Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 22.08.2012.
19:10
B92 A
Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan osudila je ponašanje čelnika opštine Kuršumlija, inače iz SNS-a, što su članove DS i URS prisilili na prinudni komunalni rad.
Sreda 22.08.2012.19:13
Ma ici ces i ti na prinudni rad neku godinu samo kad te mali Vucko savata al' sve je toplije i toplije.........
Sreda 22.08.2012.19:53
Напунила је (читај: нафиловала је) превише своје (горње) усне са силиконом, код свог пластичног хирурга (ваљда га сада има сваки члан ДС-а). Као узор понела је код истог (пред операцију) слику свог узора из Лепенског Вира. http://armchairprehistory.com/wp-content/uploads/2010/03/lepenski-vir.jpg
Sreda 22.08.2012.19:25
Gospodjo Trivan, kada ćeš jednom shvatiti da nijedan posao nije ponižavajući pa čak ni čišćenje ulica ako je to za dobrobit stanovništva. Nikome diploma nije dala za pravo da ne očisti svoju ulicu i svoje okruženje. Da li ovi vaši službenici živeli u prljavštini ako kojim slučajem ne bi neko počistio njihovo dvorište ili ulicu. Drugo vi i vaša stranka od 2000. godine ponižavate gradjane Srbije a naročito one kojima ste oduzeli radna mesta i primorali ih da rade pored kontejnera.
Sreda 22.08.2012.20:13
Trivanova mene bi bilo sramota da to spominjem.Kad ste vi dosli 5 oktobra padale su glave.To najbolje zna direktorka bolnice u Smedervskoj palanci koju ste skoro lincovali.Bolnica je bila za primer cista punacevca.Onnda ste izvrsili revoluciji i doveli svoje ljude da bi se krenulo s aoptustanjima sto je cak dovelo do ubistva glavne sestre koja uzgred budi receno je dovela svojim osionim ponasanjem do toga.Otpustili su vozaca koji je imao porodicu i covek u rastrojstvu upao u Kancelario i poceo da piuca unaokolo pro cemu je ona bila ubijena a neki izresetani,Vi imate krv na svojim rukama.I to su maltretirani obicni ljudi.Vi ste pokazali kako revolucija(vasa"zuta" revolucija jede svoju decu.
Sreda 22.08.2012.20:16
Evo clanak iz novina "Glas javnosti" o tome naravno to je malo doterano cenzurisano jel Covek je bio neuracunljiv u tekstu i alkos a ustvari borio se za egzistenciju: Slavica Denkić, zamenik glavne sestre bolnice "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci, podlegla je u subotu povredama zadobijenim u petak, u pucnjavi u kancelariji direktora ove bolnice. Još tri zdravstvena radnika, koja su zadobila teške telesne povrede, nalaze se u Urgentnom centru u Beogradu. To su Ljiljana Stevanović, glavna sestra bolnice, Biljana Klipić Petković, načelnik laboratorije, i Dragana Jakovljević, apotekar bolnice. Lakše su povređeni v.d. direktora bolnice "Stefan Visoki" dr Nadežda Živković i dr Nikola Ristić,
Sreda 22.08.2012.20:17
Na njih je dok su se nalazili na stručnom sastanku u kabinetu direktora bolnice, pucao Aleksandar Pavlović, bivši vozač nekadašnje direktorke bolnice. Sumnja se da je uzrok ubistva promena njegovog radnog mesta. Kobnog dana on je u jednoj mehaničarskoj radnji popio pola litra votke žaleći se na šikaniranje u bolnici. Kada su ga sat vremena posle tragedije pozvali iz pomenute mehaničarske radnje na mobilni, odazvao se rekavši: "Ubio sam govna, moram da bežim!". Sa mesta zločina pobegao je "fiatom uno" bele boje, registarski broj SD 12-38. Zbog plahe naravi i sklonosti alkoholu njegovi sugrađani sumnjaju da je sebi presudio.
Četvrtak 23.08.2012.04:46
Kao dojučerašnji šef kancelarije za EU integraccije, trebala bi da znaš da se takva praksa koristi u mnogim gradovima Evrope. Ali, gle, vi ste neka posebna vrsta koju rad ponižava a ne oplemenjuje. Ćurka ostaje ćurka, makar se uvukla u perje paunice.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)