Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 23.09.2012.
10:26 >> 10:47h
Beta A
Sutra, 24. septembra, navršava se 12 godina od kada je bivši predsednik i haški optuženik Slobodan Milošević izgubio izbore za predsednika SR Jugoslavije (SRJ).
Nedelja 23.09.2012.10:57
u vreme vladavine milosevica iz lijeve reke, jedini srbin iz srbije u vrhovnom savetu odbrane je bio bora jovic iz niksica ,kragujevackog. tu su bili i milo i momo. mnostvo crnogoraca i jugoslovena uvedose srbiju u rat sa celim svetom,a onda se svi izvukose . crna gora se osamostali i ostavi sve hipoteke ratova koje su crnogorci predvodili srbiji. ostavise nam i svoje kadrove na kljucnim funkcijama. posle toga dodje sve gore od goreg,a kako ce danasnja vlast da nas vodi ,videcemo! domacini srbije se organizovati za spas srbije!
Nedelja 23.09.2012.11:42
Da se svi uzeli pušku u ruke 1991. ne bi bilo 1999. Umjesto što pljujete po Slobi gledajte šta ste vi uradili za Srbiju. On je probudio Srbe u Hrvatskoj iz jugo-snivanja. Krajišnici su izgubili rat protiv deset puta brojnih Hrvata, ali su se barem borili. Srbijanci samo kukaju i bježe od borbe. Ti Podbarac prvo ušutkaj one austro-ugare u svojoj kući, pa se onda javi. Pored toga, Milošević NIJE izgubio izbore već su demonstracije organizirali EU-NATO plaćenici. Ovi zadnji izbori su pokradeni pa se niko ne buni.
Nedelja 23.09.2012.12:15
tako je probudio srbe iz hrvatske da se sada svi nalaze u srbiji. srba u hrvatskoj gotovo i da nema. umesto povratka uzetih stanova srbima u hrvatskoj,drugi crnogorac je ugovorio donatosku konferenciji za izgradnju stanova kuca iseljenim srbima u srbiji. tako da smrecanjac pokloni hrvatima vise od 30 000 stanova koji pripadaju srbima,a srbiji nametnu obavezu da skuplja sredstva za izgradnju stanova. da li vas uopste zanima istina?
Nedelja 23.09.2012.12:23
Bilo kojoj grupi da pripadamo, predatoru ili žrtvi, krajnje je vrijeme da počnemo mijenjati ovaj svijet mijenjajući sebe, a sebe ćemo lagano mijenjati nabolje ukoliko shvatimo ljepotu i moć istinitog govora, kao i to da je iskrenost najljepša i najvrednija osobina koju čovjek može posjedovati i ponuditi drugima. PAZLJIVO SLUSATI!!! Sve je bilo jasno, al niko nije htjeo da ga poslusa!!! 1. Deo Istinitog Govora PRE 12 GODINA http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/256296/Sutra-12-godina-od-poraza-Milosevica 2. Deo Govora! Primjećujete li kako je sve više ljudi koji, što iz želje da izbjegnu neku neugodnu situaciju, što iz straha da ne povrijede nečija osjećanja, iz dana u dan doprinose sve
Nedelja 23.09.2012.12:25
većoj kontaminaciji međuljudskih odnosa u kojoj mnoštvo laži lagano ubija osjećaj da smo vrijedni istine, odnosno da su drugi ljudi, koji nam govore laži, vrijedni iskrenog i otvorenog razgovora? Osmijesi su usiljeni, dogovori i opravdanja nisu čvrsti i jasni, odgovori na važna pitanja su ili sasvim neistiniti ili u određenom procentu sadrže istinu, dok se ''mudro'' prešućuje ono najbitnije. 2. Deo govora!!! http://www.youtube.com/watch?v=8FdW4tgNO24&feature=relmfu
Nedelja 23.09.2012.12:34
mislim da nas je Sloba izdao u odsudnom trenutku a time i sebi potpisao smrtnu presudu,takodje mislim da koliko god ga ustase i balije kudile da nije njegovih losih procena bilo u ratu danas bi to sve bila Srbija tako da mogu svecu da mu pale a nasa je sramota sto su ga zute izdajice onako svezanog predale fasistima sa zapada trebali smo mu mi suditi, ovih dvanaest godina je dvanaest godina izdaje,pljacke ,nemorala i rasturanja Srpske drzave i naroda...
Nedelja 23.09.2012.14:34
Milošević nije imao vojsku da ratuje. Oficiri JNA nisu slušali ni njega ni bilo koga drugog, već su gledali samo da sačuva svoju guzicu. Garnizoni i skladišta su predavani bez ispaljenog metka ili se pucalo u vazduh reda radi. Rezervisti u Srbiji su masovno izbjegavali poziv u vojsku, a muzičari, glumci i ostala "elita" su širili defetizam. Srbiju su više pogodile sportske sankcije nego sudbina Srba. Krajišnici su protjerani iz Hrvatske ali su sačuvali obraz i danas žive u slobodi daleko od NDH režima. Sagradiće oni nove kuće. Pored toga NDH ulazi u EU i moraće da poštuje privatno vlasništvo Srba. Što se tiče stanova njih su ionako dobivali članovi SK, a ne pošteni Srbi.
Nedelja 23.09.2012.14:39
Postavilo se pitanje ko su za mene "Srbijanci". To su oni Srbi koje ne zanima ništa izvan njihovog sela, posebno ne Srbi van Srbije, koji žale za SFRJ i odlaze na ljetovanje u Hrvatsku, koji kupuju u hrvatskim i slovenačkim trgovinama, koji jedu u Mekdonaldsu, ne slušaju domaće pjevače već Madonu, Lejdi Gagu, glasaju za DS, Čedu i Čanka i van zemlje se izjašnjavaju kao Jugosloveni.
Ponedeljak 24.09.2012.02:21
Danas se navrsava 12 godina,od kada je blesavi narod,zvani Srbi,razjebali i prodali SRJ i Srbiju. Kao prvo,Slobodan Milosevic nije izgubio izbore,nego rezultati iz drugoga kruga NISU objavljeni,jel su blesaci,koji su tada upali u Saveznoj Skupstini,zapalili glasacke listice,samo da sakriju pobedu Slobodana Milosevica. Kao,drugo,svi vi ovde,koji pisete protiv njega,mozete da mu pljunete pod prozor,jel blage veze nemate sta mrnjate. Samo sta znate,da njega krivite za sadasnju situaciju,a nisam nijednu rec video,koja je uperena prema DOS-ovskim LOPOVA. A pogotovo oni,koji njega smatraju za glavnog krivca za pad Krajine,moze da mu olizu dupe, jel tu LAZ stalno ponavljate.
Ponedeljak 24.09.2012.02:30
Da ste malo svesni (znam da niste,inace ne bih pisale takve gluposti),vi bih znali,da on nije mogao nista da uradi u vezi Krajine,ali to vama slepcima ne ide u glavu,nego i dalje sirite LAZI o tome i o samom coveku. NIsam vas video,da kritikujete TUTORA Djinjica,koji se JAVNO zalagao za bombardovanje SRJ,koji je krsio Ustav SRJ,koji je zajedno sa ostalim DOS-ovcima prodao Kosovo,fabrike,banke,rukovao se sa zlocincima. Ali sta da ocekujem od takvih. Vi da ste imali pameti,vi ne bih izasli tada na ulice,pa da trazite hleb preko pogace. A kako ste trazili,tako ste i dobili,sada trpite,a ocigledno da malo trpite,kada i dan danas pricate protiv pokojnog Milosevica...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)