Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 19.11.2012.
19:57
B92, Beta A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić najavio da će od članova SANU zatražiti savet o tome kako da se država i narod suoče s pitanjem Kosova.
Ponedeljak 19.11.2012.20:06
dobro da se neko setio da pita ucene ljude SANU je uvek bila na pravoj strani...a narod da se pita da li je za EU
Ponedeljak 19.11.2012.20:39
Oduvek je trebalo dase pita SANU,a ponajvise narod! Svaki Srpski seljak ce vam reci dobar i promisljeni odgovor. Prekinuti pogubnu politiku pristupanja Srbije EU, proglasavanje Kosova okupiranom zonom,i prebacivanje Kosova u nadleznost UN,prekid rada sa Haskim tribunalom i zahteva da se nasi general vrate u Srbiju ,kao i pocasno odlikovanje Genaralu Mladicu,Gospodinu Seselju i Gospodinu Karadjicu za odbranu Srbije,Srpskog naroda i Istine!
Ponedeljak 19.11.2012.20:58
Dok Srbija sama sebi ne prizna da je bila agresor u poslednjem ratu nece nama krenuti na bolje. Istu gresku pravimo sa Kosovom trenutno. Manimo se mitova i legendi, zivite zivote u danasnjici i gledajte napred.Prvo sto se treba uciniti je to da niko nikom ne treba da se izvinjava, nego trebamo reci da smo izgubili rat u kom smo ucestvovali (dali smo branili ili napadali, to ce uvek biti tema diskusije). Imali smo ekipu koja je bila sve samo ne organizovana, takticki i strateski spremna, nije bahata, sa pozadinskim politickim konsenzusom i medjunarodnom i medijskom podrskom. Hrvati su znali kako se ratuje u modernom dobu i pobedili su nas. Dosta srba je okrvavilo ruke i ukaljalo nam obraz.
Ponedeljak 19.11.2012.20:59
Дедињска ''црвена буржоазија'' и њени полтрони су се питали до сада и управљали Србијом задњих 60 година, са очигледним резултатима свог управљања. Шта ћемо са њима? Кад су ... до балчака и нема даље и кад сви знају ко је крив због ове катастрофе, треба вам (им) неко да вади кестење из ватре, док се ситуација не слегне? Испаде да су се Млађа, Ивица и остала екипа мање питали у претходним владама од чистачице и да за ништа нису одговорни, а овај и Вучић копали ноктима да дођу на власт, па почели да лупају ко луда наста, па би сад да увале неком другом проблем? Бољи си од Бориса и бољи сте од жуте хунте (што и није тешко), изволите, покажите то, хтели сте одговорност, изволите!
Ponedeljak 19.11.2012.23:24
SPREMITE SE ZA 6 MESECNU BESMISLENU RASPRAVU KOJA CE RODITI BESMISLEN PLAN KOJI ON NEMA A REKAO JE DA IMA Oni su na vlasti i oni treba da odluce u interesu Srbije Sanu vec nece da daje savete po izjavama a od njih neces cuti nesto mnogo pametno a izvlace još kazu u ovoj fazi Kosovskog problema..
Utorak 20.11.2012.09:06
gde je njegov genijalni plan koji nije želeo da odaje, da neko ne bi ukrao? Ništa on nije imao, samo priče koje prilagođava hodu vremena.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)