Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 26.09.2012.
01:50
Beta A
Predsednici opština Kosovske Mitrovice, Zvečana, Leposavića i Zubinog Potoka zahtevaće od predstavnika vlasti u Beogradu uvid u pismo o primeni sporazuma o integrisanom upravljanje prelazima i tražiti objašnjenje šta to u praksi znači.
Sreda 26.09.2012.02:57
Ko pa ovo nije ocekivao?! Pa znalo se da ce naprednjaci i socijalisti da dovrse posao mislim nemojte da se lazemo sada. Dakle iscrpeli smo mi sve moguce kritike i uvrede na racun DS-a, SNS-a, SPS-a itd sta je uradjeno, uradjeno je.Dakle vidimo da njih zabole za Srbiju u njenom teritorijalnom totalitetu.Dakle vidimo da bi akp treba vladali i Beogradskim pasalukom odnosno Smederevskim sandzakom sto je ispravan termin.Ako se ovako odnose trema Srbiji i Srbima u Srbiji sta onda da ocekuju Srbi iz Hrvatske, Federacije BiH, R.Srpske, Crne Gore, BJR Makedonije, Srbi iz sireg regiona i Srbi iz sveta. Ocekujem reakciju Vucelica, Vrzica i Zarkovica inace Vulinovih kolega...
Sreda 26.09.2012.02:57
iz Pecata (dok je jos radio tamo) zatim ocekujem reakciju D.Andjelkovica, Raduna, Cvijanovica i reakciju uvazenog Ratka Dmitrovica.
Sreda 26.09.2012.09:27
Srbi iz HR su odavno van Hrvatske, Srbi u federaciji uzasno zive, jedino smo ponosni na RS, ali i ona je pod pritiscima, a BG se odnosi prema njima isto kao prema Srbima sa KiM ! POCINJE SE SPROVODITI ZAHTJEV NJEMACKE, PRVO JE POCELA ISTRAGA O NAPADU NA GER AMBASADU, SADA PREDAJU SJEVER, ONDA OSTALE TACKE, JEDNA ZA DRUGOM ! NA KONCU VUCIC JE REAKAO DA NE MOZEMO ZIVJETI BEZ NJEMACKE....BEZ SRBA SE MOZE !!!!
Sreda 26.09.2012.10:17
Plus za tebe.Srbi iz RS se uopšte ne oslanjaju na BG,jer smo kroz istoriju vidjeli da je to jalov posao.Dodik jeste pojeo gov.o kad je podržavao Tadića,ali Nikolić i Dačić jedu još veća,podržavajući beskičmenjake iz svojih filijala u RS.BG je pustio Krajinu i dobio 500 000 izbjeglica,prepustio je Podunavlje,prepustio sad i sjever Kosova.Još će ispasti da je Šešelj govorio istinu,kad je uperio prst na Vučića i Nikolića.Politika je opasna kurava.Jedino ih je Koštunica podržao na izborima,a oni napraviše vladu bez njega.Gdje su riječ i poštenje kod naših političara?
Sreda 26.09.2012.10:54
Ja licno ne vidim nikakvu razliku izmedju bivse i sadasnje vlade ! Ni jedna nije u stanju da kaze NE, ili DOSTA ! Ni jedna ne gleda opsti interes srpskog naroda, donose odluke koje su sudbonosne za Srbe na KiM bez da se oni ista pitaju ! Ponasaju se jadno i ponizno prema EU i SAD, a arogantno prema vlastitom narodu ! Njihov jedini cilj je da dodju, ili ostanu na vlasti pod svaku cijenu !!!!
Sreda 26.09.2012.10:09
Srbi na Kosmetu bi trebali da se prisete istorije Srba i da se zapitaju zasto se i Draza jedno vreme i u jednom momentu okrenuo fasistickoj strani...!! NISTA se od tada nije promenilo u politici osim modernijeg govora u javnosti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)