Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 09.07.2012.
00:43
Beta A
Ministar inostarnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da se u medijima protiv njega vodi "nezapamćena haranga", koja, kako je ocenio, nanosi veliku štetu i njemu i ugledu Srbije, prenose beogradske agencije.
Ponedeljak 09.07.2012.00:59
Niko te nije nista pitao zato sto nista ne preduzimas...samo govoris kako ce biti bolje na Kosovu a ko zna sta ti radis umesto da pregovaras...da li si ti uopste seo za sto s njima ili si se samo rukovao za kamere i rekao ''postizemo napretke''?..kad budes postigao napretke u pregovorima ali one prave...onda ces biti neko i nesto...do sada si uradio....NISTA....NISTAAAAA...00000000....sedis sa njima i pijes vodu koju vam ponude u mesto da resavas pitanje Kosova....zamenio bih te da mogu...ali sta se radjani pitaju...nista....
Ponedeljak 09.07.2012.00:59
Ti jeremicu kakvu si ''korist''doneo Srbiji kao ministar spoljnih poslova vidimo po tvojim katastrofalnim rezultatima po nasu drzavu.Dugo si ti igrao dogovorenu ulogu ''patriote'',tako da bi po mom misljenju bilo bolje za Srbiju da odustane od predsednikovanja generalne skupstine nego da ti nastavljas i dalje svoj stetocinski rad na stetu Srbije.A ako te vec ne mogu smeniti neka ti bar smanje apanazu bar 10 puta.Umesto 7miliona dolara na 700 hiljada dolara iako smatram da je i to previse za stetocinu.
Ponedeljak 09.07.2012.07:55
Sklon sam da vjerujem da je njegov slučaj tipičan"štap i šargarepa". Zapadnjaci su veliki pokvarenjaci a naši (njihovi poslušnici) još veći! Dakle, napravljena mu je iluzija i kasnije mogućnost da postane svjetski igrač i UN, ali do tada da se ne miješa oko Kosova i Metohije. Samim tim ćutanjem, mogao se steći utisak da On podržava plan SAD o odvajanju naše pokrajine od matice, što nije istina! Kako nije došlo do toga, oni sada angažuju ljude iz njegove stranke da ga ucjenjuju i vrijeđaju kako bi ga degradirali i sklonili sa te najznačajnije uloge u svjetskoj diplomatiji. Samim tim spriječili da iz te i takve pozicije očuva rez.1244 SBUN! "KO S ĐAVOLOM TIKVE SADI O GLAVU MU SE LOME"
Ponedeljak 09.07.2012.08:13
Ne mislim da su u njegovom slučaju materijalne stvari po srijedi. On je čovjek karijerista, ali za razliku od njegovih kolega on ima pokriće i diplomata je svjetskih razmjera. Jedina mana mu je što se udružio sa protuvama i izdajnicima iz DS-a!! Trebalo je da osnuje svoju stranku ili da pristupi DSS. Kada je ona tetka od Rasima LJajića mogao da osnuje stranku mogao je i Jeremić!!!
Ponedeljak 09.07.2012.08:04
Toliko imamao veoma dobrih diplomta iz vremena prije DS-ove vladavine da bi zadrzavajuci neke od njih imali veoma veliki uticaj u svetu i bolje bi radili sigurno nego sto rade sadasnji kadrovi koje je postavio DS.Eto vidite ovog ambasadora u Svedskoj niko nizasta ne zarezuje jer smo svi skocili u osudi svedskog novinara kada je blatnio Srpski narod pa tek kasnije se oglasio taj isti ambasador.Sigurno ga je bilo stid ali sumnjam i da ima nekog stida i morala! Vidite ako mi stvaramo jednu potpuno novu diplomatiju sa kadrovima koji nisu provereni prvo kao velike patriote pa tek kasnije ostalo to je samo gubljenje vremena , ugleda i velikog novca sto dokazuje i ova vest.
Ponedeljak 09.07.2012.08:14
Tako su poslali i flekavog da "lobira" za Srpske interese u USA a on "lobirao" za samog sebe da bi na kraju polagao zakletvu jevrejima u USA gde postoji i njegova slika tog cina.Tu partiju treba iskoreniti da nikada vise ne postoji jer nas je unazadila gore nego u bilo kojoj epohi Srpskog naroda. Mislim da to radi i mali mujica jer njega ne prihvata kao prvo USA jer ga optuzuju da se sa njima dogovori sve a onda kada dodje u Srbiju prica sasvim drugo sto odgovara da cuju obicni grdjani tako da ubira neke poene i pretvara se da je neki patriota.
Ponedeljak 09.07.2012.08:25
Prije bih rekao da su oni njega željeli da lansiraju u orbitu, ali je cijena bila Kosovo i Metohija, što mališa mije prihvatio i sada mu spremaju početak kraja...ali sam siguran da neće uspjeti. On ima podršku nekih evropskih političara, kojima ne odgovara odvajanje KosMeta! Tako sa Ameri uradili sa Havijerom Solanom, Barozom i još mnogim drugima, mediokritete su nabudžili da postanu svjetski političari ,ali samo da obavljaju rabote za svoje, američke interese. Naš mališa nije veverica ni malo, pametan je i patriota!! Vidjećete...vrijeme će pokazati.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)