Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 14.10.2012.
15:37
Večernje novosti A
Za građane koji imaju rešeno stambeno pitanje i ušteđevinu dileme nema - najbolja i najsigurnija investicija je kupovina kvadrata. Sada je idealno vreme za ulaganje u nepokretnosti, jer cena nikada nije bila povoljnija. Višak stambenog prostora u ovom trenutku ne donosi veliku zaradu od najma, ali će se i te kako isplatiti kada prođe kriza i poraste potražnja za nekretninama.
Nedelja 14.10.2012.15:58
Prema rečima Kaće Lazarević, suvlasnice agencije "Alka", subvencionisani stambeni krediti slaba su mera države za oživljavanje tržišta nekretnina. - Pošteno je da uslovi budu jednaki za sve i da nema ograničenja samo na novogradnju, jer su stari stanovi jeftiniji - kaže Lazarevićeva. Ko bre pita ovu za misljenje i odakle vam ideja da je ona kompetentna da nesto kaze? Subvencionisanjem kupovine novih stanova podstice se i gradjevinski sektor u Srbiji.
Ponedeljak 15.10.2012.09:52
Zidanje zgrade u Belo kosta jednog preduzetnika oko 350€ /m² bez kupovine zemljista, placanje prikljucaka za komunalije.
Nedelja 14.10.2012.16:16
Stanovi su papreno skupi u Beogradu. Svuda u svetu prosecan kvadrat kosta koliko i mesecna neto zarada..ali u Beogradu je to 4 puta skuplje. Dok se ugrade svi korumpirani i lopingeri u lancu izgradnje i dozvola, ode cena do neba. 25-30 kvadrata za 55.000 evra !???? Jel ovaj novinar iz novosti misli da smo bas toliko glupi ? Za te pare moze da se kupi kuca na Floridi ili manja u Spaniji..ili pola sela u unutrasnjosti Srbije. Za cetiri zida u vazduhu u bucnom i prljavom Beogradu ne bih dao vise od par hiljada evra. Zgrade u kojima su ti kavezi od 25-30 kvadrata samo sto se nisu srusile, stolarija propala, renoviranje neizvodljivo ako samo jedan komsija nema para itd..
Nedelja 14.10.2012.17:14
Zemljace neke stvari mesas :-) Svugde u svetu su cene stanova u glavnim gradovima ocajno skupi i cenu ne kroji tovje licno misljenje nego trziste odredjuje cenu :-) Kolika je plata u München, Parisu, Londonu,? Ja cu ti reci koja je cena stana :-)
Nedelja 14.10.2012.18:00
Izabra ti tri najskuplja grada u EU za poredjenje. Nije moje licno misljenje. Trziste je vec odredilo pa zato niko ne kupuje stanove po beogradu. Pranje para od droge je zavrseno, politicari- lopovi prenose pare u inostranstvo i ne ulazu ih u beogradske zidine. Srbi se iseljavaju i ostaju milioni zidova prazni po Srbiji. Pogledaj ove pilicarnike sa slike i zapitaj se da li bi tu ziveo. Stara gradnja u beogradu je vec za rusenje a u novoj gradnji cujes komsije sa 3 sprata iznad i ispod kad idu u wc. Mozda si ulozio u ove zidine beogradistanske..onda razumem tvo PS:U Holandiji, na najboljim mestima, u najvecim gradovima, prosecan kvadrat kosta koliko i neto plata nize placenog srednjoskolca
Nedelja 14.10.2012.18:08
"Mozda si ulozio u ove zidine beogradistanske..onda razumem tvo"..j komentar..Dugo se u Srbiji zaradjivalo na nekretninama i do 100%..Prosla su ta vremena. Kao i na svakoj trgovini, ponekad se i izgubi..i to mnogo. Cena izgradnje moze ponekad da bude puno veca od prodajne (amerika npr). Gastosi..ne kupujte nista narednih 2-3 godine u Srbiji !!! Platicete prevarante i biti na debelom gubitku !
Ponedeljak 15.10.2012.09:55
opet pravis gresku :-( U holandije je cena :::::: Nemoj pisati u Holandiji nego koja je cena u Amsterdamu ili Roterdamu samo tako mozes da poredis sa Beogradom. U Novom Sadu mozes vec da kupis stan po ceni od 700€ a u Valjevu ili Sapcu po 500€ novogradnju.
Nedelja 14.10.2012.19:16
Vi koji ste naguljali u inostranstvu koji euro bolje da ga sacuvate tamo gde ste ga i zaradili. Bez potrebe dizete cenu stanova u BG ,koji nisu ni za pola od sadasnje cene. a koji su , kakvi takvi jedino resenje za ovaj narod ovde. Ako treba majstor da zaradi gradeci stanove i treba ali samo u BG ima hiljadu neradnika u nekim(agencijama) i upravo oni izbacuju ovakve bljuvotine po javnosti i zbog kojih nekoj cestitoj porodici godine prolaze bez krova nad glavom. Srbija su ovi ljudi ovde, u Srbiji ,a ne neko ko navrati jednom godisnje da se izivljava sa ovim agentima za nekretnine. U poredjenju sa cenom stanova u evropi u BG,u su cetiri puta skuplji stanovi , ako je merilo zivotni standard.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)