je ruka Amerika " koja je imala dva cilja : oslabiti Evropsku uniju paliti žarište u "njenoj bašti ". I danas danji, Evropa je sve postigla što se tiče ekonomije , socijale itd osim što nema evropsku vojsku. Drugi cilj Amerike je bio da oslabi Srbiju koja je tada bila smatrana kao potencijalni saveznik Rusije ! To je još jedan dokaz da hladan rat se nastavlja, pogotovo sa američke strane . I to me nečudi jer su ameri brzo primili bivši sovjetski saveznici u NATO paktu iako nisu imali ekonomski i tehnički standard za ulazak ! A što je najgore, Američka spoljna politika je dala dimenziju Al Kaidi !
Utorak 20.11.2012.15:22
Нек се зна како смо стварали Републику Српску!
Sreda 21.11.2012.04:27
ma vratice se Evropi sve ovo sto nam je radila i sto nam sudila generale koi su branili celu evropu od radikalni islam i od ustaskih fashista ...trazice te vi Srbiju i pravoslavje ! ne znate sta vam se u Evropi ugnezdilo i sta vam je amerika uradila
Sreda 21.11.2012.16:33
Oslobote se zabluda. U danasnjem svetu traziti pravdu je Donkihotovski posao. Pravda, jednostavno ne postoji. Savremenici smo pljackaskog kapitalizma i vladavine krupnog kapitala. Dobro medijskom kapanjom ce Ameri celom svetu predstaviti stvari onako kako oni hoce (na primer: ovu sliku mogu da pokazu kako su jadne, napacene i izmaltretirane muslimanske civile toliko isfrustrirala srpska ubistva pa su se "malo" prekomerno osvetili..." Zar vam ta prica vec nije poznata?). Jedino svetlo na kraju tunela je brz napredak Kine i Rusije, koji ce veoma brzo biti ekonomski mocniji. A gde je ekonomska, tu je i vojna moc. Nece zauvek kauboji da vladaju svetom! Tada ce biti vreme za ispravljanje nepravdi
Sreda 21.11.2012.16:47
Moram da dodam. Mi Srbi ne umemo da gledamo na duzi rok. A imamo sjajnu poslovicu: Strpljen - spasen. Jednostavo, definisati sta zelimo da uradimo za 80, 90, 100 godina i onda strpljivo graditi pozicije. Nasa (nase) generacije nece doziveti ispravljanje svih nepravdi koje su nam nanete, ali pametnom drzavnom strategijom i strpljivom, visedecenijskom politikom mozemo ostvariti cuda, u koja sada niko ne veruje. Najvaznije, prevazici dnevnopoliticke razlike medju strankama i zajedno definisati STA ZELIMO! I NACIN! Nisu dzabe ona 4 S. Odlucimo da li znace: Samo Sloga Srbina Spasava ili Samo Srbin Srbina S**e!
Sreda 21.11.2012.16:53
Bilo bi divno, ako bi neko od vas koji govorite francuski mogao da titluje i prevede ovaj film. Ja pricam nemacki i engleski, ali francuski ne razumem. Kada se nesto pojavi na ovim jezicima rado cu to uciniti....
Sreda 28.11.2012.20:48
Немојмо браћо пасти на те гране и тешко окрвавити руке зарад неке освете! Зна се чији је суд и ''освета'' на крају. Чувајмо се и : ''...будимо људи.''.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)