Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 04.07.2012.
12:03
Đ. Barović - Vesti A
Mnoge je zaprepastila izjava predsednika Srbije Tomislava Nikolića da od bezbednosnih službi zemlje dobija skoro nebitne informacije poput "analize situacije u Grčkoj, ko se te noći napio ili koja je jedinica Vojske na vežbi, a koja ne".
Sreda 04.07.2012.12:17
Politicari ne tebaju da se mesaju u ... -- Policija - policiji - skolovanim kadrovima za taj posao -- Vojska - vojnim skolovanim kadrovima --Bezbednosne sluzbe - PROVERENIM kadrovima skolovanim samo za tu delatnost . Kumovske veze... stricevi- razni "rodjaci" po partijskoj liniji ,nazovi politicari / strucnjaci NEMAJU STA DA TRAZE u tim profesionalnim sluzbama !!
Sreda 04.07.2012.14:08
Jos jedan od dokaza o upesnom unistavnju drzave od strane izdajnicke vlasti. Srbija vrvi od neprijatelja, svi joj rade o glavi a "nasi" obavestajci prikupljene podatke za neprijatelje, koja jedinica je na vojnoj vezbi, daju predsedniku. Kako god, nisu sposobni ni za spijunazu ni za kontra spijunazu.
Sreda 04.07.2012.17:56
Diletantizam bi bio, ako bi se ovom „preCedniku“ davale na uvidjaj strogo poverljive informacije! Alav, korumpiran, potkupljiv (kredit za stan od 300.000 evra!?) i u svakom pogledu ucenjiv covek. O hohstapleraju u vezi master diplome bolje da ne pricam! Ja mu ne bi davao nikakve informacije i jednostavno ga u naredne cetiri godine ignorisao! Naravno, tek nakon sto bi ga na vreme obavetio „koja jedinica je na vezbi“ i „koliko pijanih osoba je privedeno u Atini“ zbog narusavanja javnog reda i mira! Sta li ce jos ovima iz Kraljice Ane da padne na pamet, bas sam se iskreno nasmejao!
Sreda 04.07.2012.18:37
Svi su isti ! Srbistan je jedina zemlja koja nije otvorila dosijee tajnih sluzbi !!! Sada pokusavaju da nametnu ovog dugogodisnjeg radnika njihove im Sluzbe kao za nekog postenog !???? Reforma sluzbe je nemoguca sa sps-sns na vlasti, jer ih je ista sluzba stvorila, cekajmo i nadajmo se nekoj Novoj vlasti i Novim Ljudima..Do tada srbistan ce samo propadati
Sreda 04.07.2012.20:49
Nece oni dozvoliti da dodje Nova vlast i Novi ljudi! Njima odgovaraju bas ovakvi pioni koje vuku i zrtvuju na sahovskoj tabli Srbije kako hoce i zele! Neucenjivi ljudi to sa sobom nikad ne bi dozvolili! Dakle, agonija se nastavlja!
Petak 06.07.2012.18:43
Generale, Srbija te zove! Generale, Srbija te ceka! Da ne bude za izdajnike vise Meka. Skauti iz Lenglija, Sunatovac i Ceda, reformisali su sve bezbednosne sluzbe u Srbiji, prvi je ostavio vojsku bez patriotizma a drugi je od BIA-e napravio STR BIA (samostalnu trgovinsku radnju inspektora diletanata koji cuvaju svoje licne interese a ne drzavne). Srbija trazi i od Vas i od Tome da reformu ovih sluzbi zapocnete naredbom da vam svi pripadnici donesu uverenje sa sistematskog pregleda na VMA, narocito izvestaje neuropsihijatra i oftalmologa, da se razjasni da li su ludi ili slepi, pa ne vide ovoliku izdaju Srbije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)