Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Subota 13.10.2012.
01:04
Đ. Barović - Vesti A
U Višegradu, tik uz most na Drini koji je Andrić opisao u svom najpoznatijem romanu, proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica završava Andrićgrad. Krajem prošle nedelje je svečano otvorena glavna ulica Mlada Bosna, zbog čijeg naziva se digla velika prašina u Sarajevu.
Subota 13.10.2012.03:38
Svi Srbi skupo placaju svoje srpstvo,najvise oni koji su terorisani od vlasti i belosvetskih sila bez posla. goli, bosi,gladni, za razliku od Kustrurice.....koji se bacio u biznis,i uvek ima podrsku vlasti...a pitanje je ko tim biznisom najvise dobija,i ima li drzava pravo da poklanja onoliko zemljiste,a da prihod ide u privatni dzep....
Subota 13.10.2012.04:28
Ovaj skuplja lovu da bi uskoro mogao da vodi kampanju kada se jednog dana bude kandidovao za predsednika Srbije,jer kako stvari idu u Srbiji je sve moguce,a on sa Srbijom i sa srbstvom ima samo toliko dok ne napuni dzepove a onda ce mu dobro biti i u Sarajevu.Kakve on veze ima sa srbstvom?U njegovim filmovima nigde nisam naisao na pozitivnu pricu o nekom Srbinu,a nijesu bolje prosli ni Cigani.
Subota 13.10.2012.05:36
Gradu VIsegradu je samo jos nedostajala cevapcinica,buredzinica i bioskop i sada gradjani Visegrada navalite,samo ako imate sta u dzepu.Navalite jer kako izgleda kusta vam nudi posebno i samo lep zivot.
Subota 13.10.2012.06:35
Zaista je postalo patoloska potreba totalnih anonimusa poput tebe da vredjaju sve sto je srpsko i usudjujuci se da omalozavaju imena poput srpskog velikana, neseg Kuste! E pa smradu, On je pravi srbin kao i svaki drugi, koji se ne stidi da podigne tri prsta i kaze; ja sam srbin-pravoslavac a uz to i poznati umetnik. Mozda se Kusta ne slaze sa mnom i uzme tebe, sa cudnim imenom za neku sporednu ulogu kakvoga glupog magarca, koji samo njace i prdi poput tebe!
Subota 13.10.2012.06:35
Kusturica je svoje srpstvo nsagradio celom jednom poklonjenom planinom, sa svim objektima, ostali Srbi i Srpkinje mrvicama, mnogi porcijama praznog jela kod kazana. Lako je biti Srbin ako nagrada stiže odmah, teško ako ne stigne nikada.
Subota 13.10.2012.08:13
Nije lako biti Srbin ni u Srbiji.Rekao sam ranije da nam je vise Kusta u Srbiji ,pa danas Bog vidi.No ,zahvalan sam Gospodu i na tom jednom. Sta bi da njega nemamo!?Potpisujem sve sto je rekao Iksan!
Subota 13.10.2012.09:20
Gospodina Kusturicu smatram za jednog najveceg vizionara danasnje Srbije! Eksploatacija vode bogate magnezijom je daleko cistiji i profitabilniji posao od nikla. Danas sva flasirana voda je u sustini filtrirana voda iz gradske mreze. To su Frenklin voda Pump voda i mnoge jos. Jedina prirodna voda u Australiji dolazi iz Italije i sa Fiji ostrva. Maloprodajna cena vode je 1 litar 5$ (oko 4 Evra) a ako usporedimo sa cenom benzina 1 litar prirodne vode - oko 3 litra benzina. Tehnologija vadjena vode i flasiranja je apsalutno cista tehnologija. Srbija je puna izvorske ciste vode,sto je prava retkost u svetu. Sto su Arapi sa naftom mi smo sa vodom,ali voda je daleko skuplja i trazenija!
Subota 13.10.2012.09:50
ипак ако се осећаш србином Немања морао би имати нешто мало више против геј параде
Subota 13.10.2012.10:03
Srbin 100% svaka ti cast i mnogaja ti ljeta. Da je vise takvih gde bi nam kraj bio !!!! Samo napred i vidimo se.
Subota 13.10.2012.10:12
БРАВО ЕМИРЕ СРБИНЕ, И ДА КАЖЕШ ДА СИ МУСЛИМАН МИ БИ ТЕ ВОЛЕЛИ ЈЕР СИ ПРЕ СВЕГА ЧОВЕК А МУ СРБИ УМЕМО ТО ДА ВИДИМО И ДОЧКАМО СВАКОГ КО ЈЕ И ДРУГЕ ВЈЕРЕ.ИМА ЛИ НЕШТО ШТО НИЈЕ СРПСКО У ТЕБИ ЕМИРЕ?НЕМА НИЧЕГА, НИ ЈЕЗИКА, НИ КРВИ, НИ ВЈЕРЕ НИ НАРАВИ, НИЧЕГА, ЖИВЕО НАМ 100 ГОДИНА И НЕ СЛУШАЈ ОВЕ ГОРЕ, НИ ОНИ НИСУ СВЕСНИ ШТА ПРИЧАЈУ, НИ ОНИ НЕ ВЕРИЈУ У ТО.
Subota 13.10.2012.10:52
@faqqqqqqqqqq:Nece se on vratiti u mracni vijalet niti ima zelju.Vi iz Sarajeva bi voleli vise nego ista da Kusta opet dodje ali mrka kapa.Zato ne drobi vise.Jebli te cevapi ima ih gde god hoces.Ziveo Nemanja i da ti bog da srece i zdravlja i dug zivot.
Subota 13.10.2012.15:43
Куста је морална громада , а то наравно боде очи шљаму !!! Човек је показао пут овим нашим квази арапима , упс бошњацима ... или шта су већ . Како су кренули биће они марсовциза коју годину ...!!! Што се тиче Мокре Горе , пре Кусте је било мртво место ,за које су знали само они који пролазе туда , а сада је то место где су сви запослени и где бела куга не залази и за које зна цели свет !!! Надам се да ће се и Вишеград отргнути од изумирања , јер град као град копни полако !!! Хвала Богу што је послао Немању !!! И на крају да поновим нешто што је речено у пређашњим коментарима : Где би нам био крај , да свако место у Србији има свога НЕМАЊУ !!!
Petak 19.10.2012.16:33
kinta samo kinta samo vas to brine ko koliko ima,coveku nije trebala ni srbija ni jugoslavija, mogao je jos bolje da zivi da je ostao u evropi,nego covek voleo yugoslaviju pa zavoleo srbe sto poznaje pravu istinu u ex yu. i to smeta mnogima i cak nekim srbima. nek je uzeo miljiarde i nek uzme jos ,ne sto mu treba nego samo sto vam to smeta i sto vas boli .nemate vi pojma o nicemu u srbiji samo blablacete u prazno samo kontrirate ,na zapadu me sramota sto sam srbin ne zbog ratova nego zbog vas takve srbe zbog vas ljubomorni kukavica ,ocistili bi vi celu stalu jezikom samo kad bi zapad to trazio od vas.cudi me kako niste nesto nasli za teslu i njega da plujete posto sve ostalo srpsko plujete
Petak 19.10.2012.16:41
zare 2 bolje da je ambrozija zauzela to zemljiste i nek kijam i nek bodu oci samo da nebi neko drugi uzo neke pare .cccccccccccccccccccccccccccc kako su neki glupi ljubomorni to je neverovatno. ko si i sta si i odakle si i koliko godina imas i ja cu da ti kazem gde si ti korumpiran i ako te neznam

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)