Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Ponedeljak 19.11.2012.
14:03
Beta A
Demokratska stranka Srbije pozvala je danas građane da potpišu njen proglas kojim od vlasti traži odustajenje od daljeg puta u Evropsku uniju i proglašavanje političke neutralnosti zemlje.
Ponedeljak 19.11.2012.14:19
Šta znači politička neutralnost? Koje koristi od toga ? Sem da je to državotvorno što ne znači ništa nikad nisam dobio odgovor od nekog iz DSS. To znači ovako bićem neutralni prema svima izloženi maksimalnom udaru NATO i EU koji će iz petnih zila truditi da se mi ugušimo a pošto smo politički i vojno neutralni bićemo udaru izloženi sami bez amortizacije Ja sam da prekinemo da glumimo lepu mladu kad to nismo i udamo se već jednom za neku vojnu silu Naravno da je lakše izabrati Rusiju medjutim duboko u sebi nisam raščistio da nas oni hoce i da je to realno ako ne može pravac kod Amera i Nemaca Srbija iznad svega.
Ponedeljak 19.11.2012.15:02
Ovaj tvoj komentar, stvarnonema smisla! Zar TI nevidis koji udar imamo sada i koji smo imali?! STA se promenilo?! NISTA!!! UDARAJU nas sa svih strana! Odavno je Srbija trn u oku i Americi i EU i njihovim slugama! Po meni najvecu krivicu snosi Amerika i Nemacka, pa i ostale drzave koje su radile na raspadu YU! NJIMA treba suditi, a ne raznim generalima, i ostalima! DOBRO su znali da je narod bivse YU bio povezan brakovima, da su Srbi u HR preko 500 godina stanovnici te iste Srbomrzilacke drzave!!! ONI su NAJVECI KRIVCI gradjanskog rata 90. godina! MOGLO je TO da se resi sigurna sam DRUGACIJE! Ali NE! UDRI po Srbiji i Srbima, da nestanu! Tu je poenta svega! Ko nas je bombardovao i unistavao?
Ponedeljak 19.11.2012.15:13
Kad smo se mi njima iskreno ponudili ? Nikad čak i Tadić je držao politiku ni tamo ni vamo što se tiče vojne neutralnosti a ona je najbitnija uz ispunjavanje ostalih zahteva zapada kao hag... Jedino je Djinjić imao neku ideju kreno prema NATO nismo bog zna šta dobili sem sećam se vojno-bezbedonosne zone i povoljnog rešenja za jug SRBIJE Onda je počeo neki dill oko pripajanja RS i podele Kosova i potom je ubijen...To je bila ta veoma kratka saradnja sa NATO sa cijem da budemo na njihovoj strani Posle toga smo postali vojno neutralni od tada trpimo udarce a zasto ne bi šta mi njima znacimo ,što bi mislili na nas ,zabole ih za tamo neku Srbiju sem što im smeta..
Ponedeljak 19.11.2012.15:20
ми смо и овако она удару , колико могу да ударе ми знамо и од тога се не плашимо, а ти што им тражиш милост можеш добити само презир...и од нас , а од њих поготово
Ponedeljak 19.11.2012.15:25
TAKO je! Ajde da budemo poltroni i da jedno mislimo, drugo kazemo a trece radimo! Danas je tesko biti iskren, otvoren i posten, na ZALOST!!!
Ponedeljak 19.11.2012.15:33
I dalje nisam uspeo da dobijem odgovor koji nije emotivan i naravno nijedan racionalni argument . Izvinjavam se svima ali meni emocije kad su drzavna politka su na zadnjem mestu. Sa zadovoljstvom bi suzbio sve koji bi bili protiv saveza sa Rusijom ili Natom zbog emocija ako bi taj savez isao u nasu korist.. Zabole me za pravoslavne veze i tradicionalne neka ih odrzavaju bez toga ,zabole me za one koji vole americke filmove neka ih gledaju bez toga.Razdvojte kulturu i veru i simpatije za drzavna uredjenja sa drzavnom politikom . Zadatak diplomatije nije da se narod slavno udavi
Ponedeljak 19.11.2012.17:42
одговорићу што прецизније ти мислиш да смо ми проблем , јер се нисмо довољхо подали њима она власт је урадила следеће сви актери немилих догађаја су убијени, затворени, пензионисани, на тв имаш нон стоп ртс за европску србију, у србији имас 1000 антисрбских невладиних организација, крвати газдују по србији, словенци још боље, и тако већ 12 година. 22 године пола света пљује по нас.ствар је јасна помињеш ту некакву дипломатију, а запад је неумољив.није србији излаз то што треба да се још боље нагузи западу, јер ми смо проблем.запад не жели никакав облик србске земље,проблем ће бити решен када нестане и државе србије а србе као нацију разбуцати,како год ми идемо тим правцем ...
Ponedeljak 19.11.2012.17:46
...једино да се коренито промени њихов став према нашој егзистенцији (али није се променило задњих 100 г.), али реци ти мени зашто би они мењали своју политику када им све иде на руку
Ponedeljak 19.11.2012.17:59
...она поданичка власт је са западом направила договор да ће србија (заједно са србима) мирно и тихо отићи у прошлост и заборав (јер су могли да бирају између тихог и лаганог нестајања и брзим и бурним начином) и то се данас дешава. издајничка власт је одлучила да лагано мремо. ови простори ће употпунити антагонистима срба (поздрав крватима) а њихову лијепу су капарисали хазари, све је то лепо нацртано пре 100г. а што није па помутили срби ту воду херојском борбом.нема државе без крви, данак је увек у крви не помажу ту кредити...
Ponedeljak 19.11.2012.17:20
NEUTRALNOST ILI RUSIJA...NIKAKO SA DŽELATIMA ...SA NJIMA NIKAKAV SAVEZ!!!! SAMO BI TREBALO SLEDITI DR. KOŠTUNICU I DSS, TU SU DVERI I SRS!!!!
Ponedeljak 19.11.2012.14:41
Opet stara priča - neutralan (i jeben i pošten). To je i dovelo Srbiju do ovog stanja. I rat i mir, i Kosmet i EU, i ovce i novci - a pa neće da može. Srbija ima samo jedan put - sa Rusima i ostalom pravoslavnom braćom protiv Židova i Vatikana. Pa šta nam bog da. Ako Srbi treba da nestanu neka nestanu uspravna čela.
Ponedeljak 19.11.2012.15:06
ZASTO MI Srbi NISMO jedinstveni za svoju nam jedinu drzavu Srbiju? SVI mogu da se udaraju u prsa i brane SVOJE, samo smo mi najveci POLTRONI!!!! GAZIMO sebe i svoj indetitet!
Ponedeljak 19.11.2012.15:10
zato što smo odpali od Boga i naše vjere, zato što nemoral vlada ovom državom, zato što se narod totalno izkvarijo, zato što svako gleda samo na sebe i ništa na bližnjeg svoga...i još bi mogao da nabrajam... Ako hočemo da promenimo svet onda krenimo od sebe... pozzzz
Ponedeljak 19.11.2012.15:20
VELIKI pozdrav i TEBI! SVE je tako kako si napisao! Ja sam PRVA da izadjem i izrazim svoj protest i izasla sam, ali jedna lasta ne cini prolece!
Ponedeljak 19.11.2012.15:30
Svaka čast Sestro na podrški našom Srbskom narodu, i to je neki uspeh (kamen po kamen palača). Da da dragi Bog da se ova naša Srbija probudi iz ovog ružnog sna i da se joj zamagljene misli izbistre...nek se ugledaju na tebe Sestro... promenimo svet a krenimo od sebe. Veliki pozdrav za tebe
Ponedeljak 19.11.2012.15:09
Samo da dodam..Kostunica je vizionar i drzavnik a sto ga neki ne razumiju nije njegov problem..po demokratsko pravnim standardima je daleko od bilo kojeg zapadnog politicara..covjek je za saradnju sa svima dobronamjernima i ako je ta saradnja na obostranu korist,,ako nije pa ni sa rodjenim bratom je ne treba imati..covjek trazi u svemu ravnopravnost bez obzira na to koliko je koja zemlja uticajna i velika,,to je standard koji sigurno donosi stabilnost i prosperitet a ne hegemonisticko ponasanje danashnjeg zapada koji pod demokracijom podrazumijeva prodavanje muda za bubrege.Kostunici nedostaje samo malo vise agresivnosti da bude ono sto mu pripada..vodja srpskog naroda..
Ponedeljak 19.11.2012.15:22
BRAVO za komentar VELIKI + si zasluzio, ali bih ipak nesto dodala: NE MOZE KUS sa ROGATIM!!!
Ponedeljak 19.11.2012.15:29
не слажем баш се да је велики визионар јер да јесте , неке ствари не би дозволио и неке ствари се не би догодиле, он је политичар као и сви остали стом малом разликом сто је одлучио да више своју реч НЕ (по)гази, ал ето у скупштини дсс је једина партија која се труди да заступа националне интересе ..
Ponedeljak 19.11.2012.15:44
I šta onda?Srbija neće u EU,hoće da bude neutralna,a zapad će opet da nas ucenjuje,i večiti krivci bićemo opet mi Srbi.Čudi me da se ni jedan političar nije opametio,već nastavlja staru promiloševićevu politiku.Ma svi su političari G..na!,jer čitav Srpski narod svađaju i dele.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)