Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 08.10.2012.
17:07
Beta A
Istoričarka Dubravka Stojanović ocenila je da je 6. oktobra, kada su na Oplencu položeni posmrtni ostaci kneza Pavla Karađorđevića i u Jajincima održana komomoracija žrtvama Drugog svetskog rata, još jednom postalo jasno da Srbija pouzdano i čvrsto korača na pogrešnoj strani istorije.
Ponedeljak 08.10.2012.17:53
to uopste nije tacno ,istina nesme da se govori pogotovo sad otkad je taj jak lobby uso u zemlju , makar pre dok je bio sloba oni u srbiji se nisu nista pitali a sad kao u vecem delu sveta sve se oni pitaju.oni su jedine i najvece zrtve . milion srba na 6 miliona (1/6) to je manje nego 5 miliona na 50 (1/10) ,to se tako racuna na zapadu . da da kako da ne srbi u stvari su bili nacisti a nacisti srbi .u celom svetu je bilo i za hitlera i protiv hitlera i to medu jevrejima isto . to je isto kad bi se reklo sto gospoda jede g...a da mi svi ih jedemo
Ponedeljak 08.10.2012.18:29
1. zavisi sta je to pogresna istorija , pogresno je to to je hitler izgubio ? nije? pa sve sto eu-ropija radi jeste to - rehablitacija nemacke i unistavajne svih onih koji su nemacku doveli do poraza... 2. ako ne znas dobro sta je za srbiju , upitaj se sta inje dobro za englesku .. ako to sledis onda srbija nikada nece biti na pogresnom koloseku ...
Ponedeljak 08.10.2012.20:50
Дедињску буржоазију комунистичко-југословенског порекла и идеологије организоване у квислиншке НВО и профашистичке организације( а самопрокламоване демократске) и остале борце против ''Велике Србије'' дисквалификује њихова антисрпско, антиправославно, антицивилизацијско и антикултурно деловање, за било какав коментар о било којем рату и злочину. Насрамнији талог српског друштва нема право да ми прича било шта, о било чему. Да ли би Хитлер поштовао договор и понуђено, вероватно не, али су нас Енглези мартовским превратом, преко својих пудлица, директно гурнули под Немачке тенкове, у усташке и Немачке концентрационе логоре, братоубилачки рат и комунистичку диктатуру.
Ponedeljak 08.10.2012.21:48
Четништво, војску КЈ у отаџбини, од којих су се у току Другог светског рата одрекли и савезници и влада у избеглиштву и краљ као врховни командант, а сада, после толико деценија, измишљајући нову историју без доказа, актуелна власт са партијама за себе и у опозицији, узима под своје скуте и даје рехабилитацију за сва недела. Циљ донетих закона и пресуда без призива није исправљање евентуалних грешака победника у Другом светском рату, већ давање сатисфакције појединцима за учешће и сарадњу са окупаторским насилницима.
Ponedeljak 08.10.2012.23:01
Ova zena vrsi zamenu teza da ispadne da su monarhisti bilifasiti sto ne stoji!Drugokako je Pavle mogao da bude kriv za zrtve u logorina Na Sajmistu i Banjici kad je on svrgnut 27 marta poslat je u Kenijuu Internaciju u kucni pirtvor.Nemci su 6 Apila bombardovali Beograd i ostvojili Kraljevinu.Tako da Knez Pavle nema ama bas nikakve veze sa internacijom Jevreja po Srbiji.Ovo je ako tendecizan tekst koji trebada predsavi SRbe kao Antisemite i krivce da su pobili Srpske jevreje.Prvo moja porodica je spasla jednu Jevrejku i dobro znam sta se tada desavalo iz price mojih roditelja.SRbi su jdini narod koji nije imao SS trupe u Nemackoj vojsci svi ostali su imali! Cak i Francuzi.!
Utorak 09.10.2012.19:15
Da smo ostali pri slovu trojnog pakta, svakako bi imali manje zrtava nego sto smo ih imali nakon rata. Sve zemlje koje su bile na strani Osovine su na zalost u danasnjem vremenu nagradjene i imaju podrsku kako i od strane saveznika tako i od strane Nemacke. Pa vi sad procenite sta je bolje. Jedino bi nas Rusi zgazili ukoliko bi doslo do istog ishoda rata. Ali gazili su tako i Madjari i Cehe, pa je i to proslo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)