Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 28.09.2012.
10:16
Press A
Visoki funkcioner bivše SFRJ Azem Vlasi izjavio je za "Press" da bi podela Kosova i Metohije značila novo cepanje Srbije i gubitak Preševa, Bujanovca i Medveđe.
Petak 28.09.2012.10:29
Не може Кременко и Титов омладинац без Београда... Амбасадор :)
Petak 28.09.2012.10:33
Naravno da mozes i ti da pisas nad nasom sudbinom i nad zemljom koja posla nema, ponosa nema i buducnosti nema, koja se boji rata i plasi mira.
Petak 28.09.2012.10:34
Ovaj debeli je pomesao loncice, promenice ce interesi sila u svetu kad tad pa ce onda on i njegovi siptari da beze cetvoronoske i sa kosova i sa juga srbije, pitanje je samo vremena kad ce se to desiti a desice se sigurno....
Petak 28.09.2012.13:20
Nista cudno sa ovakvom vlascu koju imamo i sa jos gorim narodom koji bira iste i gore izdajnike da budu tzv,, politicka elita,, sa ovkvim duhom koji vlada u srbiji i nezainteresovanim beogradskim pasalukom smem da se i opkladim da ce i biti uskoro ambasada repuljik e kosove negde na dedinju ili senjaku he he a sto ce tek biti razvijena komunikacija sa bgd biznismenima i politicarima koji ce cekati u redu ispred kapija iste jer lova koju imaju siptari i roba koja je cista i bez primesa cisto bela bice mamac zato nista cudno od vllasijeve izjave al me zanima kako ce je nasa stoka proglasiti kod nasih medija nesto kao kosovski fusnot kancelarija za sve i svasta jer prizadosmo im sve sto trazise
Petak 28.09.2012.17:05
u ovakvoj srbiji vlasi moze da bude i najvisi funkcioner drzave srbije,kad je mogao tadic iz crne gore ,sto ne bi mogao i vlasi ,dovoljno je da kaze ja sam srbin i sve funkcije su mu dostupne. nekontrolisano deljenje drzavljanstva drzavljanima bivsih jugo drzava je dovelo da se u srbiji ne zna ko sve pije,zna se ko placa. a mozda je dosao po penziju,ko sve dobi penziju od srbije od bivsih kadrova bivsih jugo drzava,ne bi bilo iznenadjenje da je i vlasi dobio . kad je dobio jovo ,moze i vlasi. istina je da je jugoslovenska srbija na izvolte,zar ne? da li ste za nastanak stranke srba iz srbije? http://www.facebook.com/stranka.srbije?ref=tn_tnmn
Petak 28.09.2012.18:07
Ovaj Titov omladinacgovori o cepanju Srbije. Jeli to on indirektno predlaze svojim Siptarima iz Bujanovca i Medvedje? Srbija bi bila luda kada bi mu dala mesto "ambasadora" Srbija treba da stavi tacku na svku pomisao da Siptari na bilo koji nacin pozele da ukradu jos jednu teritoriju, ali ne ratom i "ljudskim pravima" vec najjednostavnnije po Ustavu. Ko ga ne postuje moze slobodno da ode u neku drugu drzavu i tamo cepa neciju zemlju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)