Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 04.07.2012.
10:39
Beta A
Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Predrag Simić ocenio je da je za SAD poželjnije da novu Vladu Srbije formiraju Srpska napredna stranka (SNS) i Demokratska stranka (DS), i da u nju budu uključeni i Socijalistička partija Srbije (SPS) i neke druge stranke.
Sreda 04.07.2012.10:54
Nije vazno ko ce biti u vladi od drugih stranaka ali DS-LDP "mora" biti u vladi...! Jedino sa njima u vladi odgovara USA ....: "koja će potom moći da promeni Ustav Srbije, odnosno da prizna Kosovo. "
Sreda 04.07.2012.12:10
Nema razlike. Zar ti ne govori dovoljno to sto se aktuelni predsednik nije oglasavao povodom terora okupatora nad Srbima za Vidovdan? I jedni i drugi su u istoj ekipi zvanoj antisrbski tim.
Sreda 04.07.2012.12:45
Ma daj, to ne moze da se nazove "oglasavanjem". Neko blago saopstenje, gde se uopsteno osudjuju dogadjaji i gde se izjednacavaju siptarski teroristi i srbske zrtve. Oglasavanje je sazivanje hitne sednice SB UN, poziv predstavnicima okupatorskih EULEKS i KFOR, prestanak saradnje, slanje predstavnika u Brisel i Vasington a u Moskvu ministra odbrane (hmmm, njega bi bilje trebalo u 'aps).
Sreda 04.07.2012.11:15
Ovaj Simic govori sta je prihvatljivo Amerima, kao da je i on jedan od njih, ili nesvesno kaze za kog radi. Naravno da je za Amere pozeljno i prihvatljivo sve sto ide na stetu Srbije. Najvise im bi odgovaralo kad bi sutra Srbija nestala kao drzava. Isto to vazi i za Rusiju. Treba Dacic formirati vladu po hitnom postupku, tako da visoki USA gosti imaju vremena za razgledanje Beograda i provod., U zapadnim zemljama se vlada napravi za 1 dan, unapred vec postoje opcije, zasednu i padne dogovor. Ne mora prvi izbor biti najbolji, kroz koji mesec uradi se obnova vlade, neki ministri se zamene. Ti glupani prave vladu 3 meseca, kao da prave svemirski brod.
Sreda 04.07.2012.12:03
Ovaj tzv "analiticar" brine samo za interese svojih gazdi. Samo da vas podsetim da je svoje vreme ambasadovanja u Parizu utrosio kritikujuci prethodnu vlast i da "oni" nisu kao prethodnici, vec da su "drugaciji" , a o interisima Srba i Srbije je brinuo isto koliko i njegovi pajtasi na vlasti u Srbiji.
Nedelja 22.07.2012.09:55
Duboko nezadovoljni SPORIM PROPADANJEM SRBIJE gospodari zzele da naprave jednu efikasnu ,,vladu,,koja cce ubrzati PROPAST SRPSKOG NARODA I SRBIJE.
Četvrtak 27.12.2012.08:07
Предраг Симић, професор итд. бивши јадни амбасадор Србије у Француској, је открио откривено: Америка "пусти" па се онда умеша. Тако је радила у првом и другом светском рату; прво је наоружавала и једне и друге, али прво једне, па је онда дошла као неки спасилац који је пре свега добро избомардовао оне које треба спасити (они су порушили више градова у Француској него Немци). Е, сад о открићу пр. Симића, уместо да се дигне против таквог понашања американаца, он саветује како би требало радити да би им се задовољило. Земља у којој интелектуалци не раде свој посао, т.ј. не понесу барјак слободе, је осуђена на пропаст. Наши "интелектуалци" су полтрони и улизице и раде против свог народа.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)