Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 08.08.2012.
13:03
J. L. Petković - Vesti A
Srbi koji žive u Londonu šokirani su izložbom fotografija čuvenog fotoreportera Toma Stodarta pod nazivom "Perspektive", za koju kažu da "na krajnje nekorektan i ružan način govori o Srbima i njihovom učešću u ratovima na prostorima bivše Jugoslavije".
Sreda 08.08.2012.13:19
Belosvetska đubrad, za pare bi prodali i rođenu majku. Zna on dobro o srpskim žrtvama, ali nije plaćen da bude pošten. Nažalost, ima i među nama Srbima takvih avetinja, koji koriste svaku priliku da ocrne svoj narod. Od ovoga i nismo trebali da očekujemo ništa dobro i pošteno. Ipak, u svetu ima i poštenih ljudi koji znaju da šta su sve Srbi podneli u ovih zadnjih 100 godina. Naša država mora pripremiti odgovor i na DVD-u zapisati i opisati sve naše golgote i našu borbu za opstanak.
Sreda 08.08.2012.13:25
Ma bez nervoze, ionako ce za 10 godina ove "humanitarne" drzave da budu islamske republike, zavisne od kineskog i ruskog kapitala. A onda, raspali se rostilj, kupi se pivce i gledaju se na TV-u nemiri po Londonu, Parizu, Rimu i ostalim gradovima.
Sreda 08.08.2012.13:40
Ima jedno đubre, koje bez čitanja udara minuse. Nema veze, samo da ova vlada ujedini sve Srbe, pa će ovi sa svojim minusima otići zauvek sa svojim poslodavcima iz naše zemlje. Ako smo već tako opisani kao zločinci, onda bi trebalo da ih već sada počne da vata strah. U našim leđima ima dosta tih bratskih noževa.
Sreda 08.08.2012.15:22
Како су се мењали односи снага у свету тако су и енглези мењали свој однос према Србима. Треба прочитати Етику западних медија од Слободана Вуковића. Енглезе је наистинитије описао Владика Николај Велимировић када је рекао да нема немаца енглези би били најгора нација у Европи. Не заборавимо да су управо енглези уз помоћ ватикана спасили неколико хиљада најокорелијих усташа који су огрезли у српској крви. анте павелић је био њихов агент.
Sreda 08.08.2012.16:48
А за кога је овај енглески билмез правио ову "изложбу"? За неке слуђене босанце у Лондону...? Само за такве је и могао, јер остале заболе патка како за стварна тако и за лажна страдања народа на Балкану, посебно 17 година након завршетка грађанског рата у Босни!
Sreda 08.08.2012.18:10
Ovaj jadni "fotograf" radi za platu ali vise me brinu oni nasi jadnici sto rade za njihovu platu i svojoj deci kopaju duboku jamu. Njima je krajnji cilj da nema Srbije i to je vise nego jasno danas, ali dobice oni srbske zemlje puna usta to je jedino sto mogu da dobiju, ali prvo mi moramo da okajemo pred Bogom svoje grehe da se vratimo Bogu i srbskome selu. Ne psujte Boga Srbi ,nego ga slavite svaki dan i videcete moc Boziju! Gandi je lepo opisao engleze kada je rekao da ako na dnu okeana vidis da se dve ribe svadjaju pogledaj okolo sigurno ces da vidis engleza negde u blizini.
Sreda 08.08.2012.18:28
Koliko vidim ovde svima samo Englezi krivi. Ne pitaju se sta bi trebalo URADITI da se to spreci, i da se ne ponavlja. Niko ne pominje vlasti Srbije koje uopste ne reaguju. ZASTO? Ovo je bilo u vestima pre nekolika dana. Nema zemlje u svetu, koja drzi imalo do svog ugleda da ne bi povodom ove engleske podlosti, jos tokom opimpijade, uputila ostru protestnu notu Britanskoj vladi. Kod Srba (bar iz Srbije) izgleda nema samokritike, nisu sposobni da sami vide u cemu grese, a bez toga ce uvek praviti iste greske. Potpuno nedorasli zapadnim lopovima. Neki sluganski mentalitet. Pljuvaju po njima, a njima svejedno. Rece Vucelic iz Pecata - "Psihologija ovce", trce za vukom koji hoce da ih zakolje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)