Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 26.06.2012.
16:08
Beta A
Šef slovačke diplomatije Miroslav Lajčak izjavio je u Luksemburgu povodom ideja da Albanija, Kosovo, Makedonija i Crna Gora stvore svojevrstan balkanski Beneluks da Balkan za to još nije spreman u prvom redu zato što Kosovo ne bi bilo ravnopravan partner jer ga ne priznaju ni sve zemlje Evropske unije ni sveta.
Utorak 26.06.2012.16:33
Samo drugo ime za Veliku Albaniju xaxa! I još se Lajčak koga i pamtimo kao nekoga ko je pomagao lažni i namešteni referendum o odcepljenju Crne Gore..kao i njegovo gušenje Republike Srpske dok je bio jedan od namesnika...pohvalno izražava o toj ideji.. Svima nama je jasno da cilj Nato satrapa i jeste ovakva tvorevina u kojoj bi živelo oko 90 % albanaca...goveda jedna! Zašto balkanski Benelux nije Srbija,Crna Gora,BIH ???? Smeta im sve gde su srbi većina i na sve načine se trude da nas dalje dele! ALI OD TOG POSLA NEMA NIŠTA !
Utorak 26.06.2012.16:49
Ne cudi me sto je ovaj predlog potekao od "Austrije"... Oni (Austrougarska) su radili i pre prvog rata na V. Albaniji u nekom obliku. Tj. buskali Albance protiv Srba i dali im pismo (sve u pripremi za napad na Srbiju)... itd ..itd.... u nastavku prvi fasisti na tom delu teritorije (fasisti Italije sa Musolinijem u podeli njihove okup. teritorije sa ostalima su nazvali --Velika Albanija - upravo ovakva karta) Trenutno su zdusno ZA - NARKO-mafija i trgovci ljudima i organima ( mafijaska (bez)carinska zona).... kud ces lepse i koji + za sve Svetske mafijase na tlu EU)
Utorak 26.06.2012.17:51
Stvarno brate..ko god ovde da vlada..šta god da radimo..uvek će nas mrzeti..uvek u nama videti rusku braću ! Zato više da se okanemo lažnih obećanja koja dolaze od večitih neprijatelja i da se okrenemo nezavisnoj politici sa onima koji nas poštuju i cene i koji nam mogu iskreno pomoći.
Utorak 26.06.2012.21:42
može može ...kada se Slovačka ponovo spojila sa Češkom pa onda da budu satelit Moskve ! Eh tada možemo i mi da razmišljamo !
Utorak 26.06.2012.17:47
Ujedinjenja albanska plemena - to ime bi bolje odgovarlo datoj inicijativi ,ha,ha,ha....obavezno da se bira plemenski starešina...na plemenskom planetarnom nivou,za okruglim sto ...ovaj okruglom vatrom. Kako će se spojiti sa onima u Švajcarskoj,napraviti ćete neki koridor preko HR ili HUN ili,ili,aha, Benelux-ah,ha,ha,ha ili Sjedinjena Albanska plemena jad i cemer. Zalagati se za USS- United States of Serbia,kako fensi zvuci,a. Ali mi smo zemlja u kojoj vladaju domaci i strani satrapi,ne....,SATRAPČINE,LOPINE,najgore vrste koje ... motkom ... onom gov.... preko kičme ..jako,po tintarama,izmisliti i upotrebiti dezintegrator da ne ostane ni neutron od atoma gov.....njive....mase......bezvredne
Utorak 26.06.2012.19:09
Moji komentari se uglavnom brisu jer govorim istinu a to nekome ovdje ne odgovara,Redakciji su poznati moji podatci pa ne vidim razloga cega se boje,Ovdje cu iznijeti ono sto mi je vec davno poznato a i svakom drugom slijepcu sa malo mozga.Yu je srusena iznutra pomocu krvata i zlovenaca,isti scenario se kasnije primjenjivao na Irak,Libiju i ostale zemlje u koje je zapad donosio bombama demokraciju.Njihov slogan je dogovorit cemo se da bude po nasem ako tako ne ide onda cemo vas bombardirat.Siptari su iskoristeni isto kao krvati i muslimani da se srbi kao glavni vezivni element okrive za stvaranje Velike Srbije.To je davno izaslo iz austrijsko_shwapske propagandne kuhinje kao jedna vrsta
Utorak 26.06.2012.19:16
osvete za srpske otpore tokom prvog i drugog svjestkog rata.Ako glupi muslimani i hrvati malo bolje pogledaju onda ce shvatiti da vise ni oni ne zive u jednoj drzavi a ne samo srbi,Ideja zavadi pa vladaj je u potpunosti ostvarena na prostoru bivse Yu jer zaapdu ne odgovara jaka hrvatska ,,jaka albanija,,bosna ,,a da ne govorimo o jakoj srbiji jer kad bi tako bilo te drzavice vishe ne bi trebale zapadne mentore..Kako u svakom zlu ima i neko dobro tako i ovdje vidim jedno dobro za Srbiju koja ce se na ovakav nacin izlijeciti od jugoslovenstva i u buducnosti kad za to dodje vrijeme (vjerujt mi da dolazi bze nego se neadate),osloboditi ce teritorije koji joj istorijski pripadaju te na njima
Utorak 26.06.2012.19:23
dati kulturoloska prava manjinama kao shto su dalmatinci srpskog porijekla ..srbi muslimani ce se moci krstiti..a albancima dozvoliti da se isele u albaniju,,nakon toga ce zavladati vjekovni mir na balkanskim prostorima,,zaboravio sam napisat na svim granicama moraju postojati natpisi da je zapadnjacima i psima zabranjen ulaz u takvu drzavu...naravno osim onim dobronamjernim,eto..garantujem vam da ce se srbi izlijeciti od jugoslovenstva za dvadeset godina a ond akom obojci kom opanci,,
Utorak 26.06.2012.19:33
nadam se da ste primijetili kako u svome prodoru na istok zapadni fasisti koriste istu matricu iz osvajanja amerike,,kada su nekim malim indijanskim plemenima davali vatrenu vodu i oruzje da se medjusobno tuku dok im oni cherupaju zemlju,,danas koriste slovacku,,nizozemsku,dansku svedsku ,,sad uvlace i finsku u igru da bi okolo pa an mala vrata doshli do ruskih sirovina,,ali i rusi su prestali biti naivni,,pa cemo ubuduce gledati drugachije ponasanje zapadnih majmuna,,koji su si umislili da je cijeli svijet njihov..swabo s euvijek zajebe zbog svoje lakomosti ..zivi bili pa vidjeli..ameri mogu josh postojati dok im se ne oduzme dolar kao glavna svjestska valuta.na tome se radi iza zavjese
Utorak 26.06.2012.19:41
+++ Tako je ... samo od tih "zapadnjaka ce jedino "germani"-Nemci preskociti svoju "lakomost" prema Rusiji i prici vise njoj kao "partner"-(cist ekonomski interes jer im je bolja ta varijanta nego da jednom "nestanu" sa lica zemlje)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)