Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 14.09.2012.
11:18
Beta A
Vladajuća Demokratska partija Kosova i opoziciona Alijansa za budućnost Kosova postigle su dogovor da zajedno formiraju novu vladu, po kome će Ramuš Haradinaj postati premijer, a Hašin Tači će u Skupštini biti izabran za predsednika Kosova.
Petak 14.09.2012.11:50
Sa medjunarodne optuzenicke klupe pravac na mesto premijera!? Zar cilj i uloga EU ovim "razvitkom politicara" ostalima nije jasan kao i uloga EULEX-a na Kosmetu!? Kada se dodaju reci Sulca na ovu vest i katastrofalno stanje u Srbiji izazvano bivsom vladom domacih izdajnika...zar treba jos nesto dodati!? Bivsoj vladi nije u interesu (nikad bilo) razvitak Srbije vec razvitak licnih interesa...a i sada ih ima i previse preuzetih u novoj vladi. Jasan cilj Srbije vodi u razvitak drzave a sve drugo u dalju propast.
Petak 14.09.2012.18:28
Pa sto ne ides da se zalis Putinu, koji "brani Srbe" ? ToNi je bio tamo pre dva dana a kao nije mogao da upita za pomoc brata Rusa. Kakve veze ima bivsa vlada? A sta je uradio ToNi po ovom pitanju? Premijer ide u Sarajevo da peva s nekim Mujom, drugi ide u Nemacku da prosi, i sada kriva bivsa vlada. Ne lupaj baba vestice. A taj prst na slici, zabij sebi tamo gde mislim.
Petak 14.09.2012.19:01
Obicno oni koje boli istina oko bivse vlade i raspada DS-a traze slabe tacke i pisu nebuloze kao ti npr.. Ti nisi nasao ni jednu slabu tacku dok je ekonomski i privredni razvoj Srbije za i u vreme vase BIVSE VLADE pokazao plodove...IVICA BANKROTSTVA SRBIJE!! Da ti povredjena sujeta nije proradila ne bi ti moj avatar ni primetio dok zelju tvojih misli mozes da izrazis i sprovedes, ako dodje do parade VASEG ponosa (vi ste ih i doveli i instalirali u politicku javnost), samo tamo na vasem poznatom "parketu". Odakle ti "misljenje" da su samo babe vestice i da sam ja na strani tome!? :d)) Apsurd!!
Petak 14.09.2012.12:14
a koje mesto u toj tzv vladi čeka onog turskog hirurga da svi lepo dobiju imunitet i vrte pare od prodaje kosovskih resrusa zaslužnim Amerikancima i natovcima
Petak 14.09.2012.12:44
ja lepo pričam - bilo je ljudi u istoriji moderne države, koji su znali kako se rešavaju problemi sa ovakvim zlikovcima... jedna od njih se zvala Golda Meir?
Petak 14.09.2012.18:09
Неке нормалне владе би то по кратком поступку, пар командоса и ако не могу да се похапсе, а и што би, побити на лицу места. Ето то је Хаг, доказаног кољача и убицу пуштају да буде и премијер, а Шешеља за недоказани говор мржње држе годинама у затвору и још немају намеру ни да му пресуде. Чекају ваљда да сам умре. Каква смо ми држава и каква нас говна воде, кад дозвољавају овакве неправде да се дешавају.
Petak 14.09.2012.20:07
JOS JEDAN DOKAZ O EVROPSKIM VRIJEDNOSTIMA O KOJIMA NASI POLITICARI DAJU APSOLUTNI PRIORITET ! ZLOCINCI, KRVNICI I KRUPNI DILERI SVEGA I SVACEGA, NA VLASTI ! A SRBIJA I DALJE PRIMA ULTIMATUME !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)