Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 16.11.2012.
17:24
Smedia A
Srbija je dosad činila sve pogrešne korake prema Haškom tribunalu i oslobađajuća presuda Gotovini i Mrakaču je samo logičan sled stvari. Ovo što se Srbiji dogodili predstavlja smo posledicu onoga što Srbija nije učinila, a trebalo je. Pogledajte kako se Hrvati ponašaju! Za to im treba skinuti kapu, jer oni imaju koncept ponašanja prema Haškom tribunalu – kaže advokat Goran Petronijević u razgovoru za S mediju.
Petak 16.11.2012.21:07
Goran Petronijevic je zandji pozvan da prica o pravdi, posto on vrlo revnosno brani sve zlocince, ubice, huligane, neofastie i tome slicno drustvo.
Petak 16.11.2012.17:41
Odlicno receno gospodine Petronijevicu...da su Srbi stvarno slozni mnoge odluke ne bi mogle tako da se donesu...na zalost razjedinjeni u razmisljanjima ko nam je heroj a ko nam je neprijatelj stalno smo slabi da odbranimo one junake koji su se zaista borili za srpsko ime i cast...A znam zasto je uvek vazila ona poslovica "Ne daj Boze da se Srbi sloze"...u njoj je mnogo receno...znaci bili bismo jaki jaci od najvece sile boreci se za istinu...a sad dozivljavamo najvece poraze od postanka...hocemo li se opametiti...
Petak 16.11.2012.18:41
Tako je to neku su njihovi mezimci a mi smo dezurni krivci, e nece vise moci ovako. Mars djubreta bezobrazna iz Srbije, Serem vam se ja na vas EU!!!!!!!!!!!!!!!!
Petak 16.11.2012.19:04
Advokatu jedan, ne lupetaj. Mislim na naslov. Dalje kaze:"Hrvatska je znala da brani svoje". Nato je branio Hrvate! Oni su radili posao za njih.(Ciscenj srpskog zivlja). Zato su istvoreni kao nacija od pokatolicenih Srba. Razumi tukmaku jedan. Nemaju Srbi nikakvog uticaja na presudu a kamo li srpske pare. Vazda nadju nekog Cedu u necemu koji ce nam tovariti ismisljenu krivicu.
Petak 16.11.2012.21:29
Dobar komentar slazem se stobom o tome se mogu pisati knjige ,a ne samo komentari.Advokat samo lupa gluposti i misli on je advokat sad ce svi da kazu o kako je on pametan.Sto nije isao u Hag pa da brani optuzene srbe prica kako bi srbi trebali da budu slozni.Hvali kako su hrvati slozni,oni su katolici i to njih spasava nato ih je branio i sta su tu srbi mogli da ucine protiv tolike vojne sile.Branili su se koliko su mogli,ali jos srbi nisu izgubili sta ce sve da izgube postace prvi robovi zajedno sa muslimanima.
Petak 16.11.2012.19:10
Drzava Srbija sa 1000 lica nezna se cije je gore tadicevo,nikolicevo,vucicevo,dacicevo onaj nikolic dao je cetnicku zakletvu za vojvodu zanima znaci li mu ista to danas onaj vucic od radikala izigrava sada demokrata onaj mali slobo ( dacic ) predstavlja sps-partiju koja nije ni trun one partije sto je nekad bila a slag na tortu onaj debil vuk jeremic glumi nesto u onoj un skupstini, ne sljivi ga niko ni 5%, kao sto sam reko vise se plasim nasih politicara nego tudjih jer kod nasih neznas koju corbu ti sprema.
Petak 16.11.2012.19:43
Ma koji smo to MI, koji ne znamo da branimo svoje. I ko NAS pita za bilo šta sve ove godine života u žutoj demokratiji. Mi Srbi tražimo vođu kojega ćemo masovno da podržimo u stvaranju jedinstva i srpske sloge. Ovako razjedinjeni, a takvi su nam i komentari, nemamo šta da tražimo u borbi za pravdu. Sloga nama fali, braćo Srbi. Da smo bili složni za vreme 2. svetskog rata, sve bi bilo drukčije. Pa zato ajde da pogledamo u budućnost i da se tamo svi nađemo na istom putu.
Petak 16.11.2012.20:13
pa naravno, pogledajte hrvate, postavili ljudi video bim, da gledaju prenos, pogledajte tu euforiju, taj plac, taj patriotizam i nacionalizam, a gde je nama to? Izgubili smo se ko zna gde, nema u nama vise nicega, nema tog elana da branimo svoje, sada dajemo i kosmet, dacemo mi sve, tuzno je sta nam se desava
Petak 16.11.2012.21:44
Ne lupaj gluposti ili neznas uopste sta se desavalo zadnjih 20 godina ili hoces da ovde glumis nekog patriotu.Nemozemo mi da branimo svoje i dosta toga ona vlast nam nevalja te ova vlast nam nevalja dadose kosovo.Nista mi nismo dali nego su nam sve to sto navodis oteli .Nama je oteto o otimace nam jos dosta toga.Kada je hrvatska bila pod bilo kakvim sankcijama mogu da rade sto hoce svi ce ih podrzati da je u beogradu postavit video bim i bilo koja rijec iz haga sto su govorili srbski optuzenici u hagu bilo bo nam osporavano mozda bi cak i bombardovali video bim.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)