Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 14.10.2012.
01:04
B. Đokić - Vesti A
Borba protiv organizovanog kriminala koja se zahuktala poslednjih nedelja mogla je mnogo ranije da počne jer su istrage većine spornih privatizacija urađene pre nekoliko godina. Međutim, nikada nije bilo političke volje da se ti slučajevi isteraju do kraja. Reporteri "Vesti došli su do izveštaja i podataka Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK) povodom istrage koja je vođena u slučaju sporne privatizacije smederevskog Sartida.
Nedelja 14.10.2012.01:14
bogami svasta ce biti.jer izgleda da je celokupna garnitura dos_a debelo zabrazdila u kriminal po principu nemoj da me pitas za prvi milion,svi ostali milioni su legalni.ono sto najvishe boli je to sto je neko zaradio na unistavajne borbene gotovosti srbije,unistavajnem naoruzanja-tenkova,raketnih bacaca(pod sloganom borbe protiv terorizma),zatim skladista oruzja koja su dizana u vazduh(i niko kriv) sabotaza?a mozda raketiranje bespilotne letelice(svi paracinci govore o zvuku aviona i fijuk pre eksplozije). izdaja i veleizdaja imam osecaj da je zamaljska kugla mala da bi sakrila ovaj olos morace da beze dalje trecom kosmickom brzinom ..
Nedelja 14.10.2012.01:20
dobar posao ameri odradili , ne da su nam unistili tesku mehanizaciju ,nego iz srbije odneli sav kvalitetan celik ,kada su iscedili sve sto se iscediti moze oni lepo otisli... bravo gazde svaka vam cast,domacinsko poslovanje kako ste poslovali tako i u kuci da vam bude ...
Nedelja 14.10.2012.11:18
Ma, dabome. Lozi malo narod, a sve sto su "stekli" ostaje njima i 5.kolenu! Veliki lupez Vlahovic mirno nastavlja da se bavi "politikom", a u svakoj normalnoj zemlji bi odavno nosio pruge na odelu. Onaj mladjani hohstapler Nemanja Kolesar se toliko osilio da je pokazivao svoj raskosni stan u Beogradu i hvalio se u listu "Gloria"! Ocigledno, osecao se veoma zasticenim, cim se nije libio da otvoreno narodu brkne prstom u oko, po sistemu - eto, glavni sam, sta mi mozete! Najgore osecanje celokupne sirotinje raje u Srbiji je to sto smo, posle svega, i dalje obicne ovce za sisanje!
Nedelja 14.10.2012.08:08
Prva sluzbena poseta vizionara Nemackoj je donela dozvolu za izvoz secera u EU a zatim kum vadi 3 eura i kupuje secernu industriju.NIS oslobadja secerane dugova a kum prodaje i NISov repin rezanac. Kada ce neko da objavi ko je bila do skoro vlasnica 25%Viktorija grupe koja je to prodala Evropskoj banci pre godinu dana. Lopov do lopova!
Nedelja 14.10.2012.10:33
То су ти ''обојени револуционари'' (НАТО башибозук) који су пучем дошли на власт и заузврат добили право од газде, као награду за продају суверености Србије, да неограничен пљачкају. Као и сви квислинзи одликују се моралном и духовноном бедом и неограниченом грамзивошћу. Кажу да је организовани криминал спрега политике и власти, а како се зове то кад су криминалци на власти? Наравно, на челу екипе је ''култна личност'' Ђинђић и његови преспособни јапији и менаџери.
Nedelja 14.10.2012.11:02
Da li je mogla jedna takva transakcija da se obavi bez znanja Djindjica?Tesko i neverovatno.To bi takodje trebalo ispitati i ustanoviti koji je interes on imao u celom zamesateljstvu. Prodati Sartid koji vredi stotine miliona za 23 miliona dolara radi 5-6 miliona licne provizije i prebaciti 1,6 mlrd.dolara duga na gradjane Srbije da i njihovi unuci vracaju je kriminal koji ne zastareva i zasluzuje istragu i odgovarajucu kaznu,ako se ustanovi krivica ucesnika u toj raboti.Ne samo zatvor vec oduzimanje imovine cije poreklo nije tesko ustanoviti za primer svima da se pljacka drzave i naroda nikad neisplati i da svaka vlast ima to UVEK u vidu!.
Nedelja 14.10.2012.12:26
Gdje su sada oni Kostunicini sto ga hvale nesto se ne oglasavaju od mnogih cujemo samo Voja brani srbiju.
Nedelja 14.10.2012.16:34
Sve postene face na slici..haha.. Ne moras da prodjes ceo svet da bi im na facama video da sa njima ne treba nista zajednicko imati Srbija mora birati postene da vladaju ili ce propasti i srpski narod i drzava !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)