Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 19.11.2012.
01:05
Ekipa Vesti A
Član Žalbenog veća Haškog tribunala Fausto Pokar ocenio je da je oslobađajuća presuda, koju to veće, uz njegovo protivljenje izreklo hrvatskom generalu Antu Gotovini, "protivna bilo kakvom osećaju za pravdu".
Ponedeljak 19.11.2012.01:17
Smrt Haškog tribunala ---------------------------- Mrtav je i rodjen, od zla oca i gore matere.
Ponedeljak 19.11.2012.08:25
slazem se sa onim sto je gdja smajlovic prokomentatisala u "utisku nedelje"- da smo ignorisali haski tribunal, on bi se lagano ugasio. ovako, dopustili smo da nas taj "strasni sud" decenijama obmanjuje na najbestijalniji nacin, jer "najveca djavolja obmana coveka jeste da ga ubedi da djavo ne postoji". samo, mi nekako i dalje verujemo sopstvenim ocima, usima i srcu... o americi i eu - ne zelim...
Ponedeljak 19.11.2012.01:18
Kakvo palamudjenje, pa pomogli su koliko su mogli, ali da se stvaraju bajke to je sramota.Sta sad ce da dobijemo i mi nesta osudjenika kao nagradu da nam zapuse usta ili? Generali nisu oslobodjeni zato sta su ih branili ne znam kakvi advokati nego zato sta iza njih stoji ONAJ TKO PLACA I VODI CEO CIRKUS. Uz Brionske transkripte ne znam zasto ne sme da se kaze da je to stvar Amera i EU. NASIH NEPRIJATELJA. Oni su to organizovali, a sad se predstavljaju kao neki imaginaran faktor KAKO BI SRBIJA I DALJE ISLA MIRNIM PUTEM SVOJE PROPASTI.Pa da li ima Srba u ovoj Srbiji? Da li ima i jednog cestitog coveka da stvari nazove svojim imenom, pa koju god cenu da plati .
Ponedeljak 19.11.2012.01:27
Njegos..... Covek se rodi da bi umro, ali cast i obraz ostaju dovijeka. Jeftine patike, jeftina UEFA, jeftini zivoti nase dece i unuka..... Gde je ozbiljna odluka-saopstenje vlade ili predesednika drzave? Sa cime nas drze u saci da moraju ovako da se ponizno ponasaju? ima li netko otvoreno da kaze narodu, pa da prestanemo vise da verujemo i da se pomirimo sa propascu ili da prihvati odgovornost i da povede narod u bolju buducnost? Pa da li je propali projekat EU najbolje sta mogu da nam daju? Da li imalo cene srbskog gradjanina i njegov intelekt? Pa nije valjda intelekt elita jeftina mazohisticno narucena propaganda nazovi analiticara? Da li se ceo narod pretvoreo u jednu amorfnu masu?
Ponedeljak 19.11.2012.03:35
Италијани хрвате сматрају окупаторима италијанске Далмације,о томе сведочи и логор на Рабу. http://www.muzej-kampor.croatia-rab.com/hr/povijest.html
Sreda 21.11.2012.02:40
Sta si time hteo da kazes? Da italijanski sudija zato odbacuje oslobadjanje hrvatskih generala? Ako i nisi, bezveze ti je komentar jer na takav zakljucak navodi.
Ponedeljak 19.11.2012.07:43
ja mislim da bi najpravilnije bilo sve na slobodu i hag zatvorit jer svedno pravde nema.sto je bilo bilo je i tu povratka nema a nek ostane kao skola za buduce da se problemi ne resavaju sa krvoprolivstvom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)