Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 04.07.2012.
14:51
Press A
Dabogda imao pa nemao – podršku. Ova dopunjena jevrejska kletva najbolje opisuje kako međunarodna zajednica diktira prilike u Srbiji, piše Pressov "Nedeljnik". List piše, da se svet i nadmeno i licemerno odnosi prema našim stranačkim i državnim liderima - stiče se utisak po ustaljenoj šemi – od Miloševića, preko Koštunice do Tadića.
Sreda 04.07.2012.15:01
Eto, na kraju će ispasti isto kao i sa Slobom da je Tadić još bio i dobar. Pitanje je ko je novi Vuk Branković?
Sreda 04.07.2012.17:18
Стиропорка не треба упоређивати са Бранковићима који чисто историјски нису били издајници већ су више жртва медијске кампање, тако да кажем, барског бискупа Андрије Змајевића. Нажалост чињеница да "наши" политичар невероватно обогаћују начине полтронства и издаје тако да је сваки "Нови Вођа" гори од предходног. Ко зна можда због њих установе и Нобелову награду за издају у буљољуб плутократама и другим поробљивачима како Срба тако и других слободољубивих Народа.
Sreda 04.07.2012.15:22
PO OVIM KOJEKAKVIM ANALITICARIMA ISPADE TADIC DA JE VECI SRBIN OD SVIH SRBA. MA KAZNIO GA NAROD IZDO JE SVE STO VRIJEDI OD SRBA E TO JE RAZLOG NJEGOVOG PADA, NIKAD SE NEVRATIO VISE. IZDAT GENERAL IZDAJA DRZAVE
Sreda 04.07.2012.15:23
Ma mislim da zapad pocinje da cisti kriminalce na ovim prostorima ..... jer kad upropaste zemlju totalno dolazi do revolucija a to opet KOSTA zapad.....Drugo bolje da uzmu zapadne kompanije ovde dzabe firme nego domaci tajkuni koji spiskaju na jahte.! USA biznis je da $ MORA da se VRTI..! Prvi je stradao iz Hrvatske .. sad iz Srbije... na redu je ciscenje BiH ... i Milove "bratije" iz CG.... Pa onda Tachi ...ako nadju nekog pametnijeg siptara ,sto ce biti tesko !!
Sreda 04.07.2012.15:50
izvini ali te moram korigovat..zapad na balkanskim prostorima saradjuje samo sa kriminalcima zato sto zna da ih moze jeftino kupiti..i iskoristiti za svoje ciljeve..onog momenta kada se ti krimosi otmu misleci da se mogu oduprijeti .nastupa hajka u medijima,,to ne znaci da su ti kriminalci posteni..ali je matrica vec vidjena ,Sanadera su odjeb. zato sto nije zelio isto kao i Tadic za Kosovo potpisati predaju Piranskog zaljeva zlovencima koje je trebalo nagraditi za rasturanje YU..zapadnjaci su najvece shuge i lopovi koje svijet pozna..mi smo z anjih male bebe..ali ima i protiv njih lijeka..ne kupujte nista njihoovo ...vise ce vas "volit'...i da josh dodam ..srbi na zapadu malo cine za Srbiju
Sreda 04.07.2012.15:40
Nemojte da ga velicate... kao hteo je da zadrzi Kosovo pa ga se zapad odrekao, Kosovo je otislo pod njegovom vlascu a mi smo ti koji su ga se odrekli... bitno da je on pricao viceve o mackama i misevima, izvinjavao se, ukidao pdv sa bebi opreme, doveo sps na vlast i svasta nesto...
Sreda 04.07.2012.15:58
To su ti "prezervativ" politicari, upotrebi i baci. Poznato je bilo jos pre izbora da ce Toma odraditi priznanje Kosova, zato su ga gazde i postavile.
Četvrtak 05.07.2012.07:16
Podrzavali su Oni njega , samo ga nije podrzao narod Srbije, koji je u flekavom izdajici video goreg izdajnika od Vuka Brankovica! I zato neka sada Toma nastupi, pa ako pocne da brlja, smenice narod Srbije i njega. A Tadicu sretan put na smece srpske istorije!!!
Petak 13.07.2012.00:00
Politika nije matematika, ali moze se pokusati prostom matematikom. Mali Sloba je i kroz izborni proces i posle njega kopirao svog velikog uzora. I retorikom i delima. U staroj vladi je bio malo sputan, pa je naumio da da sa NS ima vise prostora (I Premijer i Ministar UP) (dakle -10. Nikoliceve izjave znamo jos od ranije. To sto se sada udvorava (da ne kazem uvlaci) zapadu je samo njegov cinican nacin da sve nas pravi budalama. I izlazak iz NS je farsa. Misli li iko pametan da on ujutru ne pozove Vucica da mu kaze sta i kako dalje? (Dakle jos -10). Sateliti uz njih ce se okretati kako vetar duva, samo iz licnih interesa i nije ih vredno pominjati, ali jednog moram: Velja Ilic!
Petak 13.07.2012.00:09
Zasto njega, Velju Ilica apostrofiram posebno? Zato sto bi posle svih "gafova" u svakoj normalnoj zemlji bio politicki mrtav. Naravno, ne i u Srbiji. (I tu cu da dodam -10). Potpuna zavisnost Srbije od stranog kapitala. (Tu dodajem -30). Negativan rast industrije i zaposlenosti. (Tu dodajem jos -10). Nezaposlenost i odliv mozgova. (Tu dodajem jos minus 20). I klasicna srpska tvrdoglavost. (Jos minus -10). I onda mozemo da saberemo (to jest da se oduzmemo) i dobijamo -100! To znaci da smo 100% zavisni od zapada, da cemo jos 4 godine imati poltronsku Vladu (a 5 godina Predsednika). I zaista me nece iznenaditi da smisle neki genijalni nacin da "zaokruze nezavisnost Kosova"!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)